کتاب از درد و رنج تا شادکامی بروک بسشن + دانلود نمونه رایگان

کتاب از درد و رنج تا شادکامی

نویسنده:بروک بسشن
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب از درد و رنج تا شادکامی

کتاب از درد و رنج تا شادکامی (پذیرش راهکاری بی‌باکانه‌تر برای زندگی) نوشته‌ی بروک بسشن و با ترجمه‌ی حسین گازر، اثری است که به بررسی رابطه‌ی پیچیده‌ی میان درد، رنج و شادکامی می‌پردازد. این کتاب توسط انتشارات سایه سخن منتشر شده است و تلاش کرده با نگاهی علمی و پژوهشی، مفاهیم رایج درباره‌ی شادی و رنج را به چالش بکشد. نویسنده با تکیه بر یافته‌های روان‌شناسی، علوم اعصاب و انسان‌شناسی، به این پرسش می‌پردازد که آیا اجتناب از درد و جست‌وجوی افراطی لذت، واقعاً ما را به شادی می‌رساند یا نه. او با مثال‌هایی از زندگی روزمره، پژوهش‌های تجربی و حتی تاریخچه‌ی فرهنگی بشر، نشان می‌دهد که چگونه تجربه‌ی درد و رنج می‌تواند به شادکامی عمیق‌تر و پایدارتر منجر شود. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب از درد و رنج تا شادکامی

کتاب از درد و رنج تا شادکامی نوشته‌ی بروک بسشن، اثری است که به بررسی نقش بنیادین درد و رنج در تجربه‌ی شادی و رضایت از زندگی می‌پردازد. این کتاب با رویکردی تحلیلی و پژوهشی، مفاهیم رایج درباره‌ی شادی، لذت و رنج را بازنگری می‌کند و تلاش دارد نشان دهد که چگونه اجتناب از درد و تلاش برای حداکثرسازی لذت، نه‌تنها به شادی پایدار منجر نمی‌شود، بلکه ظرفیت انسان را برای مواجهه با چالش‌های زندگی کاهش می‌دهد. ساختار کتاب بر پایه‌ی ترکیب روایت‌های شخصی، پژوهش‌های علمی و مثال‌های تاریخی شکل گرفته است. نویسنده با بررسی نمونه‌هایی از زندگی روزمره، فرهنگ‌های مختلف و یافته‌های آزمایشگاهی، به این نتیجه می‌رسد که درد و شادی دو روی یک سکه‌اند و بدون تجربه‌ی رنج، معنای واقعی لذت و شادکامی قابل درک نیست. در این کتاب، بسشن به موضوعاتی مانند تأثیر انتظارات، نقش فرهنگ مصرف‌گرا، پارادوکس لذت‌گرایی و اهمیت پذیرش تجربه‌های منفی می‌پردازد و پیشنهاد می‌کند که رویکردی شجاعانه‌تر و آگاهانه‌تر نسبت به درد، می‌تواند به رشد فردی و رضایت عمیق‌تر از زندگی منجر شود.

خلاصه کتاب از درد و رنج تا شادکامی

کتاب از درد و رنج تا شادکامی با طرح این پرسش آغاز می‌شود که آیا اجتناب از درد و غرق‌شدن در لذت‌ها می‌تواند ما را به شادی واقعی برساند؟ نویسنده با بررسی مثال‌هایی از زایمان، ورزش حرفه‌ای و حتی تجربه‌های روزمره، نشان می‌دهد که بسیاری از لحظات شادی‌آفرین، هم‌زمان با درد و رنج همراه‌اند. او تأکید می‌کند که فرهنگ امروز، با تبلیغ مثبت‌اندیشی افراطی و مصرف‌گرایی، درد را به‌عنوان مشکلی غیرطبیعی و نشانه‌ی شکست معرفی کرده است؛ درحالی‌که تجربه‌های منفی، بخشی جدایی‌ناپذیر از زندگی انسانی‌اند. در ادامه، بسشن به بررسی علمی درد می‌پردازد و نشان می‌دهد که درد فقط به تجربه‌های فیزیکی محدود نمی‌شود، بلکه شامل رنج‌های عاطفی، اجتماعی و وجودی نیز هست. او با استناد به پژوهش‌های روان‌شناسی و علوم اعصاب، توضیح می‌دهد که چگونه تلاش برای حذف کامل درد، نه‌تنها ممکن نیست، بلکه باعث کاهش ظرفیت انسان برای لذت‌بردن و رشد می‌شود. نویسنده به پارادوکس لذت‌گرایی اشاره می‌کند: هرچه بیشتر به‌دنبال لذت باشیم و از درد فرار کنیم، احتمالاً کمتر به شادی واقعی دست می‌یابیم. در بخش‌هایی از کتاب، مثال‌هایی از زندگی افراد ثروتمند و مشهور آورده شده که با وجود دسترسی به امکانات بی‌نظیر، همچنان احساس رضایت و شادی نمی‌کنند. همچنین، پژوهش‌هایی درباره‌ی اثرات داروهای ضددرد و نقش انتظارات ذهنی در تجربه‌ی درد و لذت مطرح شده است. بسشن نتیجه می‌گیرد که پذیرش آگاهانه‌ی درد و مواجهه‌ی شجاعانه با تجربه‌های منفی، نه‌تنها به کاهش رنج کمک می‌کند، بلکه زمینه‌ساز رشد، معنا و شادکامی پایدار است.

چرا باید کتاب از درد و رنج تا شادکامی را بخوانیم؟

این کتاب با رویکردی متفاوت به موضوع شادی و رنج، دیدگاه‌های رایج درباره‌ی اجتناب از درد و جست‌وجوی لذت را به چالش می‌کشد. خواننده با مطالعه‌ی آن، درمی‌یابد که تجربه‌ی درد و رنج نه‌تنها اجتناب‌ناپذیر است، بلکه می‌تواند به رشد فردی، افزایش تاب‌آوری و درک عمیق‌تر از معنای زندگی منجر شود. کتاب از درد و رنج تا شادکامی با ارائه‌ی مثال‌های ملموس، پژوهش‌های علمی و تحلیل‌های فرهنگی، به مخاطب کمک می‌کند تا رابطه‌ی خود با تجربه‌های منفی را بازنگری کند و به جای فرار از آن‌ها، رویکردی پذیرنده و شجاعانه در پیش بگیرد. این اثر برای کسانی که به دنبال معنای عمیق‌تر شادی و رضایت از زندگی هستند، می‌تواند الهام‌بخش باشد.

خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد می‌شود که با دغدغه‌هایی مانند اضطراب، نارضایتی از زندگی، ترس از تجربه‌های منفی یا جست‌وجوی شادی پایدار روبه‌رو هستند. همچنین برای علاقه‌مندان به روان‌شناسی، فلسفه‌ی زندگی و کسانی که به دنبال درک عمیق‌تری از رابطه‌ی میان رنج و شادکامی‌اند، مناسب است.

بخشی از کتاب از درد و رنج تا شادکامی

«در بسیاری از رویدادها شادی همراه با درد است. مادری را در نظر بگیرید که با دردی جانکاه، کودکی را به دنیا می‌آورد، یا ورزشکاری که به‌سختی و با تحمل تمرین‌های طاقت‌فرسا، به قهرمانی می‌رسد. فراتر از آن، حتی می‌توان به رویدادهای نامطلوبی اشاره کرد که مستقیماً میزان شادی افراد را افزایش می‌دهند. اما در مقابل، انکار درد و رنج با غرق‌شدن در لذت‌ها، نه‌تنها ما را به شادکامی واقعی نمی‌رساند، بلکه تاب و توانمان را در برابر تغییرات و سختی‌ها کم‌تر می‌کند و خود دلیلی می‌شود برای بیش‌ترشدن دردهایمان. زندگی در این جهان با درد و رنج همراه است و اصولاً معنای انسان‌بودن، به درد و رنج گره خورده است. اما نکتهٔ مهم این است که انسان‌ها، از قدیم‌ترین دوران، تا کنون، همواره به زندگی آسان‌تر و راحت‌تر میلی وافر داشته‌اند. البته بین میل انسان‌های اولیه به زندگی راحت‌تر و انسان‌های امروزی تفاوت آشکاری وجود دارد. نیاکان ما، حتی برای تأمین ساده‌ترین نیازهایشان، همواره با سختی‌ها و ناملایمات مواجه بودند و همین نکته آن‌ها را سرسخت‌تر می‌کرد. در مقابل انسان‌های امروزی به‌راحتی به نیازهای اولیه‌شان دسترسی دارند و برای غذا، پوشاک یا ایمن‌ماندن سختی و دردی را تحمل نمی‌کنند و درست به همین دلیل است که هنگام مواجهه با درد و رنج غافلگیر می‌شوند.»

۲۰%