کتاب پرواز با پاراموتور را دوست دارم علی آرمین + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب پرواز با پاراموتور را دوست دارم

کتاب پرواز با پاراموتور را دوست دارم

معرفی کتاب پرواز با پاراموتور را دوست دارم

پرواز با پاراموتور را دوست دارم به قلم علی آرمین و تصویرگری محمدرضا زرقان داستانی برای کودکان و نوجوانان است.

فاطمه
۱۳۹۹/۰۸/۲۳

عالی بود. حس خیلی خوبی داشتم وقتی این کتاب رو میخوندم. فراز و فرود های داستان باعث شده بود تا جذابیتش بیشتر بشه. فضای داستان خیلی خوب توصیف شده بود و آدم احساس میکرد واقعا اونجا حضور داره. کاملا میشد

sadra
۱۳۹۹/۰۸/۲۸

بسیار جالب و آموزنده من که خیلی خوشم اومد و توی ۳ ساعت تمومش کردم پیشنهاد میکنم بخونین می ارزه

سعید سعادت
۱۳۹۶/۰۹/۰۵

خیلی کتاب خوبیه. به خصوص که برای نوجوان‌ها درس‌آموزه. یه دوره سبک زندگی رو برای پسرها و دخترها یاد می‌ده و انتخاب بزرگ داشتن توی زندگی رو به اونا آموزش می‌ده. توصیه‌‌ش می‌کنم.

۱۳۹۹/۰۹/۱۲

سلام واقعا کتاب عالی هست از نویسنده محترم خواهش میکنم که لطفا اگر امکان دارد ادامه داستان را نیز به صورت کتاب به چاپ برسانند

یاسین
۱۴۰۰/۰۹/۱۹

کتاب خیلی خوبی بود من برای ۸ نمره آمادگی نهمم این کتاب رو خوندم ولی این کتاب باعث شد که به کتابخوانی علاقه پیدا کنم این کتاب درکل باز هم جای کار داشت مثلا جمله بندی ها و... ولی در کل راضی کننده

۱۳۹۹/۰۹/۲۸

سلام ممنونم از آقای آرمین کتاب خوبی بود ولی بیشتر برای نوجوان ها و کودکان توصیه میکنم

a.m.i.r
۱۴۰۰/۱۰/۱۴

کتاب درباره یک پسر هست که پدر و‌ماردش رو از دست داده و عاشق پرواز با پاراموتور هست و..... خیلی کتاب خوبیه فقط عکس های داخلش اصلا جالب نیست ولی متن و داستانش جوریه که از خوندن لذت میبری .توصیه

elmirakhoshandam2
۱۳۹۹/۰۷/۱۰

کتاب قشنگی بود عباس شخصیت جالبی داشت البته یکم خلاصه و پیچیده بود ولی ارزش خوندن داشت

سیده فاطمه
۱۴۰۰/۱۰/۲۴

خیلی حس خوبی رو بهم منتقل کرد مخصوصا قسمت آخر کتاب ، مشکلات و فراز و فرود های زندگی این دوتا شخصیت واقعا درس آموز بود و خوندنش ، شیرین... 🌺🌿🦋

یاسمن
۱۴۰۰/۰۳/۲۶

قشنگ بود ولی قلم قوی نداشت داستان ریتم خیلی سریعی داشت که این باعث شده بود ما چیز زیادی از شخصیت ها ندونیم و تصوری از مکان اتفاقات نداشته باشیم داستان قلم جذابی نداشت چهره شخصیت ها رو معرفی میکرد