کتاب بهانه بودن (جلد اول، من می خواهم تو بشوم، راست می گویم) محسن عباسی ولدی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب بهانه بودن (جلد اول، من می خواهم تو بشوم، راست می گویم)

کتاب بهانه بودن (جلد اول، من می خواهم تو بشوم، راست می گویم)

معرفی کتاب بهانه بودن (جلد اول، من می خواهم تو بشوم، راست می گویم)

کتاب بهانه بودن (جلد اول، من می‌خواهم تو بشوم، راست می‌گویم) نوشته‌ی محسن عباسی ولدی اثری است که انتشارات آیین فطرت آن را منتشر کرده است. این کتاب مجموعه‌ای از نثرهای ادبی و تأمل‌برانگیز است که در قالب گفت‌وگوهای درونی و مناجات‌گونه، دغدغه‌های معنوی و اجتماعی جوانان امروز را به تصویر می‌کشد. نویسنده با زبانی صمیمی و بی‌واسطه، به موضوعاتی چون انتخاب همسر، معنای واقعی عشق، نقش امام و ولایت در زندگی، و چالش‌های هویتی و روحی نسل جوان می‌پردازد. ساختار کتاب به گونه‌ای است که هر فصل یا بخش، با محوریت یک پرسش یا دغدغه‌ی وجودی، خواننده را به تأمل درباره‌ی مسیر زندگی و انتخاب‌هایش دعوت می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بهانه بودن (جلد اول، من می خواهم تو بشوم، راست می گویم)

کتاب بهانه بودن نوشته‌ی محسن عباسی ولدی اثری است که در قالب نثرهای ادبی و مناجات‌گونه، به دغدغه‌های معنوی و اجتماعی جوانان می‌پردازد. این کتاب بخشی از مجموعه‌ای چندجلدی است که دو جلد آن به عنوان ضمیمه‌ی ادبی مجموعه نیمه دیگرم منتشر شده است. نویسنده در این اثر، با بهره‌گیری از زبان صمیمی و بی‌پیرایه، تلاش کرده است تا ارتباطی عمیق‌تر میان مخاطب و امام دوازدهم برقرار کند و نقش ولایت را در انتخاب‌های مهم زندگی، به‌ویژه انتخاب همسر، برجسته سازد. ساختار کتاب به صورت قطعات کوتاه و پیوسته است که هرکدام به موضوعی خاص مانند هویت، عشق، ازدواج، تسلیم، و آرامش می‌پردازد. دغدغه‌ی اصلی کتاب، پیوند دادن زندگی فردی و اجتماعی با معنویت و ولایت است و در این مسیر، به نقد معیارهای رایج انتخاب همسر و سبک زندگی در جامعه امروز نیز پرداخته است. بهانه بودن با رویکردی تأمل‌برانگیز، خواننده را به بازنگری در ارزش‌ها و انتخاب‌هایش دعوت می‌کند.

خلاصه کتاب بهانه بودن (جلد اول، من می خواهم تو بشوم، راست می گویم)

کتاب بهانه بودن با محوریت گفت‌وگوهای درونی و مناجات‌هایی خطاب به امام دوازدهم، دغدغه‌های هویتی و معنوی جوانان را به تصویر می‌کشد. نویسنده از همان ابتدا، پرسش‌هایی درباره‌ی انتخاب «خود» و هویت فردی مطرح کرده است و این جست‌وجو را به انتخاب همسفر و همسر در مسیر زندگی پیوند می‌زند. در بخش‌های مختلف کتاب، نویسنده از سردرگمی میان «خود»های مختلف سخن گفته و تأکید کرده است که تنها با انتخاب «خود»ی که به امام نزدیک است، می‌توان به آرامش و هدف آفرینش دست یافت. در ادامه، کتاب به موضوع ازدواج و انتخاب همسر می‌پردازد و معیارهای رایج جامعه مانند زیبایی و ثروت را به نقد می‌کشد. نویسنده بر این باور است که انتخاب همسر باید با محوریت معنویت و رضایت امام انجام شود و تنها در این صورت است که ازدواج به آرامش و رشد روحی منجر می‌شود. او همچنین به نقش عشق در زندگی مشترک اشاره کرده و تأکید کرده است که عشق حقیقی، همان عشق به امام و پیروی از ولایت است. در بخش‌هایی از کتاب، نویسنده از تجربه‌های شخصی و احساسات خود درباره‌ی تسلیم بودن در برابر ولایت و نقش آن در آرامش و رشد معنوی سخن گفته است. او با بیان تضاد میان عقل و احساس، در نهایت به این نتیجه رسیده است که تنها با تسلیم و پیروی از امام می‌توان به آرامش واقعی رسید. دغدغه‌ی اصلی کتاب، پیوند دادن زندگی فردی و اجتماعی با معنویت و ولایت و نقد سبک زندگی رایج است که معیارهای مادی را بر ارزش‌های معنوی مقدم می‌داند.

چرا باید کتاب بهانه بودن (جلد اول، من می خواهم تو بشوم، راست می گویم) را بخوانیم؟

کتاب بهانه بودن اثری است که با نثری تأمل‌برانگیز و مناجات‌گونه، به دغدغه‌های هویتی و معنوی نسل جوان می‌پردازد و تلاش کرده است تا نقش معنویت و ولایت را در انتخاب‌های مهم زندگی، به‌ویژه ازدواج، برجسته کند. این کتاب با نقد معیارهای رایج جامعه و دعوت به بازنگری در ارزش‌ها، فرصتی برای تأمل عمیق‌تر درباره‌ی هویت، هدف زندگی و معنای واقعی آرامش فراهم می‌کند. خواندن این اثر می‌تواند به کسانی که در جست‌وجوی معنای زندگی، آرامش و انتخاب‌های درست هستند، دیدگاهی تازه و متفاوت ارائه دهد و آن‌ها را به بازنگری در مسیر فردی و اجتماعی‌شان دعوت کند.

خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد می‌شود که دغدغه‌های معنوی، هویتی و اجتماعی دارند یا در آستانه‌ی انتخاب همسر و ازدواج قرار گرفته‌اند. همچنین به جوانانی که به دنبال آرامش، معنا و بازنگری در ارزش‌های فردی و اجتماعی خود هستند، توصیه می‌شود.