کتاب خلاقیت و نوآوری
خواندن نظراتمعرفی کتاب خلاقیت و نوآوری
«خلاقیت و نوآوری» نوشته دکتر علی شمیسا (-۱۳۴۶)، کتابی است که خلاقیت در انسان را ریشهیابی میکند و به بحث میکشد.
خلاقیت یکی از نیازهای زندگی و قابلیتی است که شما را از دیگر موجودات متمایز میکند. تواناییهای خلاق، همچون سایر انواع هوشها با اندازههای متفاوت و گوناگونی در میان همه وجود دارد. آنچه به عهدۀ شما واگذار میشود این است که آن را شکوفا سازید و به خدمت خودتان بگیرید.
امروزه یکی از خلأهایی که در فرهنگ ما دیده میشود، مسئله بیتوجهی به نوآوری، پدیدآوری و آفرینندگی است. و این عامل جداکننده جوامع مترقی از جوامع عقبمانده است.
امروزه بیشتر مؤسسات بزرگ استعدادهای خلاق را پرورش دادهاند و به این نتیجه رسیدهاند که اگر بخواهند در بازارهای جهانی رقابت کنند، باید هر چند مدت، محصولاتشان را نو و جدید کنند تا مشتریان خود را از دست ندهند. و برای رسیدن به این هدف، درباره پرورش خلاقیت کار میکنند.
این کتاب ۱۳ فصل دارد که هر فصل درباره یکی از مباحث مرتبط با خلاقیت بحث میکند. از جمله عوامل موثر بر خلاقیت، قوانین خلاقیت، دیدگاههای خلاقیت، راه های پرورش خلاقیت، محرکهای عاطفی و خلاقیت و...
خودباوری در خلاقیت
همسرگزینی امروزیعلی شمیسا
آشتی با کودک درونعلی شمیسا
خاطرهدرمانیعلی شمیسا
مردان مجنون زنان لیلی (جلد اول)علی شمیسا
سلام لطفا فهرست کتابها را تو نمونه قرار بدید که بفهمیم کتاب به کارمون میاد یا نه مچکرم ایا این کتاب قسمت تاریخچه ، ادبیات ،تجزیه و تحلیل ونتیجه گیری دارد یا خیر؟
این کتاب، بسیار جامع و کامل بود و از نمونه های خارجی بهتر بود. ضمن اینکه در پایان کتاب تمرینات بسیاری برای پرورش خلاقیت داده بود که میشه ازش در کلاس های مختلف با اندکی تغییر استفاده کرد. نکته دوست
بسیار کاربردی و کمک کننده برای توسعه فردی و توسعه خلاقیت فردی
عالیه 🌹🌹👍👍
کتاب خوبی بود، از اون کتابهایی که باید مدام جلوی دست تون باشه و تمرینهاشو انجام بدید. توضیحات کتاب کامله نمونه و تمریناتش هم همینطور