کتاب چوپی؛ من وسایلم را شریک می شوم!
معرفی کتاب چوپی؛ من وسایلم را شریک می شوم!
کتاب چوپی: من وسایلم را شریک میشوم نوشتهی تیری کورتن و با ترجمهی سارا طباطبایی جلفایی، اثری کودکانه است که نشر پرتقال آن را منتشر کرده است. این کتاب با تصویرگریهای رنگی و جذاب، داستانی ساده و آموزنده را برای کودکان روایت میکند. محوریت داستان بر موضوع مشارکت، دوستی و یادگیری مهارتهای اجتماعی قرار دارد و شخصیتهای اصلی آن، چوپی و پیلو، در قالب یک ماجرای روزمره با چالش تقسیم اسباببازیها روبهرو میشوند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب چوپی؛ من وسایلم را شریک می شوم!
کتاب چوپی: من وسایلم را شریک میشوم نوشتهی تیری کورتن، داستانی کوتاه و مصور برای کودکان است که به موضوع مشارکت و دوستی میپردازد. این کتاب با زبانی ساده و تصاویری رنگارنگ، موقعیتی آشنا برای کودکان را به تصویر میکشد؛ جایی که دو دوست با مسئلهی تقسیم اسباببازیها مواجه میشوند. ساختار کتاب بهگونهای است که هر صفحه با گفتوگوها و رفتارهای شخصیتها، کودکان را با احساسات و واکنشهای مختلف آشنا میکند. نویسنده تلاش کرده است تا از دل یک موقعیت روزمره، اهمیت مهربانی، همکاری و لذت بازی گروهی را نشان دهد. این کتاب بخشی از مجموعهی چوپی است که هر جلد آن به یکی از مهارتهای اجتماعی یا رفتاری میپردازد و با داستانی کوتاه، پیام خود را منتقل میکند.
خلاصه کتاب چوپی؛ من وسایلم را شریک می شوم!
داستان با آمدن پیلو به خانهی چوپی آغاز میشود. مادر چوپی از آنها میخواهد با هم بازی کنند، اما چوپی تمایلی به تقسیم اسباببازیهایش ندارد. او توپ و قطارش را به پیلو نمیدهد و حتی زمانی که پیلو سعی میکند با قطار بازی کند، چوپی کنترل را از دست او میگیرد. این رفتار باعث ناراحتی پیلو میشود و او تصمیم میگیرد با وسایل خودش بازی کند. در این لحظه، چوپی از پیلو میخواهد تراکتورش را قرض بدهد. پیلو با مهربانی قبول میکند، اما شرط میگذارد که چوپی هم اجازه دهد با اسباببازیهایش بازی کند. در نهایت، هر دو متوجه میشوند که بازیکردن و تقسیم وسایل با یکدیگر، لذت بیشتری دارد و دوستیشان را محکمتر میکند.
چرا باید کتاب چوپی؛ من وسایلم را شریک می شوم! را بخوانیم؟
این کتاب با داستانی ساده و ملموس، به کودکان میآموزد که تقسیم وسایل و همکاری با دوستان، نهتنها باعث شادی بیشتر میشود، بلکه به تقویت روابط دوستانه نیز کمک میکند. تصاویر رنگی و فضای شاد کتاب، کودکان را به همدلی و مهربانی تشویق میکند. همچنین، موقعیتهای روزمرهای که در داستان مطرح شدهاند، به کودکان کمک میکند تا رفتارهای درست را در موقعیتهای مشابه یاد بگیرند و تمرین کنند.
خواندن این کتاب به کودکان پیشدبستانی و دبستانی، والدینی که به دنبال آموزش مهارتهای اجتماعی به فرزندان خود هستند و مربیان مهدکودک پیشنهاد میشود.