کتاب بهانه بودن (جلد سیزدهم، من و تو چقدر فرق داریم با هم!) محسن عباسی ولدی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب بهانه بودن (جلد سیزدهم، من و تو چقدر فرق داریم با هم!)

کتاب بهانه بودن (جلد سیزدهم، من و تو چقدر فرق داریم با هم!)

معرفی کتاب بهانه بودن (جلد سیزدهم، من و تو چقدر فرق داریم با هم!)

کتاب بهانه بودن (جلد سیزدهم، من و تو چقدر فرق داریم با هم!) نوشته‌ی محسن عباسی ولدی و به همت انتشارات آیین فطرت منتشر شده است. این کتاب بخشی از مجموعه‌ای چندجلدی با عنوان بهانه بودن است که هر جلد آن به موضوعی خاص در حوزه‌ی تربیت دینی و ارتباط با امام زمان (عج) می‌پردازد. نویسنده با بهره‌گیری از زبان ادبی و نثر ساده، تلاش کرده مفاهیم تربیتی و دینی را به شکلی ملموس و قابل فهم برای مخاطبان بیان کند. جلد سیزدهم این مجموعه با محوریت تفاوت‌های بنیادین میان انسان معاصر و نگاه دینی به زندگی، دغدغه‌هایی چون معنای واقعی انسان، جایگاه خداوند در زندگی، نقش امام زمان (عج) و چالش‌های تربیت فرزند در دنیای امروز را مطرح می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بهانه بودن (جلد سیزدهم، من و تو چقدر فرق داریم با هم!)

کتاب بهانه بودن (جلد سیزدهم، من و تو چقدر فرق داریم با هم!) نوشته‌ی محسن عباسی ولدی، اثری است که در قالب متن‌های ادبی و تأمل‌برانگیز، به موضوعات تربیتی و معنوی می‌پردازد. این جلد از مجموعه، با محوریت ارتباط انسان با خدا و امام زمان (عج)، به بررسی تفاوت‌های نگرشی و رفتاری میان انسان دینی و انسان معاصر می‌پردازد. ساختار کتاب به صورت مجموعه‌ای از یادداشت‌ها و گفت‌وگوهای خیالی میان دو شخصیت «من دیگر ما» و «بهانه بودن» شکل گرفته است. این دو شخصیت، هرکدام نماینده‌ی یک رویکرد تربیتی هستند که در کنار هم تلاش می‌کنند راه‌های تربیت فرزند را در دنیای پیچیده‌ی امروز روشن کنند. کتاب با نگاهی انتقادی به سبک زندگی مدرن و چالش‌های تربیتی، سعی دارد مخاطب را به بازاندیشی در ارزش‌ها و باورهای خود دعوت کند. نویسنده با استفاده از مثال‌های روزمره و دغدغه‌های والدین، مفاهیمی چون معنای انسان، نقش ولایت، اهمیت تربیت دینی و جایگاه امام زمان (عج) را به بحث می‌گذارد و تلاش کرده است تا این مفاهیم را از حالت انتزاعی خارج کند و به زندگی واقعی پیوند بزند.

خلاصه کتاب بهانه بودن (جلد سیزدهم، من و تو چقدر فرق داریم با هم!)

کتاب بهانه بودن (جلد سیزدهم، من و تو چقدر فرق داریم با هم!) در چندین فصل و یادداشت، به بررسی موضوعات تربیتی و معنوی می‌پردازد. نویسنده ابتدا با طرح این سؤال که «انسان بی‌خدا» اساساً وجود خارجی ندارد، به نقد نگاه‌های رایج در علوم مختلف نسبت به انسان می‌پردازد و نشان می‌دهد که حذف خدا از معادلات انسانی، انسان را به پوچی و بی‌معنایی می‌کشاند. در ادامه، به نقش امام زمان (عج) در تربیت و معنابخشی به زندگی اشاره می‌شود و تفاوت‌های بنیادین میان نگاه دینی و نگاه دنیامحور به زندگی مورد بررسی قرار می‌گیرد. نویسنده با زبانی صمیمی و گاه انتقادی، دغدغه‌هایی چون تربیت فرزند، نقش ولایت در تربیت، چالش‌های والدین در دنیای مدرن، و تأثیر رسانه‌ها و فرهنگ معاصر بر ذهن و دل کودکان را مطرح می‌کند. در بخش‌هایی از کتاب، به آسیب‌هایی مانند شیطان‌پرستی، تضعیف جایگاه زن و مادر، و رواج اضطراب و ترس در میان کودکان اشاره شده است. همچنین، نویسنده با تأکید بر اهمیت محبت و معرفت نسبت به امام زمان (عج)، راهکارهایی برای بازگشت به تربیت اصیل دینی و تقویت پیوندهای معنوی در خانواده ارائه می‌دهد. در مجموع، کتاب تلاش کرده است تا با نگاهی واقع‌بینانه و انتقادی، راه‌های تربیت فرزند در عصر حاضر را با تکیه‌بر معارف دینی و آموزه‌های اهل بیت (ع) بازخوانی کند.

چرا باید کتاب بهانه بودن (جلد سیزدهم، من و تو چقدر فرق داریم با هم!) را بخوانیم؟

این کتاب با نثری ساده و درعین‌حال تأمل‌برانگیز، دغدغه‌های تربیتی و معنوی والدین را در دنیای امروز به تصویر کشیده است. ویژگی شاخص آن، پیوند دادن مفاهیم دینی با مسائل روزمره و تربیتی است؛ به‌گونه‌ای که حتی کسانی که آشنایی عمیقی با متون دینی ندارند، می‌توانند با مطالب کتاب ارتباط برقرار کنند. نویسنده تلاش کرده است با مثال‌های ملموس و روایت‌های کوتاه، مفاهیم انتزاعی را به زندگی واقعی نزدیک کند و راه‌هایی برای تقویت معنویت و تربیت صحیح فرزندان پیشنهاد دهد. همچنین، کتاب به آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی معاصر اشاره کرده و راهکارهایی برای مواجهه با این چالش‌ها ارائه داده است. مطالعه‌ی این اثر می‌تواند به والدین و مربیان کمک کند تا با نگاهی تازه به تربیت دینی و نقش امام زمان (عج) در زندگی خود و فرزندانشان بیندیشند.

خواندن این کتاب به والدین دغدغه‌مند، مربیان تربیتی، معلمان و کسانی که به دنبال تقویت معنویت و تربیت دینی در خانواده هستند پیشنهاد می‌شود. همچنین، به افرادی که با چالش‌های تربیت فرزند در دنیای مدرن روبه‌رو هستند یا به دنبال راه‌هایی برای پیوند دادن آموزه‌های دینی با زندگی روزمره‌اند، مطالعه‌ی این اثر توصیه می‌شود.

۲۰%