کتاب مسائل حقوقی تجارت الکترونیک و جرائم رایانهای در ایران و سایر کشورها
خواندن نظراتمعرفی کتاب مسائل حقوقی تجارت الکترونیک و جرائم رایانهای در ایران و سایر کشورها
«مسائل حقوقی تجارت الکترونیک و جرائم رایانهای در ایران و سایر کشورها» به قلم مهندس محمدصادق موحدی فر پس از ارائه تعاریفی کلی از از اینترنت، فناوری اطلاعات، تجارت و تجارت الکترونیکی، مطرح کردن قوانین مربوط به این حوزه و مقایسه آن با برخی از کشورهایی که در این عرصه سابقه قابل توجهی داشته اند، به جرائم حوزه های مجازی بپردازد. و به طور مفصل هر یک از قوانین مرتبط با جرائم مربوط را بیان نماید. از این رو با نگاهی حقوقی و فقهی نیز مطالب را مورد بررسی قرارده است. نگارنده در این کتاب سعی نموده است که با شیوهای منطقی و ارائه روش های فنی موجود در دنیای مجازی به تجزیه و تحلیل داده ها و گردآوری مباحث پراکنده، متنوع و مختلف این موضوع بپردازد.
بخشی از کتاب درباره «کپیرایت» در اینترنت میگوید:
برخلاف یک طرز فکر عمومی که همه میپندارند اینترنت یک فضای عمومی است پس برداشت مطالب آن آزاد است آنچه در اینترنت میبینیم تنها در صورتی قابل کپی کردن میباشد که یا دولتی بوده مانند سفارتخانهها و دانشگاهها و... یا تاریخ کپیرایت گذشته باشد و یا صاحب وبگاه حقوق خود را لغو و یا واگذار کرده باشد .هرچند که کشور ما در مبارزه با نقض قوانین کپیرایت در مراحل پیشرفتهای نیست، اما در کشورهای پیشگام در این زمینه هم حفظ مالکیت معنوی پیچیدگیهای زیادی دارد. بهعنوانمثال همین حالا ایجاد و اجرای قوانین در زمینۀ حفظ مالکیت معنوی در حوزه اینترنت با کشوقوسهای فراوانی همراه است. در این مسیر تجربیات آنان در حفظ مالکیت معنوی و روشهای بکار گرفتهشده بهوسیله آنها و سود و زیانهایشان بسیار به کار ما میآید. بهعنوانمثال در کشور آمریکا باوجود سختگیریهای زیاد، کپی غیرمجاز کتابها در سایتهای اینترنتی از معضلات حقوق مالکیت فکری است و در این زمینه شکایات زیادی بهنظام قضایی میشود. آمریکاییها بهمحض مواجهشدن با سایتی که بدون اجازه آثار نویسنده را کپی میکند، آن را فیلتر میکنند. هرچند که باید انتظار داشت که با فیلتر شدن یک سایت، سایتهای دیگری جای آن را بگیرند؛ اما باوجود قوانین و ضمانت اجرایی برای آنها، نویسندگان میدانند که میتوانند از کسانی که آثار آنها را بدون اجازه یا پرداخت حق کپیرایت منتشر میکنند، شکایت نمایند.
مدیریت زنجیره تامین بین الملل و واردات
وحید ناصحی فر
تاریخ سیزده هزار ساله ایران (جلد چهارم)رستم کوشان
آسیب شناسی نظام حقوق مالکیت فکری ایران و ارائه پیشنهادات سیاستیوحید بزرگی
تجزیه و تحلیل و طراحی سیستم ها و روش ها (رشته های مدیریت دولتی، بازرگانی،صنعتی)محمد مهدی پرهیزگار
مسئولیت مدنی و کیفری قضات دادگستریآریا عزیزی
راهنمای تشخیص و درمان اختلال ملال و درد پیش از قاعدگی
مریم باباخانی
اخلاق حرفهای اعضای هیأت علمی در بعد آموزشلیلا میرطاهری
راز پروژههای نرمافزاری (تحلیل چرایی شکست پروژهها)جورج استپانک
اختلال طیف اوتیسم: راهنمای عملی برای کلاس درس (کار گروهی در اختلال طیف اوتیسم)رقیه کوهی
هوش و استعداد در دوران خردسالی، فعالیتهای کاربردی برای کودکان ۳ تا ۵ سالمارگارت ساترلند
موسیقی، زبان و اتیسمآدام اوکلفورد
ضربه روی صفحات کامپوزیتی هیبریدی تقویت شده با آلیاژهای حافظهدار با نرم افزار Abaqusسجاد گلچین خزری