کتاب چوپی؛ من مریض شدم! تیری کورتن + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب چوپی؛ من مریض شدم!

کتاب چوپی؛ من مریض شدم!

معرفی کتاب چوپی؛ من مریض شدم!

کتاب چوپی: من مریض شدم! نوشته‌ی تیری کورتن و با ترجمه‌ی سارا طباطبایی جلفایی توسط نشر پرتقال منتشر شده است. این کتاب تصویری، داستانی کودکانه درباره‌ی تجربه‌ی بیماری آبله‌مرغان است که با زبانی ساده و تصاویری رنگی، ماجرای یک روز از زندگی چوپی را روایت می‌کند. نویسنده و تصویرگر، تیری کورتن، با نگاهی کودکانه و صمیمی، احساسات و واکنش‌های یک کودک در مواجهه با بیماری را به تصویر کشیده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب چوپی؛ من مریض شدم!

کتاب چوپی: من مریض شدم! اثری از تیری کورتن است که با تصویرگری‌های جذاب و روایت ساده، به موضوع بیماری در کودکان می‌پردازد. داستان حول محور چوپی، شخصیت اصلی، می‌چرخد که ناگهان متوجه می‌شود بدنش پر از جوش‌های قرمز شده است. این کتاب با تمرکز بر تجربه‌ی شخصی یک کودک، احساسات، نگرانی‌ها و رفتارهای او را در دوران بیماری به تصویر می‌کشد. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر صفحه با تصویر و متن کوتاه، بخشی از روند بیماری و مراقبت‌های خانوادگی را نشان می‌دهد. نویسنده تلاش کرده است تا با زبانی قابل فهم برای کودکان، مفاهیمی مانند مراقبت، استراحت و انتقال بیماری را توضیح دهد. در کنار روایت داستان، نقش والدین و خواهر چوپی نیز در حمایت و مراقبت از او برجسته شده است. این کتاب بخشی از مجموعه‌ی چوپی است که به موضوعات مختلف زندگی روزمره‌ی کودکان می‌پردازد.

خلاصه کتاب چوپی؛ من مریض شدم!

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با شبی آغاز می‌شود که مادر چوپی متوجه یک جوش قرمز کوچک روی بدن او می‌شود و فکر می‌کند شاید پشه نیش زده باشد. اما صبح روز بعد، جوش‌ها بیشتر می‌شوند و چوپی احساس ناخوشی می‌کند. مادر او را نزد دکتر می‌برد و دکتر تشخیص می‌دهد که چوپی آبله‌مرغان گرفته است. در خانه، چوپی بی‌حوصله و بداخلاق است و حتی به نقاشی‌کردن هم علاقه‌ای نشان نمی‌دهد. مادرش سعی می‌کند با پیشنهادهای مختلف، حال او را بهتر کند اما چوپی همچنان بی‌اشتها و خسته است. در نهایت، با گذشت چند روز و مراقبت‌های مادر، حال چوپی بهتر می‌شود و جوش‌هایش خوب می‌شوند. اما در پایان، خواهر کوچکش فانی نیز به آبله‌مرغان مبتلا می‌شود و داستان با این اتفاق به پایان می‌رسد.

چرا باید کتاب چوپی؛ من مریض شدم! را بخوانیم؟

کتاب چوپی: من مریض شدم! با روایت ساده و تصاویر رنگی، تجربه‌ی بیماری را برای کودکان ملموس و قابل درک می‌کند. این کتاب به کودکان کمک می‌کند تا با احساسات خود در زمان بیماری آشنا شوند و بفهمند که این تجربه برای بسیاری از بچه‌ها پیش می‌آید. همچنین، نقش والدین و مراقبت‌های خانوادگی در دوران بیماری به‌خوبی نمایش داده شده است. این اثر می‌تواند به والدین و مربیان کمک کند تا درباره‌ی بیماری‌ها و مراقبت‌های لازم با کودکان گفت‌وگو کنند و نگرانی‌های آن‌ها را کاهش دهند.

خواندن این کتاب به کودکان خردسال، والدینی که به دنبال راهی برای توضیح بیماری‌ها به فرزندان خود هستند و مربیانی که می‌خواهند درباره‌ی مراقبت‌های بهداشتی با کودکان صحبت کنند، پیشنهاد می‌شود.

۲۰%