دانلود و خرید کتاب پدیده هرزه‌نگاری و مستهجن‌پردازی

انتشارات:انتشارات هلال
امتیاز:
۴.۰از ۶ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب پدیده هرزه‌نگاری و مستهجن‌پردازی

کتاب «پدیده هرزه‌نگاری و مستهجن‌پردازی در جهان معاصر»، اثری است که از برگزاری دو همایش پی‌درپی در همین موضوع پدید آمده‌است. این اثر که مقالاتی را درباره‌ی موضوع هرزه‌نگاری و مستهجن پردازی دربرمی‌گیرد، مجموعه‌ی کاملی از تاریخچه‌ی هرزه‌نگاری، علل و عوامل به‌وجودآمدن آن، پیامدهای هرزه‌نگاری در زندگی فردی و اجتماعی در ایران و جهان، راه‌های جلوگیری از اثرات شوم هرزه‌نگاری و ... است که موسسه فرهنگی موعود عصر آن را تدوین نموده‌است. در این کتاب، از سه دیدگاه «فرهنگی، اجتماعی»، «پزشکی» و «دینی» به موضوع هرزه‌نگاری پرداخته شده‌است. همچنین راه‌کارهای مقابله با اثرات هرزه‌نگاری و راه‌های جلوگیری از مبتلا شدن به این پدیده‌ی شوم اجتماعی نیز بیان شده‌است. در مقدمه‌ی ناشر آمده‌است: پوشیده نیست که این پدیده، وجوه بسیاری از مناسبات و معاملات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و حتّی امنیتی ساکنان زمین و به ویژه ساکنان شرق اسلامی را مبتلای به بحران و آلوده به ناهنجاری رفتاری، در مقیاس خرد و کلان ساخته‌است. وجود نوعی پرهیز و تحفّظ (محافظه‌کاری) در وقت گفت‌وگو و بررسی این پدیده، یعنی «هرزه‌نگاری و مستهجن پردازی» در میان مسئولان و مدیران تصمیم گیرنده‌ی کشوری، در سطح کلان و خانواده‌ها، در سطح خرد، سبب شده تا این بیماری با گذار از مراتب ابتدایی، در شکل یک بحران خود را بنمایاند و باعث آن شود تا بسیاری از فرصت‌ها برای کنترل و اصلاح‌گری از بین برود. اثر حاضر پیش درآمدی در شناسایی وجوه مختلف این پدیده و تذکاری برای توجّه جدّی به آن است.
میم.ابریشمی
۱۳۹۷/۰۸/۰۹

این کتاب در بسیاری از زمینه ها ورود کرده و آمار ها و نظرات افراد مختلف اعم از روانشناسان مطرح و ائمه رو در خودش جای داده تقریبا تونسته به هدف خودش برسه. یک ستاره کمتر میدم به خاطر اینکه پراکندگی

- بیشتر
mahdi.ch73
۱۳۹۶/۰۹/۲۶

این کتاب مجموعه مقالات پرمحتوایی در مورد پدیده هرزه نگاری دارد

mario
۱۳۹۶/۱۰/۲۲

کتاب محشر ه. مخصوصا آماری که مطرح میکنه تن آدمو میلرزونه.

ویلیام مورجیسون طیّ مقاله‌ای دربارۀ رابطۀ جنسی مدرن در ایالات متّحده می‌نویسد: در سال ۱۹۶۳ م. که من از دانشگاه فارغ‌التّحصیل شدم، نظم گذشته همچنان پا برجا و سالم به نظر می‌رسید. در اواسط دهۀ ۷۰ م. این نظم از میان رفته و کاملاً تغییر کرده بود و اساساً متحوّل شده بود. جامعۀ ما که از دخترانی تشکیل شده بود که به دانشگاه می‌رفتند تا مدرک فوق لیسانس بگیرند، متشکّل از دخترانی بود که با هدف رسیدن به روابط جنسی دسته جمعی به دانشگاه‌های غرب یا مدارس حقوقی پا می‌گذاشتند. ما از روابط جنسی کنترل شدۀ میان زن و شوهر (روابط جنسی هسته‌ای و متمرکز) به ایدز و بیماری‌های مقاربتی رسیده‌ایم. از ازدواج کردن برای زندگی، به طلاق، به عنوان راهی برای زندگی رسیده‌ایم. از دیدگاهی که سقط جنین را فاجعه‌ای به همراه یک جرم می‌دانست، به دیدگاهی رسیده‌ایم که سقط جنین را جزو حقوق بشر و نشانۀ افتخارآمیز شخصیّت و آزادی می‌داند و در حقیقت سقط جنین به یک انتخاب بدل شده است
وحید
«لِکلِّ أُمَّةٍ أَجَلٌ إِذا جاءَ أَجَلُهُمْ فَلا یسْتَأْخِرُونَ ساعَةً وَ لا یسْتَقْدِمُون؛ برای هر قوم و امّتی اجلی است؛ آنگاه که اجلشان فرا رسد، نه می‌توانند آن را به تأخیر بیندازند و نه می‌توانند آن را جلو بیندازند.»
وحید
کوچک پنداشتن خطا، خود خطای بزرگی است که از چشم‌ها پوشیده می‌ماند.
حمیدرضا فیاضی
اشرار یهود به خوبی می‌دانند که از چه طریقی می‌توان ریشه‌های فرهنگی و تمدّنی مسلمانان را خشکاند و در سراشیبی گناه و آلودگی، آنان را به نیستی و انحطاط محکوم ساخت. از این‌رو در کنار هزاران حیله و توطئه، با رواج دادن فحشا و منکرات، مسلمانان و مسیحیان را محکوم به مرگ در سکوت و خاموشی ساخته‌اند.
حمیدرضا فیاضی
البتّه که میان بشر و حیوانات، از دو جهت بسیار مهم، تفاوت وجود دارد: ما می‌توانیم منطقی بیندیشیم و ارادۀ آزاد داریم؛ امّا در بینش کینزی، تنها در مورد تولید مثل، انسان متفاوت از حیوانات است؛ حیوانات تنها زمانی مقاربت جنسی دارند که بخواهند زاد و ولد کنند. از سوی دیگر، کینزی به تولیدمثل انسان اندک توجّهی دارد. در کتاب ۸۲۴ صفحه‌ای‌اش دربارۀ تمایلات جنسی جنس مؤنّث، حتّی یک بار هم به واژۀ مادر بودن اشاره نشده است.
حمیدرضا فیاضی
بیش از ۷۵% محصولات هرزۀ اینترنتی در آمریکا تولید می‌شود. نزدیک به ۱۵% در «اروپا» و مابقی در سایر مناطق.
حمیدرضا فیاضی
واژۀ ظلم، ذهن را در ابتدا به سوی مفهوم و مصداق ستم در دعواها و مجادلات اجتماعی می‌کشاند. منحصر کردن این معنا باعث شده تا دایره و دامنۀ آن را محدود و عموماً خود را از جمع ظالمان، خارج بشناسیم و مدّعی عدالت‌ورزی شویم.
حمیدرضا فیاضی
خداوند متعال در بیان زشتی فحشا (زنا)، می‌فرماید: «وَ لا تَقْرَبُوا الزِّنی؛ به این عمل قبیح نزدیک نشوید.»
حمیدرضا فیاضی
در بررسی مجموعۀ عوامل مؤثّر در بسط دگرگونی و انقلاب جنسی در غرب و دامنگیر شدن هرزه‌نگاری، پژوهشگران غربی اینترنت، ماهواره، تلویزیون‌های کابلی، فیلم‌ها، سریال‌ها، نشریات، کتب و موسیقی هرزه‌نگار را در زمرۀ عوامل و ادوات توزیع و نشر این واقعه معرّفی می‌کنند؛ امّا اینها، همه در زمرۀ ادوات و ابزاری قابل‌شناسایی‌اند که تصاویر و مطالب مستهجن و هرزه را در میان جامعه منتشر می‌سازند؛ جز این، در کندوکاو عوامل پشت پرده، امّا مؤثّر، پژوهشگران حوزۀ مطالعات اجتماعی و فرهنگی، انگشت اتّهام را به سوی اشخاص و جماعتی دراز می‌کنند که به صورت هدفمند و برنامه‌ریزی شده، سعی در نشر آثار هرزه و دامن زدن به انقلاب جنسی کردند.