کتاب فواره گنجشک ها
معرفی کتاب فواره گنجشک ها
فواره گنجشک ها نوشته محمود پوروهاب داستان زندگی امام جعفر صادق (ع) را برای کودکان بازگو میکند.
درباره کتاب فواره گنجشک ها
فواره گنجشکها با سی دو داستان کوتاه به قلم محمود پوروهاب بر اساس روایات مستند به صورت پیوسته زندگانی امام جعفر صادق (ع) را معرفی مینماید.
خواندن کتاب فواره گنجشک ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
انتشارات کتاب جمکران، مطالعه این مجموعه داستان ارزشمند را به نوجوانان، والدین، مبلغان و مربیان تربیتی پیشنهاد مینماید.
درباره محمود پوروهاب
محمود پوروهاب در سال ۱۳۴۰ در شمال ایران به دنیا آمد. او داستاننویس و شاعر کودک و نوجوان است که سالها است در قم زندگی میکند و تحصیلات حوزوی دارد. او در ماهنامه سلام بچهها فعالیت میکند و به کارهای دیگری مثل نقد و بررسی آثار شاعران جوان، داوری جشنوارههای ادبی کودک و نوجوان، مسؤولیت بخش شعر بعضی از ماهنامهها میپردازد.
بخشی از کتاب فواره گنجشک ها
دخترک از پنجره بیرون را نگاه کرد. آفتاب با گلهای درخشان باغچه حرف میزد و درخت بزرگ با گنجشکهایی که دوستشان داشت. ناگهان صدای نازک نوزاد با فواره گنجشکهای روی درخت، پر کشید.
ابن ابیالعوجا گفت: «عجب! اگر تو از یاران جعفر بن محمد هستی، بدان که او هرگز اینگونه با ما حرف نمیزند. او بارها این سخنها را که تو آن را کفرآمیز میخوانی از ما شنیده؛ ولی هرگز از حدّ ادب بیرون نرفته و دشنام نداده است. او مردی بسیار خردمند، آرام و بردبار است. سخنان ما را به خوبی گوش میدهد تا آنچه در دل داریم، بر زبان بیاوریم؛ طوری که گاهی گمان میکنیم بر او پیروز شدهایم. آنگاه او با کمترین سخن، دلیلهای ما را باطل میسازد، چنانکه نمیتوانیم پاسخ بدهیم. اگر تو از پیروان او هستی، چنانکه شایستهی اوست با ما سخن بگو!»