کتاب بهانه بودن (جلد نهم، خوش به حال بچه هایی که اسیر تو می شوند!) محسن عباسی ولدی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب بهانه بودن (جلد نهم، خوش به حال بچه هایی که اسیر تو می شوند!)

کتاب بهانه بودن (جلد نهم، خوش به حال بچه هایی که اسیر تو می شوند!)

معرفی کتاب بهانه بودن (جلد نهم، خوش به حال بچه هایی که اسیر تو می شوند!)

کتاب بهانه بودن (جلد نهم، خوش به حال بچه‌هایی که اسیر تو می‌شوند!) نوشته‌ی محسن عباسی ولدی و به همت نشر آیین فطرت منتشر شده است. این کتاب بخشی از مجموعه‌ای چندجلدی با محوریت تربیت دینی و ارتباط با امام زمان است که در قالب متن‌های ادبی و تأمل‌برانگیز، دغدغه‌های تربیتی والدین را با نگاهی عمیق به آموزه‌های دینی و معارف اهل بیت پیوند می‌زند. نویسنده تلاش کرده است مفاهیم تربیتی را نه صرفاً به‌صورت دستوری و آموزشی، بلکه در قالب نثرهایی ساده، صمیمی و قابل لمس برای مخاطب بیان کند. جلد نهم این مجموعه، با تمرکز بر آزادی و اسارت کودکان در خانواده، به بررسی نقش والدین در تربیت فرزندان و ارتباط آن با ولایت امام زمان می‌پردازد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بهانه بودن (جلد نهم، خوش به حال بچه هایی که اسیر تو می شوند!)

کتاب بهانه بودن (جلد نهم، خوش به حال بچه‌هایی که اسیر تو می‌شوند!) به قلم محسن عباسی ولدی، مجموعه‌ای از متن‌های ادبی و تربیتی است که با محوریت امام زمان و تربیت فرزند نگاشته شده است. این کتاب بخشی از مجموعه‌ای بزرگ‌تر است که هر جلد آن به یکی از موضوعات تربیتی یا اخلاقی می‌پردازد و در کنار مجموعه من دیگر ما، مکملی برای والدینی است که دغدغه تربیت دینی فرزندان خود را دارند. ساختار کتاب به گونه‌ای است که هر فصل یا بخش، با زبانی ساده و بی‌تکلف، یکی از مسائل تربیتی را در قالب گفت‌وگو، مناجات یا روایت ادبی مطرح می‌کند. نویسنده با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی و روایات اهل بیت، تلاش کرده است تا مفاهیم تربیتی را به‌گونه‌ای بیان کند که هم برای والدین آشنا با متون دینی و هم برای کسانی که کمتر با این فضا ارتباط دارند، قابل فهم و کاربردی باشد. در این جلد، موضوع آزادی و اسارت کودکان، نقش والدین در شکل‌گیری شخصیت فرزند و اهمیت پیوند تربیت با ولایت امام زمان، محور اصلی بحث‌هاست. کتاب با نگاهی انتقادی به سبک‌های تربیتی رایج، والدین را به بازنگری در رفتارها و باورهای خود دعوت می‌کند و اهمیت آزادی، احترام و محبت در تربیت را برجسته می‌سازد.

خلاصه کتاب بهانه بودن (جلد نهم، خوش به حال بچه هایی که اسیر تو می شوند!)

کتاب بهانه بودن (جلد نهم، خوش به حال بچه‌هایی که اسیر تو می‌شوند!) مجموعه‌ای از متن‌های کوتاه و بلند است که هرکدام به یکی از جنبه‌های تربیت کودک و رابطه آن با آموزه‌های دینی می‌پردازد. نویسنده با طرح پرسش‌هایی درباره معنای آزادی، اسارت، احترام و محبت در تربیت، والدین را به تأمل درباره رفتارهای خود با فرزندان دعوت کرده است. در بخش‌هایی از کتاب، به تفاوت نگاه والدین و امام زمان به کودکان اشاره شده و این پرسش مطرح شده که چرا خانه‌های ما با خانه‌ای که امام زمان در آن حضور دارد، متفاوت است. نویسنده با استناد به روایات و احادیث، آزادی کودک را حقی الهی دانسته و محدودکردن بی‌دلیل او را نوعی ظلم معرفی کرده است. در بخش‌هایی دیگر، به نقش والدین در شکل‌گیری شخصیت کودک، اهمیت بازی و شیطنت در رشد او و آسیب‌های ناشی از سرکوب آزادی و احساسات کودک پرداخته شده است. کتاب با نگاهی انتقادی به سبک‌های تربیتی مبتنی بر اجبار، نظم افراطی و توجه بیش از حد به حرف مردم، والدین را به بازنگری در رفتارهای خود و پیوند دادن تربیت با محبت و ولایت امام زمان فرا می‌خواند. در نهایت، نویسنده تأکید کرده است که تربیت موفق، بدون توجه به ولایت و حضور معنوی امام زمان، ناقص خواهد بود و آزادی، محبت و احترام به کودک، راهی برای رسیدن به تربیتی الهی و انسانی است.

چرا باید کتاب بهانه بودن (جلد نهم، خوش به حال بچه هایی که اسیر تو می شوند!) را بخوانیم؟

این کتاب با زبانی ساده و صمیمی، دغدغه‌های تربیتی والدین را با آموزه‌های دینی پیوند داده و مفاهیمی مانند آزادی، احترام و محبت به کودک را از زاویه‌ای تازه بررسی کرده است. ویژگی شاخص این اثر، نگاه انتقادی به سبک‌های تربیتی رایج و دعوت به بازنگری در رفتارها و باورهای والدین است. خواننده با مطالعه این کتاب، با اهمیت آزادی و احترام به کودک، نقش والدین در شکل‌گیری شخصیت فرزند و جایگاه ولایت امام زمان در تربیت آشنا می‌شود. همچنین، کتاب با ارائه مثال‌ها و روایت‌های ملموس، مفاهیم تربیتی را از حالت نظری خارج کرده و به زندگی روزمره پیوند می‌زند. برای کسانی که به دنبال تربیتی مبتنی بر محبت، آزادی و معنویت هستند، این کتاب می‌تواند الهام‌بخش باشد.

خواندن این کتاب به والدینی که دغدغه تربیت دینی و انسانی فرزندان خود را دارند، معلمان و مربیانی که با کودکان و نوجوانان سروکار دارند و همچنین افرادی که به دنبال بازنگری در سبک‌های تربیتی و پیوند دادن آن با آموزه‌های دینی هستند، پیشنهاد می‌شود.

۲۰%