معرفی کتاب چوپی؛ من باادب هستم!
کتاب چوپی؛ من باادب هستم! (T'choupi est poli) نوشته تیری کورتن، جلد دیگری از مجموعهی چوپی است و در قالب داستانی ساده و قابل لمس، آداب معاشرت و ادب را به کودکان آموزش میدهد. شخصیت اصلی داستان، چوپی، در موقعیتهای روزمره با چالشهایی دربارهی رفتار مودبانه روبهرو میشود و با کمک پدرش یاد میگیرد چگونه با دیگران ارتباط محترمانه برقرار کند. سارا طباطبایی جلفایی این داستان مصور را برای نشر پرتقال ترجمه کرده است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب چوپی؛ من باادب هستم!
کتاب چوپی؛ من باادب هستم! اثری از تیری کورتن است به موضوع آموزش ادب و آداب معاشرت به کودکان میپردازد. داستان حول محور چوپی و پدرش شکل گرفته است که در موقعیتهای مختلف روزمره، مانند سلامکردن به همسایه یا خرید نان از نانوایی، با مفاهیم ادب و احترام آشنا میشوند.
کتاب چوپی؛ من باادب هستم! داستانی کوتاه و ساده دارد و هر بخش با گفتوگوهای کوتاه و آموزنده پیش میرود. تصاویر رنگی و فضای شاد کتاب تیری کورتن، به جذابیت آن برای کودکان افزوده است.
این کتاب بخشی از مجموعهی چوپی است که هر جلد آن به یکی از مهارتهای زندگی برای کودکان میپردازد و تلاش میکند با مثالهای ملموس، مفاهیم اخلاقی را به زبان کودکانه بیان کند. کورتن تا به حال بیش از ۱۰۰ داستان در این مجموعه نوشته است.
خلاصه داستان چوپی؛ من باادب هستم!
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
داستان چوپی؛ من باادب هستم! کتاب با گشتوگذار چوپی و پدرش در میدان شهر آغاز میشود. آنها هنگام دیدار با همسایه، با موقعیتی روبهرو میشوند که چوپی فراموش میکند سلام کند. پدرش با مهربانی به او یادآوری میکند که سلامکردن نشانهی ادب است. سپس در نانوایی، چوپی یاد میگیرد که هنگام درخواست چیزی، باید از واژههایی مانند لطفاً استفاده کند.
در ادامه، وقتی نانوا نان را به او میدهد، پدرش به او یادآوری میکند که تشکرکردن هم بخشی از ادب است. در مسیر بازگشت به خانه، پدرش توضیح میدهد که کلمات مودبانه مانند سلام، خواهش میکنم، لطفاً و ممنونم چقدر مهم هستند.
در پایان، چوپی با مامانبزرگش روبهرو میشود و با استفاده از آموختههایش، مودبانه درخواست میکند و تشکر میکند. این روند ساده و تکرارشونده، به کودکان نشان میدهد که ادب در موقعیتهای مختلف روزمره چگونه به کار میآید و چه تأثیری بر روابط دارد.
چرا باید کتاب چوپی؛ من باادب هستم! را بخوانیم؟
این کتاب با مثالهای ملموس و موقعیتهای روزمره، به کودکان کمک میکند تا اهمیت استفاده از کلمات مودبانه را درک کنند و آنها را در زندگی روزمره به کار ببرند. فضای شاد و شخصیت دوستداشتنی چوپی، یادگیری این مفاهیم را برای کودکان جذابتر میکند و والدین نیز میتوانند از این کتاب برای آموزش غیرمستقیم آداب معاشرت به فرزندان خود بهره ببرند.
خواندن کتاب چوپی؛ من باادب هستم! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن این داستان به کودکان، والدین، مربیان مهدکودک و آموزگاران پایههای ابتدایی که به دنبال آموزش مفاهیم ادب و آداب معاشرت به کودکان هستند، پیشنهاد میشود.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب چوپی؛ من باادب هستم! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | چوپی؛ من باادب هستم! |
| عنوان انگلیسی: | T'choupi est poli (T’choupi) |