کتاب بهانه بودن (جلد سوم، دندان این طمع از جنس الماس است، آن را نمی کنم) محسن عباسی ولدی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب بهانه بودن (جلد سوم، دندان این طمع از جنس الماس است، آن را نمی کنم)

کتاب بهانه بودن (جلد سوم، دندان این طمع از جنس الماس است، آن را نمی کنم)

معرفی کتاب بهانه بودن (جلد سوم، دندان این طمع از جنس الماس است، آن را نمی کنم)

کتاب بهانه بودن (جلد سوم، دندان این طمع از جنس الماس است، آن را نمی‌کنم) نوشته‌ی محسن عباسی ولدی و توسط انتشارات آیین فطرت منتشر شده است. این کتاب سومین جلد از مجموعه‌ی بهانه بودن است که به‌عنوان ضمیمه‌ای ادبی برای مجموعه‌ی تا ساحل آرامش ارائه شده. محتوای کتاب در قالب دل‌نوشته‌هایی خطاب به امام دوازدهم شیعیان نگاشته شده و تلاش دارد میان دغدغه‌های زندگی مشترک و مفهوم مهدویت پلی برقرار کند. نویسنده با نثری احساسی و تأمل‌برانگیز، مسائل خانواده، آرامش، معنویت و فاصله‌ی انسان معاصر با ارزش‌های اصیل را در قالب گفت‌وگو با امام زمان به تصویر کشیده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بهانه بودن (جلد سوم، دندان این طمع از جنس الماس است، آن را نمی کنم)

کتاب بهانه بودن (جلد سوم، دندان این طمع از جنس الماس است، آن را نمی‌کنم) اثر محسن عباسی ولدی، مجموعه‌ای از دل‌نوشته‌ها و نثرهای ادبی است که به‌عنوان ضمیمه‌ی ادبی برای جلد سوم مجموعه‌ی تا ساحل آرامش نگاشته شده. ساختار کتاب بر پایه‌ی گفت‌وگوهای درونی و صمیمانه با امام دوازدهم شکل گرفته و دغدغه‌های روزمره‌ی زندگی خانوادگی، معنویت، آرامش و فاصله‌ی انسان با حقیقت را در قالبی احساسی و گاه انتقادی بیان می‌کند. نویسنده در این اثر، تلاش کرده است تا مفاهیم مهدویت را از فضای صرفاً آیینی و دعایی خارج کند و به بطن زندگی روزمره و روابط خانوادگی پیوند بزند. هر فصل کتاب با موضوعی خاص مانند آرامش، طمع، مقایسه، نقش خانواده، معنای واقعی بندگی و جایگاه زن و مرد در خانواده به نگارش درآمده و با استناد به آیات و روایات، نگاهی تازه به مسائل اخلاقی و اجتماعی ارائه می‌دهد. این کتاب، ضمن حفظ پیوستگی با مجموعه‌ی اصلی، به‌گونه‌ای نوشته شده که حتی بدون مطالعه‌ی جلدهای دیگر نیز قابل فهم و استفاده است.

خلاصه کتاب بهانه بودن (جلد سوم، دندان این طمع از جنس الماس است، آن را نمی کنم)

کتاب بهانه بودن (جلد سوم، دندان این طمع از جنس الماس است، آن را نمی‌کنم) مجموعه‌ای از دل‌نوشته‌ها و نثرهای ادبی است که هرکدام به موضوعی از زندگی فردی و خانوادگی می‌پردازد. نویسنده با زبانی صمیمی و گاه انتقادی، فاصله‌ی میان انسان معاصر و ارزش‌های معنوی را به تصویر می‌کشد. دغدغه‌هایی مانند آرامش در زندگی مشترک، نقش خانواده، طمع، مقایسه‌ی خود با دیگران، معنای واقعی بندگی، و جایگاه زن و مرد در خانواده، در قالب گفت‌وگو با امام زمان مطرح شده‌اند. نویسنده با اشاره به مشکلات و بحران‌های خانواده‌های امروزی، مانند افزایش طلاق، رقابت‌های بی‌ثمر، و دوری از معنویت، تلاش کرده است نشان دهد که آرامش حقیقی در پیوند با ارزش‌های الهی و توجه به حضور امام زمان در زندگی روزمره به دست می‌آید. در بخش‌هایی از کتاب، به نقش محبت، گذشت، و همدلی در خانواده تأکید شده و با استناد به آیات و روایات، معیارهای موفقیت و خوشبختی بازتعریف شده‌اند. نویسنده همچنین به آسیب‌های خودمحوری، مقایسه‌ی بی‌پایان با دیگران، و پرستش پول و شهرت اشاره کرده و راه رهایی از این دام‌ها را در بازگشت به معنویت و توجه به رضایت الهی می‌داند. در نهایت، کتاب با دعوت به بازنگری در ارزش‌ها و بازسازی روابط خانوادگی بر اساس آموزه‌های دینی، مخاطب را به سوی آرامش و رضایت واقعی سوق می‌دهد.

چرا باید کتاب بهانه بودن (جلد سوم، دندان این طمع از جنس الماس است، آن را نمی کنم) را بخوانیم؟

این کتاب با نگاهی متفاوت به مسائل خانواده و معنویت، دغدغه‌های روزمره را در قالب دل‌نوشته‌هایی تأمل‌برانگیز و صمیمی بیان کرده است. ویژگی شاخص آن، پیوند میان زندگی خانوادگی و مفهوم مهدویت است؛ به‌گونه‌ای که خواننده با هر فصل، زاویه‌ی تازه‌ای از رابطه‌ی خود با خانواده، خدا و امام زمان را تجربه می‌کند. استفاده از آیات و روایات در کنار روایت‌های شخصی، به کتاب عمق و اعتبار بخشیده است. همچنین، نویسنده با طرح پرسش‌های بنیادین درباره‌ی خوشبختی، آرامش، و معنای واقعی بندگی، مخاطب را به بازنگری در باورها و رفتارهایش دعوت می‌کند. این اثر برای کسانی که به دنبال معنای عمیق‌تری از زندگی مشترک و نقش معنویت در خانواده هستند، می‌تواند الهام‌بخش باشد.

خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد می‌شود که دغدغه‌ی بهبود روابط خانوادگی، آرامش در زندگی مشترک، و یافتن معنای معنویت در زندگی روزمره را دارند. همچنین به علاقه‌مندان به دل‌نوشته‌های مذهبی و کسانی که به دنبال پیوند میان آموزه‌های دینی و مسائل اجتماعی هستند، توصیه می‌شود.

۲۰%