کتاب بیست و پنج سال در ایران چه گذشت؟ (از بازرگان تاخاتمی)، جلد دهم
معرفی کتاب بیست و پنج سال در ایران چه گذشت؟ (از بازرگان تاخاتمی)، جلد دهم
«بیست و پنج سال در ایران چه گذشت؟ (از بازرگان تا خاتمی)» به قلم داود علیبابایی، جلد دهم از این مجموعه است که ادامهی ریاست جمهوری آیتالله خامنهای و نخستوزیری میرحسین موسوی را با توجه به مدارک و اسناد دولتی و غیردولتی بررسی کردهاست.
بخشی از کتاب را میخوانید:
اولین انتخابات خبرگان:
اولین انتخابات خبرگان رهبری را ـ که بعدآ جریان قائم مقامی آقای منتظری در پی آن مطرح شد ـ من انجام دادم. خدا عافیت ما را هم بهخیر کند! وقتی که میخواستیم مقدمات انتخابات را فراهم کنیم، برای کسب اجازه به محضر حضرت امام رفتم، نامهای تقدیم کردم و امام هم موافقت خودشان را زیر آن نامه اعلام فرمودند.
چیزی که برایم خیلی جالب بود، هوشیاری حضرت امام بود که ما واقعآ آن را نداشتیم. در این دیدار ایشان فرمودند: «اصلا برای قائم مقامی ایشان، زمینهای هست؟» گفتم که زمینه را شما باید فراهم کنید. ایشان فرمودند: «چطور؟» گفتم: «شما هنوز به آقای منتظری، حجتالاسلام میگویید.»
فرمودند که چه بگویم؟ گفتم: «برای این که ایشان در جامعه جا بیفتد، آیتالله بگویید.» الآن فکر میکنم که چگونه جرأت کردم، اینطوری با امام چانه بزنم.
حضرت امام خمینی خیلی دقیق، زرنگ و تیزبین بودند، فرمودند: «چون به ایشان حجتالاسلام میگفتم، اگر الآن یک دفعه آیتالله بگویم، تصنعی خواهد شد»؛ امام با زیرکی، به این مسأله تن ندادند؛ بههرحال با اذن امام انتخابات انجام شد و بعدآ هم خبرگان، ایشان را به قائم مقامی انتخاب کردند.
ԱԿՆԵՐ ԱԿՆԵՐԵՒ
نگهبان زمانمیچ آلبوم
یک گام تا سکوت (دوزبانه)جین آستن
بیست و پنج سال در ایران چه گذشت؟ (از بازرگان تا خاتمی)، جلد اول
داوود علیبابائی
بیست و پنج سال در ایران چه گذشت؟ (از بازرگان تا خاتمی)، جلد سیزدهمداوود علیبابائی
بیستوپنج سال در ایران چه گذشت؟ (از بازرگان تا خاتمی)، جلد چهارمداوود علیبابائی
بانک، ربا و اجحافداوود علیبابائی
جامعه، فرهنگ و سیاست درمقالات و اشعار سه شاعر انقلابی (ایرج میرزا ـ فرخی یزدی ـ میرزاده عشقی)داوود علیبابائی
بیستوپنج سال در ایران چه گذشت؟ (از بازرگان تا خاتمی)، جلد سومداوود علیبابائی
بیست و پنج سال در ایران چه گذشت؟ (از بازرگان تا خاتمی)، جلد دومداوود علیبابائی
بیستوپنج سال در ایران چه گذشت؟ (از بازرگان تا خاتمی)، جلد دوازدهمداوود علیبابائی
بیست و پنج سال در ایران چه گذشت؟ (از بازرگان تا خاتمی)، جلد یازدهمداوود علیبابائی
معماهای سیاسی در ایران دوران انقلاب و بعد از انقلاب اسلامی (جلد پنجم)
داود علی بابایی
در آسایشگاه سالمندانداود علی بابایی
دوفصلنامه خاطرات ایرانی ـ شماره ۲ ـ مهرماه ۱۴۰۳دوفصلنامه خاطرات ایرانی ـ شماره ۱ ـ اسفندماه ۱۴۰۲بیست و پنج سال در ایران چه گذشت؟ (از بازرگان تا خاتمی)، جلد هفدهمداود علی بابایی
بیست و پنج سال در ایران چه گذشت؟ (از بازرگان تا خاتمی)، جلد شانزدهمداود علی بابایی
رویای صادقهمیرزا نصرالله ملک المتکلمین
سوانح عمرشمس الدین رشدیه