کتاب بهانه بودن (جلد دوازدهم، کمی از حلوای عشقت را بچشان به کاممان)
معرفی کتاب بهانه بودن (جلد دوازدهم، کمی از حلوای عشقت را بچشان به کاممان)
کتاب بهانه بودن (جلد دوازدهم، کمی از حلوای عشقت را بچشان به کاممان) نوشته محسن عباسی ولدی توسط انتشارات آیین فطرت منتشر شده است. این کتاب بخشی از مجموعهای چندجلدی با عنوان بهانهی بودن است که هر جلد آن به موضوعات تربیتی و معنوی با محوریت امام دوازدهم میپردازد. نویسنده در این جلد با بهرهگیری از نثر ادبی و بیان صمیمانه، مفاهیمی مانند تربیت، عشق، انتظار و ارتباط با امام زمان را در قالب متنهایی کوتاه بیان کرده است. ساختار کتاب بهگونهای است که هر متن، موضوعی مستقل اما مرتبط با دغدغههای تربیتی و معنوی روزگار ما را مطرح میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب بهانه بودن (جلد دوازدهم، کمی از حلوای عشقت را بچشان به کاممان)
کتاب بهانهی بودن (جلد دوازدهم، کمی از حلوای عشقت را بچشان به کاممان) به قلم محسن عباسی ولدی، مجموعهای از متنهای ادبی و تربیتی است که با محوریت امام دوازدهم و موضوعات مرتبط با تربیت فرزند، عشق، انتظار و معنویت نگاشته شده است. این کتاب بخشی از مجموعهای بزرگتر است که هر جلد از آن به موازات مجموعهی من دیگر ما، به موضوعات تربیتی از زاویهای متفاوت و با بیان ادبی میپردازد. ساختار کتاب بهصورت متنهای کوتاه و مستقل است که هرکدام به یکی از دغدغههای تربیتی یا معنوی میپردازند و تلاش میکنند با زبانی ساده و ملموس، مفاهیم عمیق را به مخاطب منتقل کند. نویسنده در مقدمه توضیح داده است که هدف از نگارش این مجموعه پیونددادن تربیت فرزند با معارف دینی و عشق به امام زمان است. او تلاش کرده است تا این مفاهیم را از قالب توصیههای مستقیم خارج کند و در قالب متنهایی ادبی ارائه دهد. کتاب بهانهی بودن با رویکردی تلفیقی از تربیت و معنویت سعی کرده ذهن و دل مخاطب را به یاد امام زنده و حاضر معطوف کند و درعینحال راههایی برای تربیت فرزند در دنیای پیچیدهی امروز پیشنهاد دهد.
خلاصه کتاب بهانه بودن (جلد دوازدهم، کمی از حلوای عشقت را بچشان به کاممان)
نویسنده دغدغههای والدین در تربیت فرزند را با موضوع انتظار و عشق به امام زمان پیوند زده است. متنهای این کتاب به مسائلی مانند نقش عقل و خیال در زندگی، اهمیت عشق و معنویت در تربیت، چالشهای والدین در دنیای مدرن و ضرورت پیوند تربیت با ولایت امام زنده میپردازند. هر متنْ تصویری از دغدغه یا تجربهی شخصی را روایت میکند و در نهایت مخاطب را به تأمل دربارهی جایگاه امام زمان در زندگی روزمره و تربیت فرزند دعوت میکند. نویسنده تأکید کرده که تربیت بدون پیوند با ولایت، معنای واقعی خود را از دست میدهد و عشق به امام، سنگ محک کارها و معیار اصلی در تربیت و زندگی است. در بخشهایی از کتاب به موضوعاتی مانند شادی واقعی، نقابهای اجتماعی، نیازهای انسان و نقش عشق در آرامش دل پرداخته شده است. همچنین نویسنده با اشاره به مشکلات و دغدغههای والدین امروز، راههایی برای بازگشت به فطرت و معنویت پیشنهاد داده است. کتاب کوشیده مفاهیم تربیتی و معنوی را به هم پیوند دهد و مخاطب را به بازاندیشی در تربیت و زندگی معنوی دعوت کند.
چرا باید کتاب بهانه بودن (جلد دوازدهم، کمی از حلوای عشقت را بچشان به کاممان) را بخوانیم؟
این کتاب با ترکیب نگاه تربیتی و معنوی، فرصتی فراهم کرده است تا مفاهیمی مانند انتظار، عشق و تربیت فرزند از زاویهای تازه و ملموس مورد توجه قرار گیرد. متنهای کوتاه و مستقل کتاب، خواندن آن را برای کسانی که فرصت یا انگیزهی مطالعه آثار بلند تربیتی را ندارند، آسانتر کرده است. نویسنده با بهرهگیری از زبان ادبی و مثالهای روزمره توانسته است دغدغههای والدین و خانوادهها را با موضوع انتظار و معنویت پیوند بزند و راههایی برای بازگشت به فطرت و آرامش دل پیشنهاد دهد. مطالعهی این کتاب میتواند به والدین و مربیان کمک کند تا تربیت فرزند را نهتنها بهعنوان وظیفه، بلکه بهعنوان مسیری برای رشد معنوی و ارتباط با امام زمان ببینند. همچنین این کتاب با طرح سؤالات و دغدغههای واقعی، مخاطب را به تأمل و بازنگری در سبک زندگی و تربیت فرزند دعوت میکند.
خواندن کتاب بهانهی بودن (جلد دوازدهم، کمی از حلوای عشقت را بچشان به کاممان) به والدین، مربیان، معلمان و هر فردی که دغدغهی تربیت فرزند در دنیای امروز را دارد، پیشنهاد میشود. همچنین این اثر به کسانی که بهدنبال پیونددادن تربیت با معنویت و انتظار هستند یا دوست دارند مفاهیم دینی را در قالب ادبی بخوانند، توصیه میشود.