کتاب پرواز با پاراموتور را دوست دارم
خواندن نظراتمعرفی کتاب پرواز با پاراموتور را دوست دارم
پرواز با پاراموتور را دوست دارم به قلم علی آرمین و تصویرگری محمدرضا زرقان داستانی برای کودکان و نوجوانان است.
پسری که دور دنیا را رکاب زد؛ سفر به آسیا (کتاب سوم)![]()
الستر هامفریز
سقای حرم؛ زندگانی حضرت ابوالفضل (ع)واحد پژوهش انتشارات کتاب جمکران
حضرت زینب اسوه صبر و استقامتواحد پژوهش انتشارات کتاب جمکران
بر شانه های اقیانوس؛ جلد اولعلی رهبراسلامی
عالم ذرمحمدرضا اکبری
عالی بود. حس خیلی خوبی داشتم وقتی این کتاب رو میخوندم. فراز و فرود های داستان باعث شده بود تا جذابیتش بیشتر بشه. فضای داستان خیلی خوب توصیف شده بود و آدم احساس میکرد واقعا اونجا حضور داره. کاملا میشد
بسیار جالب و آموزنده من که خیلی خوشم اومد و توی ۳ ساعت تمومش کردم پیشنهاد میکنم بخونین می ارزه
خیلی کتاب خوبیه. به خصوص که برای نوجوانها درسآموزه. یه دوره سبک زندگی رو برای پسرها و دخترها یاد میده و انتخاب بزرگ داشتن توی زندگی رو به اونا آموزش میده. توصیهش میکنم.
سلام واقعا کتاب عالی هست از نویسنده محترم خواهش میکنم که لطفا اگر امکان دارد ادامه داستان را نیز به صورت کتاب به چاپ برسانند
کتاب خیلی خوبی بود من برای ۸ نمره آمادگی نهمم این کتاب رو خوندم ولی این کتاب باعث شد که به کتابخوانی علاقه پیدا کنم این کتاب درکل باز هم جای کار داشت مثلا جمله بندی ها و... ولی در کل راضی کننده
سلام ممنونم از آقای آرمین کتاب خوبی بود ولی بیشتر برای نوجوان ها و کودکان توصیه میکنم
کتاب درباره یک پسر هست که پدر وماردش رو از دست داده و عاشق پرواز با پاراموتور هست و..... خیلی کتاب خوبیه فقط عکس های داخلش اصلا جالب نیست ولی متن و داستانش جوریه که از خوندن لذت میبری .توصیه
کتاب قشنگی بود عباس شخصیت جالبی داشت البته یکم خلاصه و پیچیده بود ولی ارزش خوندن داشت
خیلی حس خوبی رو بهم منتقل کرد مخصوصا قسمت آخر کتاب ، مشکلات و فراز و فرود های زندگی این دوتا شخصیت واقعا درس آموز بود و خوندنش ، شیرین... 🌺🌿🦋
قشنگ بود ولی قلم قوی نداشت داستان ریتم خیلی سریعی داشت که این باعث شده بود ما چیز زیادی از شخصیت ها ندونیم و تصوری از مکان اتفاقات نداشته باشیم داستان قلم جذابی نداشت چهره شخصیت ها رو معرفی میکرد