دانلود و خرید کتاب نماز: خیر کلام ، ختم کلام ح‍س‍ی‍ن‌ درگ‍اه‍ی‌
تصویر جلد کتاب نماز: خیر کلام ، ختم کلام

کتاب نماز: خیر کلام ، ختم کلام

معرفی کتاب نماز: خیر کلام ، ختم کلام

«نماز: خیر کلام، ختم کلام» کتابی به قلم حسین درگاهی (-۱۳۳۱) درباره رازهای نماز و تأثیرات آن در زندگی انسان است. رسول خدا صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم در پاسخ به پرسشی در مورد نماز چنین فرمودند: «نماز از مسیرهای جاری دین (دین‌باوری و دین‌داری) است و در آن خشنودی پروردگار عزّوجلّ است و آن مسیر روشن پیامبران است و برای نمازگزار محبّت فرشتگان و هدایت و بی‌بیم شدن به یافتن و نورِ شناخت و بهره‌ی کثیر با فزونی در رزق و آسایش برای بدن و ناپسندی شیطان و وسیله‌ی دفاع در برابر پوشانندگان حقیقت و اجابتِ دعا و پذیرش اعمال است. و توشه‌ی امنیّت‌یافتگان از دنیا برای آخرت و جفت ناجی بین ایشان و پیک مرگ و هم‌آغوش آشنا در قبرش و فرش زیر پهلوی او و پاسخ برای منکر و نکیر است. و نماز در هنگامه‌ی محشر تاجی بر سر اوست و نوری بر چهره‌اش و پوششی بر بدنش و پرده‌ای بین او و آتش و دلیل بی‌خدشه بین او و پروردگارش جلّ‌جلاله و رهایی برای بدنش از آتش و اجازه‌ی گذر از صراط و کلید برای بهشت و مهرهایی برای حورالعین و بهای بهشت. با نماز بنده به بالاترین درجه می‌رسد چرا که نماز، تسبیح (دور دانستن خدای متعال از صفات بندگان) و تَهْلِیل (از دل کلمه‌ی لا إله إلّا الله به زبان آوردن) و تحمید (شکر نعمت؛ نعمتِ معرفت‌الله، رسول الله صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم و ولیّ الله سلام‌الله‌علیه) و تکبیر (بزرگ‌تر یافتن او از آن‌که وصف شود) و تمجید (انتساب به مجد و بزرگی) و تقدیس (پاک و پربرکت دانستن خدای و رسول و ولیّ الله) است و صحبت و دعوت اوست».
(... یتَساءَلُونَ * عَنِ الْمُجْرِمینَ * ما سَلَککمْ فی سَقَرَ * قالُوا لَمْ نَک مِنَ الْمُصَلِّین.‌) (سؤال می‌کنند * از مجرمین * چه چیز شما را به سوی دوزخ روانه ساخت * می‌گویند: ما از نمازگزاران نبودیم.)
S
سرورانه‌ها؛ گره‌هایی از زلف مهدوی