کتاب مدیریت شایعه
خواندن نظراتمعرفی کتاب مدیریت شایعه
در فرهنگ دهخدا آمده که شایعه خبری بیاصل و اساس است که بر سر زبانها میافتد. روان شناسان هم میگویند شایعه همان پیامی است که درستی و نادرستی آن مشکل دارد و به صورت غیررسمی یعنی به صورت دهان به دهان منتقل میشود و ما هم آماده پذیرش و باور کردن آن هستیم و حتی به پخش آن هم کمک میکنیم چون ما وقت این را نداریم که درباره درستی یا نادرستی آن تحقیق و بررسی کنیم و زود و خیلی راحت آن را میپذیریم. در این زمان فرصت طلبها بیشترین استفاده را از این موقعیتها میبرند.
انتشار شایعه به پیشرفتهای علمی و تکنولوژی هم بستگی دارد. سرعت انتشار شایعه ۶۰۰ کیلومتر بر ساعت بود که با وجود اینترنت و پیامک در حال حاضر سرعت آن به نور هم رسیده است.
یک برداشت غلط در مورد شایعه این است که برخی شایعه را اطلاعات نادرست میدانند در صورتیکه این طور نیست در واقع شایعه اطلاعاتی است که مورد تأیید قرار نگرفتهاند و لذا الزاماً دروغ نیست. شایعه نوعی بازار سیاه اطلاعاتی است که حقیقت منشأ آن نیست بلکه محصول آن است.
شایعات عموماَ در زمانی مؤثر است که موضوعی به صورت فراگیر یا اپیدمی ذهن مردم را به خود مشغول کرده باشد مثل زمان جنگ یا بلایای طبیعی و... منظور از مدیریت شایعه پیشگیری از بروز شایعه تا جایی که امکان دارد و کاهش اثر مخرّب آن در مجموعهای که رخ میدهد میباشد.
شناسایی موانع توسعه صادرات در کشور
لذت کشف تقلب در تراکنش های بانکی مصطفی رهنما
وینی جادوگر (جلد اول)لورا اون
کاوش سیاهچاله هامحمدحسین فیروزی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
شایعه و نقش زنان گفته می شود که زنان برای شایعه پراکنی آمادگی دارند؛ و نیز فرض بر این است که روشنفکران همواره درباره شایعات مقاومت می کنند. سخن گفتن درباره زنان و شایعه، انسان را در معرض خطر اتهام تبعیض و
نقش شایعه پراکنی و ظرف شستن در طول عمر زنان خانم استفانی براون از دانشگاه میشیگان ، راجع به اثرات مثبت «ظرف شستن خانمها با هم» و «گپ زدن و شایعهپردازی بیخطر» بر روی «افزایش طول عمر خانمها» مطالعه ای کرده و