کتاب زندگی راستین ناپلئون هيل + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب زندگی راستین

کتاب زندگی راستین

معرفی کتاب زندگی راستین

کتاب زندگی راستین (Truthful Living) نوشته ناپلئون هیل و با تفسیر و یادداشت‌های جفری گیتومر، مجموعه‌ای از نخستین درس‌ها، سخنرانی‌ها و نوشته‌های هیل در سال ۱۹۱۷ است که بعدها پایه‌ی شکل‌گیری آثار مشهور او درباره‌ی موفقیت، نگرش و ثروت شده‌اند. در این اثر، هیل مفاهیمی مثل داشتن هدف مشخص، اعتمادبه‌نفس، تمرکز، تخیل، پشتکار و تمام‌کردن کارهای نیمه‌تمام را در قالب درس‌ بیان کرده و گیتومر توضیحات و تمرین‌هایی برای هر یک از آن‌ها ارائه داده است. پوپک گل بالا این کتاب را برای بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه ترجمه کرده است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب زندگی راستین

کتاب زندگی راستین مجموعه‌ای از ۲۳ درس و سخنرانی ناپلئون هیل است که در آغاز مسیر حرفه‌ای او در مؤسسه‌ی جرج واشنگتن شیکاگو نوشته شده‌اند. هیل در این دوره‌ها به‌جای تمرکز بر تکنیک‌های صرفِ فروش و تبلیغات، بر نگرش، باور، کار سخت، رشد فردی و فلسفه‌ی زندگی تأکید کرده است. جفری گیتومر توضیح داده که این نوشته‌ها نخستین صورت‌بندی اندیشه‌های هیل درباره‌ی موفقیت هستند و سال‌ها پیش از کتاب «بیندیشید و ثروتمند شوید» شکل گرفته‌اند.

هر درس کتاب، با متن اصلی هیل آغاز می‌شود و سپس با سخن گیتومر و یادداشت‌ها و دستورالعمل‌های او تکمیل می‌شود. موضوعاتی مانند حقیقت، تمرکز، راستی، خواستن، تصمیم‌گیری، نگرش، باورها، اهداف، تخیل، روان‌شناسی انسان و عادت‌ها در قالب درس‌هایی با ساختار ثابت مطرح شده‌اند؛ معمولاً هیل ایده‌ی اصلی را شرح می‌دهد، نمونه‌ها و حکایت‌هایی از زندگی خود و دیگران می‌آورد و در پایان، مخاطب را به انجام تمرین‌های مشخص دعوت می‌کند. کتاب زندگی راستین علاوه‌ بر درس‌های اصلی، بخش‌هایی هم دارد که در آن‌ها هیل و گیتومر درباره‌ی کاربرد عملی مفاهیم، شیوه‌ی مطالعه، خودسنجی، و تبدیل آموخته‌ها به عادت‌های پایدار صحبت کرده‌اند.

خلاصه کتاب زندگی راستین

کتاب زندگی راستین بر این ایده استوار است که موفقیت بستگی به خود شما دارد و نقطه‌ی آغاز هر تغییر، اندیشه و نگرش فرد است. هیل در درس‌هایش نشان داده که چرا بیشتر مردم کار سخت لازم برای موفقیت را انجام نمی‌دهند و چگونه اقلیتی کوچک با تمرکز، پشتکار، راستی و هدف مشخص مسیر دیگری را انتخاب می‌کنند. در این کتاب از مفاهیمی مثل اعتمادبه‌نفس، خودالهام‌بخشی، عادت مطالعه، تمرکز بر یک کار، تخیل خلاق، فهم روان‌شناسی انسان و ساختن شخصیت صحبت شده است. هیل توضیح داده که هر ایده و هدفی با تکرار یک اندیشه در ذهن شکل می‌گیرد و سپس باید با برنامه‌ریزی، نوشتن، عمل مداوم و تمام‌کردن کارهای ناتمام به واقعیت تبدیل شود. گیتومر نیز در حاشیه‌ی هر درس، این اصول را به زبان امروز تفسیر کرده و تمرین‌هایی برای به‌کارگیری آن‌ها در زندگی، شغل و فروش پیشنهاد کرده است.

چرا باید کتاب زندگی راستین را بخوانیم؟

کتاب امکان آشنایی با نخستین صورت‌بندی اندیشه‌های ناپلئون هیل را فراهم کرده؛ جایی که مفاهیمی مثل هدف مشخص، تمرکز، تخیل و اعتمادبه‌نفس شفاف و صریح بیان شده‌اند. این اثر علاوه‌ بر توضیح نظری، تمرین‌ها و دستورالعمل‌هایی برای مطالعه، خودسنجی و تغییر عادت‌ها ارائه کرده که می‌تواند به بازنگری در نگرش نسبت به کار، موفقیت و زندگی کمک کند.

خواندن کتاب زندگی راستین را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

مطالعه‌ی زندگی راستین به کسانی پیشنهاد می‌شود که در پی توسعه و موفقیت فردی، رشد شغلی، خودشناسی و تغییر عادت‌ها هستند.

درباره ناپلئون هیل

ناپلئون هیل (Napoleon Hill) (۱۸۸۳-۱۹۷۰)، نویسنده و نظریه‌پرداز آمریکایی، و از پیشگامان جنبش نوین موفقیت شخصی و خودسازی در جهان به شمار می‌رود. هیل که کار خود را با روزنامه‌نگاری محلی آغاز کرده بود، با استفاده از مهارت در مصاحبه و نویسندگی، سعی کرد فرمول موفقیتِ قدرتمندترین و ثروتمندترین افراد زمانه‌ی خود کشف کند. ثمره‌ی سال‌ها تحقیق و گفت‌وگو با نوابغ دنیای صنعت و سیاست، در کتاب‌هایی همچون «قانون موفقیت» و «بیندیشید و ثروتمند شوید» (با فروش بیش از ۱۰۰ میلیون نسخه)، متبلور شد. هیل در آثارش، از جمله در کتاب «دینامیت مغزی»، بر این باور بود که اشتیاق و انضباط ذهنی، کلیدهای اصلی دستیابی به هر هدفی هستند. جایگاه علمی او تا جایی پیش رفت که در دهه‌ی ۱۹۳۰ به عنوان مشاور رئیس‌جمهور فرانکلین روزولت در کاخ سفید فعالیت کرد.

بخشی از کتاب زندگی راستین

«یکی از ویژگی‌های بسیار باارزشی که قصد داریم از طریق این درس آن را در شما پرورش دهیم این است که کاری را که شروع کرده‌اید تمام کنید.

شاید همین حالا هم این ویژگی ارزشمند را داشته باشید.

اگر چنین هست، تبریک می‌گویم! شما اولین و مهم‌ترین ویژگی لازم را برای رسیدن به موفقیت در هر کاری که به عهده می‌گیرید در خود دارید. یکی از شاگردان ما بعد از به پایان رساندن درس دهم نوشت:

"می‌خواهم اینجا و اکنون به شما بگویم که هزاران برابر بیش از آنچه که در دوره‌های شما سرمایه‌گذاری کرده‌ام، به دست آورده‌ام چرا که من را واداشتید تا کارهایی را که شروع می‌کنم به پایان برسانم! در این روند چنان مهربان و صبورانه و درعین‌حال جدی و مستمر بوده‌اید که اکنون به راز حقیقی موفقیت پی برده‌ام.

چک من برای طی‌کردن باقی دوره‌ام به این نامه الصاق شده است. من این هزینه را با این تفکر پیشاپیش پرداخت می‌کنم که با پرداخت آن اجازه نمی‌دهم هیچ‌چیز دیگری بین من و آخرین درس از این دورهٔ مهم فاصله اندازد. درس دهم خود به تنهایی ده‌ها برابر بیشتر ارزش هزینه‌ای را دارد که برای کل دوره پرداخت می‌کنم. حتماً این موضوع شما را خوشحال می‌کند که بگویم از طریق کاربرد اصول 'ملاقات بعد از درس' مربوط به درس ده تغییراتی در شغلم داشته‌ام که سالانه بیش از ۱۰۰۰ دلار علاوه‌بر درآمد سوددهی برایم داشته است."

به این دلیل این نامه را در اینجا نقل‌قول کردم که مشابه نامه‌هایی بوده که از زنان و مردانی در اقصا نقاط جهان به دست ما رسیده که توانسته‌اند به واسطهٔ به‌کارگیری این فلسفه که همان تاروپود اصلی و مهم دوره‌ای‌ست که شروع کرده‌اید، خود و توانایی‌هایشان را دریابند.»

۳۰%