کتاب شنا با کوسه ها
شنا با کوسهها بدون آن که زنده بلعیده شوید
معرفی کتاب شنا با کوسه ها
کتاب شنا با کوسه ها (Swim with the sharks without being eaten alive)، نوشته هاروی مک کی و ترجمه زهره شمسی، مجموعهای از تجربهها، خاطرهها و درسهای نویسنده از دنیای فروش، مذاکره و کسبوکار است که انتشارات کتیبه پارسی در سال ۱۴۰۴ آن را منتشر کرده است. هاروی مک کی که سالها در فضای رقابتی تجارت و بازاریابی فعال بوده، در این کتاب از ماجرای نجات تیم بیسبال مینهسوتا توینز تا ساختن شبکهای گسترده از مشتریان وفادار را روایت کرده است. این کتاب سرشار از مثالهای واقعی، ماجراهای شخصی و تحلیل رفتار انسانها در موقعیتهای کاری است و بر شناخت آدمها، اطلاعات، زمان و هدفگذاری تمرکز دارد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب شنا با کوسه ها اثر هاروی مک کی
کتاب شنا با کوسه ها (بدون آنکه زنده بلعیده شوید) با ماجرای حفظ تیم بیسبال مینهسوتا توینز آغاز میشود و از همان ابتدا نشان میدهد که هاروی مک کی چگونه به دنیای کسبوکار نگاه میکند: دنیایی که در آن انسانها، انگیزهها و روابط مهمتر از اعداد و نمودارها هستند. نویسنده در این کتاب، از تجربههای خود در مذاکره با مالکان باشگاهها، سیاستمداران، سرمایهگذاران و مشتریان سخن گفته است و نشان داده که پشت هر قرارداد شبکهای از احساسات، خاطرهها و منافع شخصی پنهان است. کتاب شنا با کوسه ها در فصلها و درسهای شمارهگذاریشده پیش میرود؛ درسهایی دربارهی شناخت مشتری، هنر نهگفتن در مذاکره، مدیریت زمان، هدفگذاری، خیالپردازی و استفاده از الگوها.
هاروی مک کی در هر بخش از کتاب شنا با کوسه ها، یک موقعیت واقعی را تعریف کرده و از آن نکتهای دربارهی فروش، بازاریابی، مذاکره یا مدیریت رابطه بیرون کشیده است. نویسنده بارها به تجربههای شخصی خود در شرکت مککی انولوپ، فعالیتهای مدنی، ساخت ورزشگاه، کار با مشتریان بزرگ و حتی شکستها و اشتباهاتش رجوع کرده است. او از ماجرای بلیتفروشی در کودکی تا طراحی سیستم مککی ۶۶، از اشتباهات برادران قرمزیان در پروژهی مرکز خرید آمریکا تا شیوهی برخورد با مشتریان سختگیر را کنار هم قرار داده است تا تصویری زنده از پشتصحنهی فروش و مذاکره ارائه دهد.
خلاصه کتاب شنا با کوسه ها
هاروی مک کی در کتاب شنا با کوسه ها از یک نکتهی ساده شروع میکند: کار حول محور انسانها میچرخد، نه فقط پول. او نشان میدهد که بسیاری از مشکلات کاری زمانی حل میشود که فرد بتواند از زاویهی انسانها به مسئله نگاه کند، نه از زاویهی قیمت و محصول. کتاب بر چند محور اصلی میچرخد: ایجاد تقاضا پیش از فروش، شناخت عمیق مشتری از طریق «شرححال ۶۶پرسشی»، اهمیت اطلاعات، نقش روابط انسانی و هنر زمانبندی در فروش و مذاکره.
هاروی مک کی در ادامه به مدیریت زمان، هدفگذاری، پشتکار و خیالپردازی میرسد و توضیح میدهد که چگونه رؤیاهای مشخص و مهلتدار به هدف تبدیل میشوند. او با مثالهایی از ورزش، سیاست، تجارت و زندگی شخصی، نشان میدهد که ایمان به خود، انتخاب الگو و تصویرسازی ذهنی میتواند مرز غیرممکن و ممکن را جابهجا کند. در کنار اینها، فصلهای مربوط به مذاکره، نهگفتن، کار با مشتری سختگیر و ساختن شبکهی ارتباطیْ این کتاب را به یک دورهی فشردهی تجربهی میدانی در فروش و کسبوکار تبدیل کرده است.
چرا باید کتاب شنا با کوسه ها را بخوانیم؟
کتاب شنا با کوسه ها مجموعهای از تجربههای عینی در فروش، مذاکره و مدیریت رابطه است که از موقعیتهای واقعی بیرون آمده است. این کتاب نشان میدهد که چگونه شناخت آدمها، اطلاعات دقیق، زمانبندی و هدفگذاری میتواند مسیر شغلی را تغییر دهد. خواننده با نمونههای ملموس درمییابد که فروش فقط قیمت و محصول نیست، بلکه ترکیبی از روانشناسی، ارتباط انسانی و پشتکار است.
خواندن کتاب شنا با کوسه ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب شنا با کوسه ها به کسانی پیشنهاد میشود که با فروش، مشتری، بازاریابی، کارآفرینی، مذاکره یا مدیریت سروکار دارند. همچنین به دانشجویان رشتههای مدیریت و بازرگانی و افرادی که بهدنبال بهبود مهارتهای ارتباطی و هدفگذاری در زندگی کاری خود هستند، پیشنهاد میشود.
درباره هاروی مک کی
هاروی مک کی، نویسنده، سخنران و تاجر آمریکایی، در ۲۴ اکتبر ۱۹۳۲ در سینت پالِ مینهسوتا به دنیا آمد. او فعالیت حرفهای خود را با فروش پاکتنامه آغاز کرد و در سال ۱۹۵۹ یک شرکت ورشکستهی تولید پاکت را خرید؛ شرکتی کوچک که بعدها به یکی از بزرگترین تولیدکنندگان پاکت در آمریکای شمالی تبدیل شد.
مک کی علاوهبر فعالیتهای تجاری، بهعنوان نویسنده و سخنران انگیزشی نیز شهرت فراوانی پیدا کرده است. ستون هفتگی او که به موفقیت شغلی و انگیزشی میپردازد، در بیش از ۱۰۰ روزنامه منتشر شده است. او تاکنون هفت کتاب پرفروش نوشته است. از مشهورترین آثارش میتوان به کتاب حاضر و کتاب «ما اخراج شدیم و این بهترین اتفاق زندگیمان بود» اشاره کرد.
مک کی در دانشگاه مینهسوتا در رشتهی تاریخ تحصیل کرد و بعدها دورهی مدیریت اجرایی دانشگاه استنفورد را نیز گذراند. او در کنار فعالیتهای اقتصادی و فرهنگی، در نهادهای خیریه و اجتماعی متعددی حضور داشته و عضو هیئتمدیرهی سازمانها و مؤسسههای مختلفی بوده است؛ از جمله ارکستر مینهسوتا، تئاتر گاتری و مؤسسهی ساندنس.
این کتاب یا نویسنده چه جوایز و افتخاراتی کسب کرده است؟
هاروی مک کی در طول فعالیت حرفهای خود، جوایز و افتخارهای متعددی دریافت کرده است، از جمله جایزهی کارآفرین سال مینهسوتا، مدال افتخار الیس آیلند و جایزهی هوراشیو الجر.
چه نسخههای دیگری از این کتاب در ایران منتشر شده است؟
نشر هامون با ترجمهی محمدرضا آلیاسین، نشر کتاب پارسه با ترجمهی آرمین هدایتی، نشر آزرمیدخت با ترجمهی بیتا کریمزاده و... در سالهای مختلف این کتاب را منتشر کردهاند.
بخشی از کتاب شنا با کوسه ها
«اگر شما یکی از افرادی هستید که تعلل میکنید، پس طبیعی هستید. ما در تمام طول زندگی خود آموختهایم که تنها افراد سادهلوح در دام چنین معاملههایی میافتند. اما زمانیکه که فردی دیگر بخواهد شانس خود را امتحان کند، در شرایطی که اطلاعاتی بیش از ما نداشته باشد، آن زمان است که دستان کوچک حریص و طماع ما بالا میروند و خواهان دنبالهروی هستند. هرچه دستهای دیگران سریعتر بالا رود، تقاضا بیشتر میشود و بر تمایل ما برای شرکت در این روند افزوده میگردد. احساس ما دربارهٔ ارزشمند بودن امور برخاسته از ارزش ذاتی خود آن امر نیست- خواه بیست دلار به یک دلار، یا یک پیاز گل لالهٔ عجیب، یا جواهری نادر فروخته شود- بلکه نشأت گرفته از تقاضای ایجاد شده برای آن است.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب شنا با کوسه ها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | شنا با کوسه ها |
| عنوان دیگر | شنا با کوسهها بدون آن که زنده بلعیده شوید |