کتاب همه دلخوشی من از آبادی تو اکبر کریمی خرمی + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:سنجاق
امتیاز
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب همه دلخوشی من از آبادی تو

کتاب همه دلخوشی من از آبادی تو،‌ نوشته اکبر کریمی خرمی، مجموعه‌ای از خاطرات و متن‌های عاشقانه‌ی سرشار از تصویرهای روستایی و مذهبی است که نشر سنجاق آن را منتشر کرده است. اکبر کریمی خرمی در این کتاب با زبانی احساسی، به آبادی خرّمی، کودکی، خانواده، پدر، بی‌بی، معلم و عشق نخستین بازمی‌گردد و دلخوشی‌های کوچک و بزرگ زندگی را در قاب طبیعت و ایمان روایت می‌کند. کتاب میان زمستان‌های پربرف، بهارهای شکوفه‌بار، امام‌زاده‌ها، قنات‌ها و کوچه‌باغ‌های خاکی در رفت‌وآمد است و از خلال همین فضاها، دلتنگی، امید، دعا، عشق و رنج را به هم پیوند می‌زند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب همه دلخوشی من از آبادی تو اثر اکبر کریمی خرمی

کتاب همه دلخوشی من از آبادی تو سفری احساسی به جهان ذهن و خاطرات اکبر کریمی خرمی است که در آن، آبادی خرّمی، خانواده و عشقْ سه محور اصلی را شکل می‌دهند. نویسنده در این کتاب، دل‌نوشته‌ها، خاطرات کوتاه، توصیف‌های شاعرانه و گفت‌وگوهای صمیمی را کنار هم نشانده است تا از خلال آن‌ها، تصویری از زیست روستایی، ایمان مذهبی و تجربه‌های عاطفی خود بسازد. کتاب همه دلخوشی من از آبادی تو با تقدیم‌نامه‌ای به پدر و همه‌ی پدران خوب ایران‌زمین آغاز می‌شود و از همان ابتدا، پیوند عاطفی عمیق نویسنده با خانواده و ریشه‌هایش را برجسته می‌کند. هر بخش از کتاب برشی از زندگی و احساسات نویسنده را روایت می‌کند.

کتاب همه دلخوشی من از آبادی تو میان توصیف طبیعت، دعا، گفت‌وگو با خدا، یاد امام‌زاده‌ها و روایت عشق در نوسان است و از این راه، پیوند میان معنویت، عشق انسانی و دل‌بستگی به خاک و آبادی را برجسته کرده است. اکبر کریمی خرمی در این کتاب از زمستان‌های سرد و پربرف، قنات پیرزن، باغ عمو، مسجد جامع، امام‌زاده ابراهیم و امام‌زاده شهدا، نیمه‌ی شعبان، شب چله و روزهای مدرسه می‌گوید و آن‌ها را با خاطرات عاشقانه، حسرت‌ها، دعاها و گفت‌وگوهای درونی خود گره می‌زند. این کتاب در عین روایت دل‌خوشی‌های کوچک، از رنج‌ها، جنگ، غارت، فقر، سرمای زمستان و دلتنگی‌های عاطفی نیز سخن گفته است و تصویری چندوجهی از یک زندگی روستایی ارائه کرده است.

خلاصه داستان همه دلخوشی من از آبادی تو

کتاب همه دلخوشی من از آبادی تو مجموعه‌ای از خاطرات و دل‌نوشته‌هاست که راوی در آن، از کودکی تا بزرگسالی و دل‌بستگی‌اش به آبادی خرّمی و خانواده را مرور کرده است. او از زمستان‌های برفی، باغ عمو، قنات پیرزن، مسجد جامع، امام‌زاده‌ها، شب‌های اعتکاف مادر، قصه‌های بی‌بی و درس‌های پدر گفته و این تصویرها را با تجربه‌ی عشق، دلتنگی، دعا و گفت‌وگو با خدا پیوند زده است.

در بخش‌هایی از کتاب، راوی با مخاطبی محبوب سخن می‌گوید، از ترسِ یک‌طرفه‌بودن محبت، از شوق باهم‌بودن، از نذرها و دعاها برای رسیدن به او و از حسرت فاصله‌ها. در آخر، همه‌ی این خاطرات و تصویرها در جمله‌ی پایانی کتاب جمع می‌شوند که دل‌خوشی‌های ساده‌ی روستا، آدم‌ها و طبیعت را سرمایه‌ی اصلی زندگی راوی معرفی کرده است.

چرا باید کتاب همه دلخوشی من از آبادی تو را بخوانیم؟

خواندن این کتاب فرصتی است برای همراه‌شدن با جهان احساسی نویسنده، دیدن روستا، خانواده و عشق از زاویه‌ی نگاه او و لمس دل‌خوشی‌های کوچک و فراموش‌شده‌ی زندگی. این اثر نشان می‌دهد چگونه خاطرات کودکی، طبیعت، ایمان و رابطه‌های صمیمی می‌توانند در برابر رنج‌ها و دلتنگی‌ها، منبع امید و آرامش باشند و معنای تازه‌ای به روزمرگی بدهند.

خواندن کتاب همه دلخوشی من از آبادی تو را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد می‌شود که به متن‌های احساسی، خاطره‌گونه و آمیخته با توصیف‌های طبیعت علاقه‌مندند، به‌دنبال بازخوانی دل‌خوشی‌های ساده‌ی روستایی هستند یا می‌خواهند تجربه‌ی عشق و ایمان را در فضایی بومی و صمیمی دنبال کنند.

بخشی از کتاب همه دلخوشی من از آبادی تو

«دیشب، لیلۀالرغایب بود؛ شب سیب‌های سرخ آرزو بر شاخهٔ دل‌ها که دستی تا صبح برای چیدن‌شان تا آسمان‌ها دراز بود. خیلی وقت است که دلم می‌خواهد در خلوتی با تو بنشینم و اندکی درد دل کنم. دیدن تو برای من، کشف یک دوست بود، دوستی از جنس زلال مهربانی، دوستی که همیشه آرزوی داشتنش را داشتم امّا گاهی دچار تردید می‌شوم، نمی‌دانم آیا تو هم از این دوستی خرسندی یا نه؟ همیشه از تحمیل خودم به دیگران می‌هراسم، از این که مبادا به چیزی غیر از آن چه هستم فکر کنی، از این که محبتم یک طرفه باشد و...، شاید اگر روزگار با من اندکی مدارا کرده بود الان به جای این روح عصیان‌زدهٔ بی‌قرار و تنها، انسانی نشسته بود بهتر از من، منی مثل من روزهای نوجوانی و جوانی‌ام.»

شهرام
۱۴۰۵/۰۱/۲۰

این کتاب رو قبلا یکی دو بار خوندم.از بهترین تغزل داستان های ادبیات فارسی است. کاش کتاب صوتی این اثر هم تولید می شد. برا هدیه دادن کار ارزشمندی است