کتاب چوپی؛ من دیگر رختخوابم را خیس نمی کنم!
معرفی کتاب چوپی؛ من دیگر رختخوابم را خیس نمی کنم!
کتاب چوپی: من دیگر رختخوابم را خیس نمیکنم! نوشتهی تیری کورتن و با ترجمهی سارا طباطبایی جلفایی، داستانی کودکانه دربارهی مواجهه با شبادراری و راههای کنارآمدن با آن است. این کتاب با تصویرگریهای جذاب و زبانی ساده، به موضوعی میپردازد که بسیاری از کودکان و خانوادهها با آن روبهرو هستند. نشر پرتقال آن را منتشر کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب چوپی؛ من دیگر رختخوابم را خیس نمی کنم!
کتاب چوپی: من دیگر رختخوابم را خیس نمیکنم! اثری از تیری کورتن است که با نگاهی صمیمی و کودکانه، به موضوع شبادراری میپردازد. داستان حول محور شخصیت چوپی میچرخد؛ کودکی که با این مسئله مواجه است و در کنار خانواده و دوستش پیلو، تلاش میکند راهحلی برای آن پیدا کند. نویسنده با روایت اتفاقات روزمره و استفاده از عناصر ملموس برای کودکان، فضایی امن و قابلدرک برای بیان احساسات و نگرانیهای کودکانه ایجاد کرده است. ساختار کتاب بهگونهای است که هر بخش با یک اتفاق یا گفتوگوی ساده پیش میرود و در نهایت، راهکارهایی برای مدیریت این مشکل ارائه میشود. تصویرگریهای کتاب نیز به جذابیت و فهم بهتر داستان کمک کرده است.
خلاصه کتاب چوپی؛ من دیگر رختخوابم را خیس نمی کنم!
داستان با صبحی آغاز میشود که چوپی از خواب بیدار شده و متوجه میشود رختخوابش خیس شده است. مادر با مهربانی به او اطمینان میدهد که این اتفاق برای خیلیها پیش میآید و جای نگرانی نیست. روز بعد، چوپی و دوستش پیلو با هم بازی میکنند و شب هنگام، پیلو لباسخواب و جدول شبهای بیبارانش را به چوپی نشان میدهد. این جدول به پیلو کمک میکند تا شبهایی را که رختخوابش را خیس نکرده، علامت بزند و پیشرفت خود را ببیند. چوپی از مادرش میخواهد که او هم چنین جدولی داشته باشد. مادر و چوپی با هم یک جدول زیبا درست میکنند و چوپی با انگیزه و امید به استقبال شب بعد میرود. در طول داستان، اهمیت حمایت خانواده، دوستی و استفاده از راهکارهای ساده برای حل مشکلات کودکانه به تصویر کشیده شده است.
چرا باید کتاب چوپی؛ من دیگر رختخوابم را خیس نمی کنم! را بخوانیم؟
این کتاب با زبانی ساده و داستانی ملموس، به یکی از دغدغههای رایج کودکان و والدین میپردازد. روایت مهربانانه و بدون قضاوت، به کودکان کمک میکند احساس شرمندگی یا نگرانی نداشته باشند و والدین نیز میتوانند با الهام از داستان، راههای حمایتی و تشویقی را در پیش بگیرند. وجود شخصیتهای دوستداشتنی و راهکارهایی مانند جدول شبهای بیباران، کتاب را به ابزاری کاربردی برای گفتوگو دربارهی شبادراری تبدیل کرده است.
خواندن این کتاب به کودکانی که با شبادراری مواجه هستند، والدینی که بهدنبال راهی برای حمایت از فرزندشان در این زمینهاند و مربیان یا مشاورانی که با کودکان کار میکنند، پیشنهاد میشود.