کتاب خشم ما از سرمایه داری برنی سندرز + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب خشم ما از سرمایه داری

کتاب خشم ما از سرمایه داری

معرفی کتاب خشم ما از سرمایه داری

کتاب خشم ما از سرمایه‌ داری (It's OK to be angry about capitalism) نوشته‌ برنی سندرز و با ترجمه‌ سهیل رضانژاد تصویری از تجربه‌ی سیاسی و فکری یکی از چهره‌های مطرح سیاست آمریکا ارائه می‌دهد. سندرز در این کتاب از کارزارهای انتخاباتی خود، نقد ساختار اقتصادی ایالات متحده و مفهوم فوق‌سرمایه‌داری سخن گفته است. تمرکز او بر نابرابری ثروت، فرسایش طبقه‌ی متوسط، بحران دموکراسی و نقش الیگارش‌ها در سیاست و رسانه است. نشر رایبد آن را منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب خشم ما از سرمایه داری

کتاب خشم ما از سرمایه‌ داری روایتی مفصل از نگاه برنی سندرز به نظام اقتصادی و سیاسی ایالات متحده است که در آن نویسنده از تجربه‌ی چند دهه فعالیت سیاسی خود، به‌ویژه دو کارزار بزرگ انتخابات ریاست‌جمهوری استفاده کرده است تا تصویری از فوق‌ سرمایه‌داری امروز آمریکا ترسیم کند. سندرز در این کتاب توضیح می‌دهد که چگونه به‌جای محافظه‌کارترشدن با افزایش سن، خشم و انتقادش از سرمایه‌داری عمیق‌تر شده است و چرا این نظام را نه‌فقط ناعادلانه که غیراخلاقی می‌داند.

کتاب خشم ما از سرمایه‌داری در ۱۰ فصل و یک مقدمه تنظیم شده است. فصل‌هایی مانند من نه؛ ما!، مقابله با ترامپ، میلیاردرها نباید وجود داشته‌ باشند، پایان‌دادن به طمع در نظام سلامت، مبارزه برای آینده‌ی اقتصادی‌مان، آموزش شهروندان، نه ربات‌ها و این نبردی طبقاتی است؛ زمان مبارزه فرارسیده‌است! نشان می‌دهد که نویسنده از نقد ساختار اقتصادی فراتر رفته و به پیوند آن با دموکراسی، رسانه، آموزش و حقوق بشر پرداخته است.

در کتاب خشم ما از سرمایه‌داری سندرز از تجربه‌ی مستقیم خود در سنا، ریاست کمیته‌ی بودجه، نقش در طرح نجات آمریکا و شکست طرح بازسازی دوباره و بهتر سخن گفته است. او هم‌زمان که از الیگارش‌ها، شرکت‌های بزرگ، نظام تأمین مالی کارزارهای انتخاباتی و رسانه‌های جریان اصلی انتقاد می‌کند، بر ایده‌ی حقوق اقتصادی به‌عنوان حقوق بشر و ضرورت گذار به‌نوعی دموکراسی اقتصادی تأکید کرده است.

خلاصه کتاب خشم ما از سرمایه داری

کتاب خشم ما از سرمایه‌داری نوشته برنی سندرز با این گزاره آغاز می‌شود که مسئله خود سرمایه‌داری است و سپس نویسنده توضیح می‌دهد که چگونه نظام فوق‌سرمایه‌دارانه‌ی امروز آمریکا بر طمع، تحقیر انسان و تمرکز بی‌سابقه‌ی ثروت استوار شده است. او نشان می‌دهد که در این ساختار، طبقه‌ی متوسط رو به زوال است، اکثریت برای بقا می‌جنگند و اقلیتی از میلیاردرها ثروتی افسانه‌ای در اختیار دارند.

در کتاب خشم ما از سرمایه‌داری نویسنده از تجربه‌ی دو کارزار ریاست‌جمهوری، سازمان‌دهی جنبش من نه؛ ما!، شیوه‌ی تأمین مالی مردمی، استفاده از شبکه‌های اجتماعی و گفت‌وگو با رأی‌دهندگان در شهرها و مناطق روستایی می‌گوید، تا نشان دهد نارضایتی عمیق از وضع موجود چگونه در میان جوانان و طبقه‌ی کارگر انباشته شده است. او در ادامه، سرمایه‌داری را از منظر حقوق بشر به چالش می‌کشد و بر این ایده پافشاری می‌کند که آزادی واقعی بدون امنیت و استقلال اقتصادی ممکن نیست.

چرا باید کتاب خشم ما از سرمایه داری را بخوانیم؟

کتاب خشم ما از سرمایه‌داری امکان آشنایی نزدیک با منطق درونی نقد سندرز به سرمایه‌داری آمریکایی، از زبان خود او را فراهم کرده است. خواننده با ترکیبی از روایت شخصی، تحلیل سیاسی و اقتصادی و تجربه‌ی میدانی کارزارهای انتخاباتی روبه‌رو است که در آن پیوند میان نابرابری، دموکراسی، رسانه، آموزش و حقوق اقتصادی به‌روشنی ترسیم شده است.

خواندن کتاب خشم ما از سرمایه داری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

کتاب خشم ما از سرمایه‌ داری به کسانی پیشنهاد می‌شود که به مباحث نابرابری اقتصادی، سیاست آمریکا، نقد سرمایه‌داری، جنبش‌های مترقی و نسبت دموکراسی و اقتصاد علاقه‌مندند، یا در رشته‌هایی مانند علوم سیاسی، جامعه‌شناسی و اقتصاد به‌دنبال نمونه‌ای معاصر از یک گفتمان انتقادی هستند.