کتاب چوپی؛ من خودم لباسم را می پوشم! تیری کورتن + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب چوپی؛ من خودم لباسم را می پوشم!

کتاب چوپی؛ من خودم لباسم را می پوشم!

معرفی کتاب چوپی؛ من خودم لباسم را می پوشم!

کتاب چوپی: من خودم لباسم را می‌پوشم! نوشته‌ی تیری کورتن و با ترجمه‌ی سارا طباطبایی جلفایی توسط نشر پرتقال منتشر شده است. این کتاب تصویری و کودکانه، داستانی ساده و روزمره از زندگی یک کودک به نام چوپی را روایت می‌کند که تلاش می‌کند خودش لباس‌هایش را بپوشد. روایت کتاب با زبانی کودکانه و فضایی شاد، به موضوع استقلال و تجربه‌های کوچک اما مهم کودکان در مسیر بزرگ‌شدن می‌پردازد. تصاویر رنگارنگ و دیالوگ‌های کوتاه، فضای کتاب را برای کودکان جذاب و قابل لمس کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب چوپی؛ من خودم لباسم را می پوشم!

کتاب چوپی: من خودم لباسم را می‌پوشم! اثری از تیری کورتن است که با ترجمه‌ی سارا طباطبایی جلفایی منتشر شده است. این کتاب در قالب داستانی کوتاه و تصویری، به یکی از دغدغه‌های روزمره‌ی کودکان و والدین می‌پردازد: پوشیدن لباس به‌تنهایی. داستان حول شخصیت چوپی می‌چرخد که می‌خواهد خودش لباس‌هایش را انتخاب و بپوشد. مادرش در کنار اوست و گاهی راهنمایی می‌کند، اما بیشتر اجازه می‌دهد چوپی خودش تجربه کند و اشتباهات کوچک داشته باشد. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر صفحه با تصویر و دیالوگ‌های کوتاه، مراحل مختلف پوشیدن لباس را نشان می‌دهد. این روند، هم حس استقلال را در کودک تقویت می‌کند و هم موقعیت‌های طنزآمیز و دوست‌داشتنی خلق می‌کند. فضای کتاب شاد و پرانرژی است و به‌خوبی دنیای کودکانه را بازتاب می‌دهد.

خلاصه کتاب چوپی؛ من خودم لباسم را می پوشم!

کتاب چوپی: من خودم لباسم را می‌پوشم! داستان یک روز از زندگی چوپی است؛ کودکی که قرار است خودش لباس‌هایش را بپوشد. مادر چوپی او را صدا می‌زند و یادآوری می‌کند که لباس‌هایش روی تخت است و باید آماده شود. اما چوپی در انتخاب لباس‌ها مردد است و نمی‌داند کدام را بپوشد. بعد از کمی جست‌وجو، تیشرت ستاره‌دار و شلواری که مادربزرگش هدیه داده را انتخاب می‌کند. مادرش با شوخی و مهربانی به او کمک می‌کند تا ترتیب پوشیدن لباس‌ها را رعایت کند. گاهی چوپی لباس‌ها را برعکس می‌پوشد یا کفش‌های پدرش را امتحان می‌کند. در نهایت، با کمی راهنمایی و تشویق، موفق می‌شود خودش لباس‌هایش را بپوشد و آماده‌ی بیرون رفتن شود. این داستان کوتاه، لحظات طنزآمیز و تجربه‌های کودکانه را به تصویر می‌کشد و به اهمیت استقلال در کودکان اشاره دارد.

چرا باید کتاب چوپی؛ من خودم لباسم را می پوشم! را بخوانیم؟

کتاب چوپی: من خودم لباسم را می‌پوشم! با روایت ساده و تصاویر جذاب، به موضوع استقلال و اعتمادبه‌نفس در کودکان می‌پردازد. این کتاب به والدین و کودکان کمک می‌کند تا فرایند یادگیری مهارت‌های روزمره را به‌شکل بازی و تجربه‌ای لذت‌بخش ببینند. موقعیت‌های طنزآمیز و اشتباهات کوچک چوپی، فضای امنی برای آزمون و خطا فراهم می‌کند و به کودکان نشان می‌دهد که اشتباه‌کردن بخشی از یادگیری است. همچنین، والدین می‌توانند از این کتاب برای گفت‌وگو درباره مسئولیت‌پذیری و تشویق فرزندان به انجام کارهای شخصی خود استفاده کنند.

خواندن این کتاب به کودکان پیش‌دبستانی و والدینی که به دنبال تقویت حس استقلال و مسئولیت‌پذیری در فرزندان خود هستند پیشنهاد می‌شود. همچنین برای مربیان مهدکودک و افرادی که با کودکان خردسال کار می‌کنند، مناسب است.

۲۰%