معرفی و دانلود کتاب اکسیر خوشبختی؛ گزیده‌ی کیمیای سعادت امام محمد غزالی pdf + خلاصه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب اکسیر خوشبختی؛ گزیده‌ی کیمیای سعادت امام محمد غزالیsubscriptionAvailable

کتاب اکسیر خوشبختی؛ گزیده‌ی کیمیای سعادت امام محمد غزالی

۳.۹(از ۹ امتیاز)
نوع کتاب

قیمت:

۱۰,۰۰۰

تومان

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب اکسیر خوشبختی؛ گزیده‌ی کیمیای سعادت امام محمد غزالی

«اکسیر خوشبختی؛ گزیده‌ی کیمیای سعادت امام محمد غزالی» با انتخاب و توضیح بهاءالدین خرمشاهی است. آنچه بخش عمده‌ی این مجموعه را تشکیل می‌دهد حکایت است، زیرا بسیاری از نویسندگان، خصوصاً نویسندگان صوفیه، عموماً از قالب حکایت، به سبب توانایی آن در جلب مخاطب و همچنین سهولتِ یادسپاری، برای مقصود خود استفاده کرده‌اند. در این مجموعه، فقط به آثار منثور پارسی پرداخته شده است و انتخا‌ب‌ها کار استادانی است که غالباً آن آثار را تصحیح کرده و با احاطه و اشرافی که به محتوای اثر داشته‌اند ضمن انتخاب بهترین‌ بخش‌ها کوشیده‌اند تا با حرکت‌گذاری روی کلمات و علامت‌گذاری صحیح و آوردن معنای واژه‌ها و عبارات عربی و... خواننده را در خواندن متون قدیم یاری دهند. در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: «چون شرف و عز و بزرگی گوهر دل آدمی از این جمله بدانستی، بدان که این گوهر عزیز را به تو داده‌اند، و آن گاه وی را بر تو پوشیده‌اند: چون طلب وی نکنی و وی را ضایع بکنی و از وی غافل باشی، غبنی و خسرانی عظیم بود. جهد آن کن که دل خود را بازجویی و از میان مشغله‌ی دنیا بیروی آری، و وی را به کمال خویش برسانی، که شرف و عز وی در آن جهان پیدا خواهد آمد؛ که شادی‌ای بیند بی‌اندوه،‌ و بقایی بیند بی‌فنا، و قدرتی بی‌عجز، و معرفتی بی‌شبهت، و جمالی حضرتی بی‌کدورت».

درباره امام محمد غزالی

امام محمد غزالی، فقیه و متکلم ایرانی قرن پنجم و ششم است. نام کامل او ابی حامد محمد بن محمد الغزالی الشافعی است. او در سال ۴۵۰ قمری در توس به دنیا آمد. در دوران کودکی پدرش را از دست داد اما پدرش وصیت کرده بود که پس از مرگش، او و برادرش، احمد غزالی، را به مردی صوفی‌ مسلک به نام ابو حامد احمد بن محمد الراذکانی بسپارند. آن‌ها نیز نزد او بودند. او پس از اینکه این دوران را پشت سر گذاشت، در شهر جرجان مشغول به تحصیل در زمینه فقه اسلامی شد و پس از آن به نیشابور رفت.

در سال ۴۷۸ قمری وارد دربار ملکشاه سلجوقی و وزیرش خواجه نظام‌الملک طوسی شد و مدتی را هم به عنوان یکی از اساتید مدرسه نظامیه بغداد درس داد. پس از اینکه خواجه نظام‌الملک از دنیا رفت، او پشتیبانش را از دست داد و به بهانه حج از بغداد فرار کرد. به دمشق، اورشلیم و اردن رفت و پس از آن نیز سفری به مکه و مدینه داشت. او به دلیل فسادی که در دربار و نیز در مدرسه مشاهده کرده بود تصمیم گرفت دیگر هرگز پایش به دربار حاکمان باز نشود. اما پس از اینکه پسر خواجه نظام الملک در دربار سلطان سنجر از او دعوت کرد تا به نظامیه برود و تدریس کند، عهدش را شکست.

امام محمد غزالی در سال‌های پایانی عمرش، در خانقاهی در نزدیکی توس در سال ۵۰۵ ه.ق از دنیا رفت. مدفن او در نزدیکی آرامگاه فردوسی قرار دارد. به نظر می‌رسد محل دفن او در جریان حمله مغول‌ها به ایران تخریب شده باشد و دیگر اقدامی هم برای بازسازی آن انجام نشده است.

از امام محمد غزالی تالیفات مختلفی در علوم فلسفه، کلام، فقه، منطق، تصوف و اخلاق به جا مانده است. زندگینامه‌ خودنوشت او نیز المنقض من الضلال، نجات یافته از گمراهی، نام دارد. از میان مشهورترین کتاب‌های او که به فارسی نوشته شده‌اند می‌توان به کیمیای سعادت و زاد الآخرت اشاره کرد. کتاب صوتی اکسیر خوشبتی گزیده‌ای از کتاب کیمیای سعادت او است.

زندگینامه و معرفی کتاب‌های امام غزالی را در صفحه این نویسنده در طاقچه می‌توانید بخوانید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اکسیر خوشبختی؛ گزیده‌ی کیمیای سعادت امام محمد غزالی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

نام کتاباکسیر خوشبختی؛ گزیده‌ی کیمیای سعادت امام محمد غزالی
موضوعاخلاق اسلامی، ادبیات مذهبی
نویسندهبهاء‌الدین خرمشاهی، امام محمد غزالی
انتشاراتانتشارات معین
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۳/۱۲/۲۹
فرمت کتابPDF
حجم فایل کتاب۱.۰۹ مگابایت
شابک۹۷۸۹۶۴۱۶۵۱۵۵۰
تعداد صفحه‌ها۱۶۷ صفحه
قیمت کتاب۱۰۰۰۰ تومان
نسخۀ صوتیخرید کتاب صوتی اکسیر خوشبختی؛ گزیده‌ی کیمیای سعادت امام محمد غزالی

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

بهنام
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۰۶/۰۷

لطفا کتاب درد جاودانگی اثر میگل داونامونو با ترجمه استاد بهاء الدین خرمشاهی رو فهرست الکترونیک یا صوتی قرار دهید که کتابی است که به مفاهیم اگزیستانسیالیست خیلی توجه دارد

۰
ایوان جانتصویر جلد کتاب صوتی ایوان جان
احمد غزالی
خار دیوار رزان (گزیده آثار منثور مولانا)تصویر جلد کتاب صوتی خار دیوار رزان (گزیده آثار منثور مولانا)
مولانا جلال‌الدین محمد بلخی مولوی
گزیده‌ی تحلیلی - تشریحی آثار عطار نیشابوریتصویر جلد کتاب گزیده‌ی تحلیلی - تشریحی آثار عطار نیشابوری
فریدالدین محمد عطار نیشابوری
گنج روز نیازتصویر جلد کتاب صوتی گنج روز نیاز
خواجه عبدالله انصاری
بوی دل‌خوشی؛ گزیده‌ی اسرارالتوحید فی مقامات الشیخ ابی سعیدتصویر جلد کتاب صوتی بوی دل‌خوشی؛ گزیده‌ی اسرارالتوحید فی مقامات الشیخ ابی سعید
محمد بن منور
صدای بال سیمرغتصویر جلد کتاب صوتی صدای بال سیمرغ
عبدالحسین زرین‌کوب
تحفه الملوکتصویر جلد کتاب صوتی تحفه الملوک
علی‌‌بن ابی‌‌حفص بن فقیه محمود اصفهانی
لغت مورانتصویر جلد کتاب صوتی لغت موران
ش‍ه‍اب‌ال‍دی‍ن‌ س‍ه‍روردی‌
گنجینه الاسرارتصویر جلد کتاب صوتی گنجینه الاسرار
عمان سامانی
بهارستانتصویر جلد کتاب صوتی بهارستان
عبدالرحمن بن احمد جامی
سوانح العشاقتصویر جلد کتاب صوتی سوانح العشاق
احمد غزالی
پرنیان هفت رنگ (چهارمقاله‌ی نظامی عروضی سمرقندی)تصویر جلد کتاب صوتی پرنیان هفت رنگ (چهارمقاله‌ی نظامی عروضی سمرقندی)
احمد بن عمر نظامی
چهار مقاله (مقاله اول: دبیری)تصویر جلد کتاب صوتی چهار مقاله (مقاله اول: دبیری)
نظامی عروضی سمرقندی
کمند بر کوهتصویر جلد کتاب صوتی کمند بر کوه
محمد سرور مولایی
مثنوی معنوی (دفتر پنجم)تصویر جلد کتاب صوتی مثنوی معنوی (دفتر پنجم)
مولانا جلال‌الدین محمد بلخی مولوی
غزلیات شمس (دفتر سوم)تصویر جلد کتاب صوتی غزلیات شمس (دفتر سوم)
مولانا جلال‌الدین محمد بلخی مولوی
مثنوی معنوی (دفتر سوم)تصویر جلد کتاب صوتی مثنوی معنوی (دفتر سوم)
مولانا جلال‌الدین محمد بلخی مولوی
عقل سرخ و داستان غربت غربی (دو داستان از شیخ اشراق سهروردی)تصویر جلد کتاب عقل سرخ و داستان غربت غربی (دو داستان از شیخ اشراق سهروردی)
عباس محمدی
آتش و بال پروانهتصویر جلد کتاب صوتی آتش و بال پروانه
خواجه عبدالله انصاری
صفیر سیمرغتصویر جلد کتاب صوتی صفیر سیمرغ
ش‍ه‍اب‌ال‍دی‍ن‌ س‍ه‍روردی‌