دانلود و خرید کتاب نامه ها، گلایه ها، مقاله ها و گفتگوها داوود ع‍ل‍ی‌ب‍اب‍ائ‍ی‌
تصویر جلد کتاب نامه ها، گلایه ها، مقاله ها و گفتگوها

کتاب نامه ها، گلایه ها، مقاله ها و گفتگوها

معرفی کتاب نامه ها، گلایه ها، مقاله ها و گفتگوها

«نامه‌ها، گلایه‌ها، مقاله‌ها و گفتگوها (آن‌چه بر نشر کتاب و فرهنگ گذشت)» نوشته داود علی‌بابایی (-۱۳۳۷)، مدیر انتشارات امید فردا است که فراز فرود آن‌چه بر او از بدو تاسیس انتشارات تا کنون گذشته است را در قالب نامه‌های سرگشاده و مقالاتی منتشر کرده‌است. در پیشگفتار اثر می‌خوانید: در تیرماه سال ۱۳۷۸ به قصد بسط و گسترش فرهنگ مردمی و این که به‌فرهنگ این مرز و بوم کمکی کرده باشم، انتشارات امید فردا را تأسیس نمودم و ابتدا اقدام به چاپ دو کتاب داستان به نام‌های سارا دختر فقر و دخیل بر پنجره فولاد که نویسنده این دو مجمومه داستان خودم بودم، نمودم. با آشنایی که با دو نفر از نواندیشان دینی و علمای برجسته داشتم، تصمیم گرفتم اقدام به چاپ آثار آنان نمایم؛ آیت‌الله شیخ نعمت‌الله صالحی نجف‌آبادی یکی از آن دو بزرگوار بود. جالب توجه این که هنگامی که سال چهارم دبیرستان در رشته ریاضی تحصیل می‌کردم، کتاب شهید جاوید اثرآیت‌الله شیخ نعمت‌الله صالحی نجف‌آبادی را که فلسفه قیام امام حسین را به‌طور مفصل بیان کرده بود از یکی از دبیران خود که معلم دینی ما بود به امانت گرفتم و مطالعه کردم و در همان زمان آرزو می‌کردم، بتوانم این اثر گرانبها را روزی به چاپ برسانم و ۲۳ سال بعد در سال ۱۳۷۹ موفق شدم کتاب شهید جاوید را بعد از پانزده سال به چاپ پانزدهم برسانم و با خود عهد و پیمان بستم که این عالم بزرگوار را که در جامعه منزوی و گوشه‌گیر شده بودند با طبع آثارشان دوباره در اذهان مردم زنده نمایم و بدین صورت خدمتی به آزادمردان دینی و نواندیشان دینی نمایم. به همین سبب اقدام به چاپ کتاب‌های پژوهشی جدید در چند مبحث فقهی و جمال انسانیت یا تفسیر سوره یوسف، اثر صالحی نجف‌آبادی و کتاب‌های آفریدگار و آفریده، و رساله‌ی توضیح‌المسائل نوین نوشته‌ی آیت‌الله دکتر محمد صادقی تهرانی نمودم. قابل توجه این که رساله‌ی توضیح‌المسائل نوین مدت چهار سال در توقیف به‌سر می‌برد و من با سعی و پشتکار و پی‌گیری فراوان توانستم آن را به چاپ برسانم.
بیست و پنج سال در ایران چه گذشت؟ (از بازرگان تا خاتمی)، جلد اول
بیست و پنج سال در ایران چه گذشت؟ (از بازرگان تا خاتمی)، جلد سیزدهم
بیست‌وپنج سال در ایران چه گذشت؟ (از بازرگان تا خاتمی)، جلد چهارم
بانک، ربا و اجحاف
داوود ع‍ل‍ی‌ب‍اب‍ائ‍ی‌
جامعه، فرهنگ و سیاست درمقالات و اشعار سه شاعر انقلابی (ایرج میرزا ـ فرخی یزدی ـ میرزاده عشقی)
بیست‌وپنج سال در ایران چه گذشت؟ (از بازرگان تا خاتمی)، جلد سوم
بیست و پنج سال در ایران چه گذشت؟ (از بازرگان تا‌خاتمی)، جلد دهم