معرفی و دانلود کتاب ربات پرنده را دوست دارم pdf + خلاصه رایگان

کتاب ربات پرنده را دوست دارم

بدون نظرنوع کتاب
علی آرمین

معرفی کتاب ربات پرنده را دوست دارم

کتاب ربات پرنده را دوست دارم نوشته‌ی علی آرمین است و این کتاب را انتشارات کتاب جمکران منتشر کرده است.
این داستان به ماجرای نوجوانی به نام عباس می‌پردازد که با تکیه بر مهارت فنی و رؤیای ساخت وسایل پرنده، راهی سفری پرماجرا می‌شود. او در مسیر روبه‌روشدن با چالش‌های شهری بزرگ، تلاش می‌کند توانایی‌های خود را به اثبات برساند و هویتش را بسازد.
نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ربات پرنده را دوست دارم

کتاب ربات پرنده را دوست دارم نوشته‌ی علی آرمین، داستانی برای مخاطبان نوجوان و جوان است که در فضای تلاش‌های علمی و فنی روایت می‌شود. شخصیت اصلی داستان نوجوانی به نام عباس است که از قم به تهران سفر می‌کند تا مهارت‌های خود را در زمینه‌ی ساخت و تعمیر وسایل پرنده مانند پاراموتور و هواپیماهای مدل ارتقا دهد. نویسنده در این اثر به بررسی مضامینی چون پشتکار، تنهایی، مقابله با فریب، اخلاق‌مداری و پیوندهای دوستانه پرداخته است. کتاب ربات پرنده را دوست دارم از همان آغاز، خواننده را به بطن ماجراهای پرچالش پایتخت می‌برد و سختی‌های یک نوجوان مستقل را با بیانی گیرا مجسم می‌کند.
تصویرگری این اثر را سمیه رحمتی‌خواه بر عهده داشته است و طرح‌های بصری کتاب هماهنگی مناسبی با حال‌وهوای روایت دارند. کتاب ربات پرنده را دوست دارم در فصل‌هایی پیوسته، ماجراهای کاری و تعاملات اجتماعی قهرمان خود را در باشگاه هوانوردی و کارگاه‌های فنی بازگو کرده است. این اثر خواننده را به درک مفاهیم عملی، مکانیک پرواز و اهمیت حفظ روحیه در برابر ناملایمات روزگار دعوت می‌کند.

خلاصه کتاب ربات پرنده را دوست دارم

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!
عباس نوجوانی ۱۶ساله و تعمیرکار پاراموتور است که پس از رسیدن به تهران با حوادث گوناگونی از جمله سرقت وسایل و مدارکش مواجه می‌شود. او پس از راهنمایی‌های یک طلبه‌ی جوان، وارد باشگاه هوانوردی سما می‌شود تا زیر نظر مهندس جعفری آموزش ببیند. در این میان ناصر، یکی از اعضای باشگاه، با طرح داستانی ساختگی سعی در دور کردن او دارد؛ اما عباس منصرف نمی‌شود و مهارت فنی خود را ثابت می‌کند. او با اعضای کارگاه پیوند دوستی برقرار می‌کند و در رقابتی فنی برای کسب نقشه‌ی ساخت یک هواپیمای کم‌نظیر شرکت می‌جوید.

چرا باید کتاب ربات پرنده را دوست دارم را بخوانیم؟

چرا باید کتاب ربات پرنده را دوست دارم را بخوانیم؟

• این کتاب تصویری باورپذیر از تلاش و خودباوری نوجوانان در مسیر دستیابی به مهارت‌های فنی نشان می‌دهد.
  • این اثر مخاطب را با فضای جذاب هوانوردی مدل و ساخت وسایل پرنده آشنا می‌کند.
  • این کتاب مفاهیمی مثل اخلاق حرفه‌ای، همدلی و پایبندی به تعهدات دوستانه را تقویت می‌کند.
  • روایت پیوسته‌ی داستان مخاطب را گام‌به‌گام با فرازونشیب‌های یک زندگی مستقل آشنا می‌سازد.

خواندن کتاب ربات پرنده را دوست دارم به چه کسانی پیشنهاد می‌شود؟

• این کتاب برای نوجوانان و جوانانی مناسب است که به ساخت وسایل مکانیکی و هواپیماهای مدل علاقه دارند.
  • این کتاب به خوانندگانی پیشنهاد می‌شود که داستان‌های الهام‌بخش درباره‌ی پشتکار و مقابله با چالش‌های فردی را دنبال می‌کنند.
  • این اثر برای علاقه‌مندان به ادبیات داستانی که پیوند علم و اخلاق را دوست دارند، مناسب است.

معرفی این کتاب در تاریخ ۶ مهر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ربات پرنده را دوست دارم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابربات پرنده را دوست دارم
موضوعداستان کودک و نوجوانان
نویسندهعلی آرمین
انتشاراتانتشارات کتاب جمکران
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۲/۰۷/۰۱
فرمت کتابPDF
رده‌بندی سنی۹ سال به بالا، ۱۰ سال به بالا، ۱۱ سال به بالا
برچسبادبیات ایران

نظری برای کتاب ثبت نشده است.