معرفی و دانلود کتاب یانان دویغولار سَسی (صدای احساسات سوخته) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب یانان دویغولار سَسی (صدای احساسات سوخته)
off
٪۵۰
subscriptionAvailable

کتاب یانان دویغولار سَسی (صدای احساسات سوخته)

نوع کتاببدون نظر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب یانان دویغولار سَسی (صدای احساسات سوخته)

« یانان دویغولار سَسی (صدای احساسات سوخته)» مجموعه اشعار ترکی شاعر دو زبانه معاصر، استاد غلامرضا بهاری (-۱۳۲۳) است. حاجی‌لر گلدی اولوب شهر چراغان، سَنه نَه پرده‌لردن‌دَه اولوب کوچه‌لر اَلوان، سنه نه بیر نفر اون یئره دعوت اولونور بیر گئجه‌دَه ائوده تاپمیر اوشاقی بیر کاسا ائیران، سنه نه اؤتوروب حاجی گَلَن‌لَر اؤپوری ساققالینی یالاییب‌دیر دییه‌سن باشینی شیطان، سنه نه قونشوسی ریزقی حَلال‌دیر یاتیری آج گئجه‌لر او حرامدان ایله‌ییب قارنینی قالخان، سنه نه

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب یانان دویغولار سَسی (صدای احساسات سوخته) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابیانان دویغولار سَسی (صدای احساسات سوخته)
موضوعشعر معاصر
نویسندهغلامرضا بهاری
ویراستارسپیده بهاری
انتشاراتانتشارات سوره مهر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۶/۰۷/۰۹
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.

بریده‌هایی از کتاب

میرزا ریضا
بیری دؤنیانی گزیب هر شئیینی فانی گؤرور بیری دؤرد اَللی توتوب دؤنیانی اوز جانی گؤرور بیری تسبیح‌ایله سَجّاده‌ده اینسانی گؤرور من آمّا اَل‌توتان اینسانلاری اینسان تانیرام دردی تفسیر ایلییه‌ن گؤز یاشین ایمان تانیرام
میرزا ریضا
بویادی توپراقی اینسانلیقین ایلکین قانینا سالدی دؤنیا بویو اینسانلاری بیربیر جانینا آدام اوغلو بو بؤیوگ دؤنیا کؤچوک‌دیر گؤزونَه عؤمری آز ایستگی چوخ هر زادی ایستر اؤزونه