کتاب بیستوپنج سال در ایران چه گذشت؟ (از بازرگان تا خاتمی)، جلد چهارم
معرفی کتاب بیستوپنج سال در ایران چه گذشت؟ (از بازرگان تا خاتمی)، جلد چهارم
جلد چهارم از کتاب «بیستوپنجسال در ایران چه گذشت؟ (از بازرگان تا خاتمی)» نوشته داود علیبابایی به تحولات تاریخ سیاسی ایران از بنیصدر تا شورای موقت ریاست جمهوری میپردازد.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
حجتالاسلام حاج سیداحمد خمینی درنامهی سرگشادهای بهنمایندگان مجلس شورای اسلامی، دراعتراض بهمسألهی چماقداری و سوءقصدی که در «کوچصفهان» بهجان حجتالاسلام والمسلمین لاهوتی صورت گرفته است بهضعف دستگاههای اجرایی در دستگیری و محاکمهی چماقداران شدیدآ اعتراض کرد. متن کامل نامهی حجتالاسلام سیداحمد خمینی بهنمایندگان مجلس شورای اسلامی را در زیر میخوانید:
بسماللهالرحمنالرحیم
حضور محترم نمایندگان مجلس شورای اسلامی ـ پس از عرض سلام ـ مسألهای که یکی دو روز پیش در رشت و کوچصفهان اتفاق افتاد یکی از جریانات خطرناکی است که اگر همگی دست در دست یکدیگر نگذاریم و برای علاجش فکری عاجل نکنیم، نمیدانم بهکجا منتهی شود؛ و از طرفی امام بارها و بارها فرمودهاند که اظهار عقیده آزاد است و توطئه ممنوع! باز هرگاه یکی از افراد سرشناس جامعهی انقلابی ما در یکی از نقاط ایران تصمیم بهسخنرانی دارد، عدهی معدودی دست بهآشوب و خرابکاری میزنند و بهعنوان اعتراض بهاین موضوع یکی دو روز هم دراینباره عدهی معدودی فریاد میزنند و صدایشان خاموش میگردد. نمیدانم چرا مسئولین مملکتی در این باره هیچ نمیگویند و چرا چماقداران را دستگیر نمیکنند و در مقابل مردم ستمکشیدهی ما که تازه از زیر یوغ چماقداران رژیم پهلوی نجات پیدا کردهاند، محاکمه نمیکنند؟ چرا دراین زمینه ساکتند؟ بهخدا قسم، تاریخ دربارهی آنان بد قضاوت خواهد کرد.
طنین سکوت
مهنا نوروزی
بررسی فقهی تغییر جنسیتسیدمحمدرضا علم هدایی
گلشن ابرار بانوان (جلد اول)جمعی از بانوان محقق پژوهشکده باقرالعلوم (ع)
پیداش کن بازیمعصومه یزدانی
سوالات بورد پاتولوژی ۱۴۰۱ ـ سوالات ۷۶ تا ۱۰۰بهناز صباغی
بازی بی نهایتسایمون سینک
مباحثی از مالکیت فکریحسینعلی بای
کوه مردهجان هریس
روباه و انگورگیلیرم فیگیردو
دانشنامهی شعر مهدوی؛ جلد نهمعبدالله شرعی
کبریت ایران (۲)مهدی صادقی
مجموعه مقالات نخستین همایش ملی آینده پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدارمهران هوشیار
تقلبدبورا ال. رود
عقاید یک دلقکهاینریش بل
قصه شب: ماهی ساردین کنجکاومژگان مشتاق
سیدجمال الدینمحمدحسین امیر اردوش
زندگی و بس؛ دکتر محسن کدیورمحمد حسن قائمی
نه؛ کلمه تلخ دوحرفیزهرا مسعودی
بیست و پنج سال در ایران چه گذشت؟ (از بازرگان تا خاتمی)، جلد اول
داوود علیبابائی
بیست و پنج سال در ایران چه گذشت؟ (از بازرگان تا خاتمی)، جلد سیزدهمداوود علیبابائی
بانک، ربا و اجحافداوود علیبابائی
جامعه، فرهنگ و سیاست درمقالات و اشعار سه شاعر انقلابی (ایرج میرزا ـ فرخی یزدی ـ میرزاده عشقی)داوود علیبابائی
بیستوپنج سال در ایران چه گذشت؟ (از بازرگان تا خاتمی)، جلد سومداوود علیبابائی
بیست و پنج سال در ایران چه گذشت؟ (از بازرگان تاخاتمی)، جلد دهمداوود علیبابائی
بیست و پنج سال در ایران چه گذشت؟ (از بازرگان تا خاتمی)، جلد دومداوود علیبابائی
بیستوپنج سال در ایران چه گذشت؟ (از بازرگان تا خاتمی)، جلد دوازدهمداوود علیبابائی
بیست و پنج سال در ایران چه گذشت؟ (از بازرگان تا خاتمی)، جلد یازدهمداوود علیبابائی
معماهای سیاسی در ایران دوران انقلاب و بعد از انقلاب اسلامی (جلد پنجم)
داود علی بابایی
در آسایشگاه سالمندانداود علی بابایی
دوفصلنامه خاطرات ایرانی ـ شماره ۲ ـ مهرماه ۱۴۰۳دوفصلنامه خاطرات ایرانی ـ شماره ۱ ـ اسفندماه ۱۴۰۲بیست و پنج سال در ایران چه گذشت؟ (از بازرگان تا خاتمی)، جلد هفدهمداود علی بابایی
بیست و پنج سال در ایران چه گذشت؟ (از بازرگان تا خاتمی)، جلد شانزدهمداود علی بابایی
رویای صادقهمیرزا نصرالله ملک المتکلمین
سوانح عمرشمس الدین رشدیه