کتاب داستان هایی با عطر یاسمن اندر هالوک درینجه + دانلود نمونه رایگان

کتاب داستان هایی با عطر یاسمن

انتشارات:نشر گویا
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب داستان هایی با عطر یاسمن

کتاب داستان‌هایی با عطر یاسمن نوشته‌ی اندر هالوک درینجه و ترجمه‌ی شهرزاد صدر، مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه و واقعی است که هرکدام با نگاهی امیدبخش و انسانی به زندگی روزمره می‌پردازند. این اثر توسط نشر گویا منتشر شده است و ادامه‌ای بر مجموعه‌داستان‌های با عطر چای و قهوه به‌شمار می‌آید. داستان‌های این کتاب، با زبانی ساده و صمیمی، لحظات کوچک اما معنادار زندگی را روایت می‌کنند؛ لحظاتی که گاه در دل روابط خانوادگی، گاه در دوستی‌ها و گاه در مواجهه با چالش‌های فردی شکل می‌گیرند. هر داستان، پیامی از عشق، مهربانی، گذشت یا امید را در خود جای داده و تلاش کرده است تا با روایت تجربه‌های ملموس و انسانی، نوری از امید را در دل خواننده روشن کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب داستان هایی با عطر یاسمن

کتاب داستان‌هایی با عطر یاسمن مجموعه‌ای از روایت‌های کوتاه و واقعی است که اندر هالوک درینجه آن‌ها را گردآوری کرده و شهرزاد صدر به فارسی برگردانده است. این کتاب با محوریت امید، عشق، مهربانی و قدرت انسان در مواجهه با دشواری‌ها، داستان‌هایی از زندگی روزمره را پیش روی مخاطب می‌گذارد. ساختار کتاب به گونه‌ای است که هر فصل یا بخش، یک داستان مستقل را روایت می‌کند؛ داستان‌هایی که گاه از زبان راوی اول‌شخص و گاه با نگاهی بیرونی بیان شده‌اند. فضای داستان‌ها اغلب به دورانی بازمی‌گردد که هنوز فضای مجازی و اینترنت در زندگی مردم نقش پررنگی نداشت و روابط انسانی، صمیمیت و سادگی بیشتری داشتند. در هر داستان، یک تجربه یا احساس انسانی به تصویر کشیده شده است؛ از دلبستگی‌های خانوادگی و دوستی‌های عمیق تا مواجهه با بیماری، فقدان، فقر یا حتی شادی‌های کوچک و روزمره. کتاب تلاش کرده است تا با روایت این لحظات، ارزش‌های انسانی را یادآوری کند و مخاطب را به تأمل درباره معنای زندگی و روابط انسانی دعوت کند.

خلاصه داستان داستان هایی با عطر یاسمن

کتاب داستان‌هایی با عطر یاسمن مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه است که هرکدام به گوشه‌ای از زندگی انسان‌ها سرک می‌کشد و از زاویه‌ای تازه به موضوعاتی چون عشق، مهربانی، گذشت، امید و قدرت کنارآمدن با مشکلات می‌پردازد. داستان‌ها اغلب بر پایه‌ی تجربه‌های واقعی یا الهام‌گرفته از زندگی روزمره نوشته شده‌اند و شخصیت‌های آن‌ها با چالش‌هایی روبه‌رو می‌شوند که بسیاری از ما در زندگی با آن‌ها مواجه شده‌ایم. در برخی داستان‌ها، روابط خانوادگی و پیوندهای عاطفی محور اصلی روایت هستند؛ برای مثال، داستان‌هایی درباره‌ی پدربزرگ و مادربزرگی که با بازی ساده‌ی «لبخند بزن» عشق را در زندگی‌شان زنده نگه می‌دارند، یا مادری که با هدیه‌ای کوچک از سوی فرزندش معنای واقعی خوشبختی را تجربه می‌کند. در داستان‌هایی دیگر، موضوعاتی چون بیماری، فقدان، یا ناتوانی جسمی به‌گونه‌ای روایت شده‌اند که امید و اراده‌ی انسان را برجسته می‌سازند؛ مانند داستان الکس که با وجود معلولیت، با پشتکار و خلاقیت راهی برای مفیدبودن پیدا می‌کند. کتاب همچنین به موضوعاتی چون فقر، بخشش، ارزش واقعی ثروت، و قدرت عشق در برابر مشکلات می‌پردازد. روایت‌هایی از کودکی که با پول اندک برای برادرش اسباب‌بازی می‌خرد، یا زنی که در میان ثروت مادی به دنبال عشق واقعی است، نمونه‌هایی از این نگاه هستند. در کنار این‌ها، داستان‌هایی درباره‌ی پذیرش تفاوت‌ها، کنارآمدن با بیماری یا فقدان، و اهمیت ابراز احساسات به عزیزان نیز جای گرفته‌اند. هر داستان با لحنی صمیمی و بی‌تکلف، مخاطب را به تأمل درباره‌ی ارزش‌های انسانی و زیبایی‌های ساده‌ی زندگی دعوت می‌کند.

چرا باید کتاب داستان هایی با عطر یاسمن را بخوانیم؟

کتاب داستان‌هایی با عطر یاسمن با روایت داستان‌هایی کوتاه و واقعی، فرصتی برای لمس دوباره‌ی احساسات انسانی و ارزش‌های فراموش‌شده‌ی زندگی فراهم کرده است. ویژگی شاخص این کتاب، سادگی و صداقت روایت‌هاست؛ هر داستان، تجربه‌ای ملموس و قابل‌درک را پیش روی مخاطب می‌گذارد و بدون پیچیدگی‌های زبانی یا ساختاری، پیام‌هایی از امید، عشق، مهربانی و تاب‌آوری را منتقل می‌کند. خواندن این کتاب می‌تواند یادآور اهمیت لحظات کوچک، روابط انسانی و قدرت بخشش و همدلی باشد. همچنین، داستان‌ها با پرداختن به موضوعاتی چون فقر، بیماری، فقدان و شادی‌های ساده، به مخاطب کمک می‌کنند تا با نگاهی تازه به زندگی و اطرافیان خود بنگرد و شاید حتی الهام بگیرد تا در زندگی روزمره، مهربان‌تر و صبورتر باشد.

خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد می‌شود که به دنبال داستان‌هایی کوتاه و امیدبخش هستند، یا در جست‌وجوی الهام و آرامش در دل تجربه‌های واقعی زندگی‌اند. همچنین به افرادی که دغدغه‌ی روابط انسانی، مهربانی، تاب‌آوری در برابر مشکلات یا ارزش‌های خانوادگی دارند، توصیه می‌شود.

بخشی از کتاب داستان هایی با عطر یاسمن

«در یک صبح آفتابی، همراه دختر چهارساله‌ام اِما به سمت خانه‌مان قدم می‌زدیم که دو خانم مسن در مقابلمان ایستادند. یکی از آن‌ها با لبخندی به اِما گفت: «می‌دانی که چقدر دختر زیبایی هستی؟» اِما نفس عمیقی کشید، دست‌هایش را روی کمرش گذاشت و با لحنی بی‌حوصله گفت: «بله، می‌دانم.» از این رفتار مغرورانهٔ دخترم شرمنده شدم. از آن خانم‌های مسن عذرخواهی کردم و به راهمان ادامه دادیم. در راه برگشت به خانه به این فکر می‌کردم که چطور باید در مورد رفتار اِما با او صحبت کنم. وقتی به خانه رسیدیم، نشستم و اِما را کنار خودم نشاندم. سعی کردم او را سرزنش نکنم و گفتم: «اِما، آن دو خانم مسن وقتی با تو صحبت می‌کردند، دربارهٔ زیبایی ظاهری تو صحبت کردند. درست است، تو واقعاً دختر زیبایی هستی. اما انسان باید زیبایی درونی هم داشته باشد.» درحالی‌که به من گوش می‌داد، با نگاهی که انگار هیچ‌چیز از حرف‌هایم نفهمیده بود، به چشمانم خیره شد. پرسیدم: «دوست داری بدانی زیبایی درونی یعنی چه؟» او با تکان‌دادن سرش به نشانهٔ تأیید پاسخ داد. گفتم: «زیبایی درونی یک انتخاب است، عزیزم. اینکه با پدر و مادر، خواهر، برادر و دوستانت مهربان باشی و با دیگران همیشه خوش‌رفتار باشی. باید اسباب‌بازی‌هایت را با دوستانت تقسیم کنی. وقتی کسی ناراحت، آزرده یا تنهاست، باید به او عشق و محبت نشان دهی. اگر این کارها را انجام دهی، درونت زیبا خواهد شد. حالا ببینم، حرف‌هایم را متوجه شدی؟» او گفت: «بله، مامان جان من این‌ها را نمی‌دانستم، معذرت می‌خواهم.»