کتاب راز پروژههای نرمافزاری (تحلیل چرایی شکست پروژهها)
خواندن نظراتمعرفی کتاب راز پروژههای نرمافزاری (تحلیل چرایی شکست پروژهها)
«راز پروژههای نرمافزاری (تحلیل چرایی شکست پروژهها)» نوشته جورج استپانک، رهبر پروژه و توسعهدهنده نرمافزار است. استپانک مدارک خود را بهعنوان یک معمار در J2EE (نسخه جاوا در شرکت) و همچنین بهعنوان یک MSC2 (توسعهدهنده معتبر مایکروسافت) در NET کسب نمودهاست. وی، پس از اخذ دیپلم در رشته کامپیوتر و آموزش، در دانشگاه کمبریج، علوم طبیعی خواند و مدرک کارشناسی ارشد خود را اخذ نمود. او برای طیف گستردهای از شرکتهای نرمافزاری کارکرده است که آخرین آنها شرکت نیوزی نیوزیلند است.
در بخشی از کتاب اینگونه میخوانید:
با زمان نامحدود، هیچ پروژهای موفقیتآمیز نیست. درست از که زمان نامحدود، بهرهوری ضعیف را جبران میکند. بااینوجود، بهرهوری توسعهدهندگان اپن سورس، افسانهای است. در سال ۱۹۹۱ لینوس توروالدز، یک سیستمعامل کامل، پایدار و هستهای (لینوکس) را در کمتر از یک سال نوشت و کمتر از یک سال بعد، یک گروه هشتنفره گرد هم آمدند تا گروه آپاچی را تشکیل دهند. آنها آپاچی ۱, ۰ را، بهعنوان یک قطعه نرمافزاری کامل، بهگونهای ساخته بودند که به یکی از گستردهترین سرورهای صفحات وب در اینترنت تبدیل شد.
این موفقیت نشان میدهد که توسعه نرمافزار در خارج از مدیریت سنتی پروژه میتواند بهخوبی جواب دهد. با توجه به اینکه، تکنیکهای مدیریت پروژه در حوزههای دیگر بهخوبی کار میکند، این موضوع کمی گیجکننده است. میبینیم که این موضوع در ساختوساز و مهندسی کاملاً مصداق دارد. باید چیزی کاملاً متفاوت درباره مهندسی نرمافزار وجود داشته باشد که باعث شکست خوردن پروژههای آن میشود. فصل را با تجزیهوتحلیل این موضوع، از طریق شناسایی ویژگیهای نرمافزار و فرایند توسعه نرمافزار که موجب منحصربهفرد شدن آنها شده است، آغاز میکنیم. این ویژگیها سپس با بهترین روشهای مدیرت پروژه مقایسه میشوند تا بینیم ایراد در کجای فرایند مدیریت پروژه نرمافزاری است. بخش اول کتاب با یک مطالعه موردی شبیهسازیشده به پایان میرسد که نشان میدهد چگونه این مشکلات موجب شکست خوردن یک پروژه آتی میشوند.
در این فصل به جزئیات برخی مشکلات موجود در توسعه نرمافزار میپردازیم. این امر ممکن است ناامیدکننده باشد، اما امید خود را از دست ندهید. مشخص نمودن مشکلات، اولین قدم در راهحل کردن مشکل است.
راهنمای تشخیص و درمان اختلال ملال و درد پیش از قاعدگی
مریم باباخانی
مسائل حقوقی تجارت الکترونیک و جرائم رایانهای در ایران و سایر کشورهامحمدصادق موحدیفر
اخلاق حرفهای اعضای هیأت علمی در بعد آموزشلیلا میرطاهری
اختلال طیف اوتیسم: راهنمای عملی برای کلاس درس (کار گروهی در اختلال طیف اوتیسم)رقیه کوهی
هوش و استعداد در دوران خردسالی، فعالیتهای کاربردی برای کودکان ۳ تا ۵ سالمارگارت ساترلند
موسیقی، زبان و اتیسمآدام اوکلفورد
ضربه روی صفحات کامپوزیتی هیبریدی تقویت شده با آلیاژهای حافظهدار با نرم افزار Abaqusسجاد گلچین خزری
رایگان
من که ۱۲۰ صفحه از کتاب رو خوندم هیچی نفهمیدم. شاید من متوجه منظورش نمیشم ولی به هرحال به دردم نخورد
اشتباهات تایپی و ترجمه نادرست برخی واژه های تخصصی و همچنین نداشتن پانوشت اصل واژه ها، خواننده را اذیت می کرد.
کتاب خوبی هست ولی ترجمه روان نیست و خیلی جاها غلط املایی داره. در کل برای کسایی که میخوان برنامهنویسی یا مدیریت پروژه انجام بدن، مفیده. خیلی بیشتر از ۶ واحد درس مهندسی نرمافزار که پاس کردم بهم کمک کرد.
ترجمه خوب نبود ولی نکات قابل توجهی داشت که خوندنشون خالی از لطف نیست...
اصطلاحاتو درست ترجمه نکرده بود ولی در مجموع کتاب خوبی بود.
مطالب جدیدی یادگرفتم ولی خیلی ادبیاتی ترجمه شده بود