کتاب بیگانگان سوزان هینتون + دانلود نمونه رایگان

کتاب بیگانگان

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب بیگانگان

معرفی کتاب بیگانگان

کتاب الکترونیکی «بیگانگان» (The Outsiders) نوشتهٔ سوزان هینتون با ترجمهٔ پروین بختیاری و انتشار از سوی ماهونیا، داستانی از ادبیات نوجوانان آمریکایی است که به موضوعات هویت، طبقه اجتماعی و دوستی می‌پردازد. این رمان که در قرن بیستم نوشته شده، روایتگر جدال دو گروه نوجوان با پیش‌زمینه‌های متفاوت است و دغدغه‌های انسانی و اجتماعی را به تصویر می‌کشد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بیگانگان

«بیگانگان» اثری است که در دههٔ ۱۹۶۰ میلادی نوشته شده و به‌عنوان یکی از نخستین رمان‌های جدی نوجوانان شناخته می‌شود. نویسنده، «سوزان هینتون»، در سنین نوجوانی این کتاب را نوشت و با انتخاب نام مخفف خود روی جلد، تلاش کرد تا جنسیتش مانعی برای پذیرش اثر نباشد. داستان در شهری خیالی به نام تالسا در ایالت اوکلاهما می‌گذرد و به زندگی دو گروه اجتماعی با نام‌های «گریسرها» (جوانان طبقهٔ کارگر) و «اشی‌ها» (جوانان مرفه) می‌پردازد. این رمان با نگاهی واقع‌گرایانه، دغدغه‌های نوجوانان، جست‌وجوی هویت، معنای خانواده و دوستی را بررسی می‌کند. «بیگانگان» با استقبال گسترده‌ای روبه‌رو شد و راه را برای آثار جدی‌تر در ادبیات نوجوانان باز کرد. این کتاب نه‌تنها بازتابی از زندگی نوجوانان آمریکایی است، بلکه به مسائل جهان‌شمولی چون نابرابری، امید و ترس نیز می‌پردازد.

خلاصه کتاب بیگانگان

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان «بیگانگان» از زبان «پونی‌بوی کرتیس»، نوجوانی چهارده‌ساله از گروه گریسرها روایت می‌شود. او و دو برادرش، «داری» و «سوداپاپ»، پس از مرگ والدینشان با هم زندگی می‌کنند. پونی‌بوی پسری حساس و اهل مطالعه است که با دنیای خشن اطرافش تفاوت دارد. در آغاز داستان، او پس از تماشای فیلمی به‌تنهایی به خانه بازمی‌گردد و مورد حملهٔ گروه اشی‌ها قرار می‌گیرد. این حادثه، ترس و ناامنی را در وجودش تقویت می‌کند و رابطهٔ او با برادران و دوستانش را پررنگ‌تر می‌سازد. در ادامه، پونی‌بوی و دوست نزدیکش «جانی» با دو دختر از گروه اشی‌ها آشنا می‌شوند و این آشنایی، مرزهای میان دو گروه را به چالش می‌کشد. اختلافات طبقاتی، خشونت و تلاش برای یافتن معنا و جایگاه، شخصیت‌ها را درگیر تصمیم‌هایی سرنوشت‌ساز می‌کند. داستان با روایت زندگی روزمره، دوستی‌ها، درگیری‌ها و امیدهای نوجوانان پیش می‌رود و نشان می‌دهد که هر دو گروه، با وجود تفاوت‌های ظاهری، دغدغه‌ها و مشکلات مشترکی دارند. «بیگانگان» با تمرکز بر روابط انسانی، هویت و معنای خانواده، تصویری از نوجوانانی ارائه می‌دهد که در جهانی پر از نابرابری و قضاوت، به دنبال درک خود و دیگران هستند.

چرا باید کتاب بیگانگان را خواند؟

این کتاب با روایتی صمیمی و بی‌پرده، به مسائل هویت، طبقه اجتماعی و معنای دوستی می‌پردازد و تصویری واقعی از دغدغه‌های نوجوانان ارائه می‌دهد. «بیگانگان» مرزهای کلیشه‌ای ادبیات نوجوانان را کنار می‌زند و با پرداختن به موضوعاتی چون خشونت، امید و جست‌وجوی معنا، فرصتی برای همدلی و درک عمیق‌تر نسبت به دیگران فراهم می‌کند. مطالعهٔ این رمان، مخاطب را به تأمل دربارهٔ پیش‌داوری‌ها و تفاوت‌های اجتماعی دعوت می‌کند و نشان می‌دهد که انسانیت و همدلی می‌تواند فراتر از مرزهای طبقاتی باشد.

خواندن کتاب بیگانگان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای نوجوانان و جوانانی که با دغدغه‌های هویت، دوستی، خانواده و نابرابری اجتماعی روبه‌رو هستند، مناسب است. همچنین برای علاقه‌مندان به رمان‌های اجتماعی و کسانی که به دنبال درک بهتر روابط انسانی و مسائل نوجوانان‌اند، پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب بیگانگان

«وقتی از تاریکی سینما زیر نور روشن خورشید رفتی فقط دو چیز توی ذهنم بود: پل نیومن و برگشتن به خانه. کاش شبیه پل نیومن بودم؛ او سرسخت به نظر می‌رسد و من نه. اما حدس می‌زنم قیافهٔ خودم آن‌قدرها هم بد نیست. من موهای قهوه‌ای روشن و تقریباً قرمز و چشمان سبز مایل به خاکستری دارم. کاش خاکستری‌تر بودند. چون از بیشتر مردهایی که چشم‌های سبز دارند، متنفرم. اما باید به چیزی که دارم راضی باشم. موهای من بلندتر از خیلی از پسرهاست و پشتش را مربعی زده‌ام و در جلو و دو طرف بلندتر است. اما جزء گریسرها هستم و بیشتر هم‌محله‌ای‌هایم به‌ندرت زحمت اصلاح موهایشان را می‌کشند. تازه با موهای بلند بهتر به نظر می‌رسم. یک پیاده‌روی طولانی تا خانه داشتم و هیچ‌کس همراهم نبود. اما من تنها این کار را می‌کنم. چون دوست دارم بدون مزاحمت فیلم‌ها را تماشا کنم تا بتوانم واردشان بشوم و آن‌ها را با بازیگران زندگی کنم. وقتی فیلمی را با کسی می‌بینم، به‌نوعی معذب می‌شوم. مثل وقتی که کسی کتابت را از پشت شانه‌ات می‌خواند. من از این جهت فرق دارم. خب دومین برادر بزرگم سودا؛ که شانزده‌هفده‌ساله است، هرگز لای کتاب‌ها را باز نمی‌کند و بزرگ‌ترین برادرم دارل که داری صدایش می‌زنیم، آن‌قدر کار می‌کند که دیگر به داستان یا طراحی علاقه ندارد. بنابراین من شبیه آن‌ها نیستم. هیچ کس در گروه ما مثل من دنبال فیلم و کتاب نیست.»