کتاب کفش فروش پیر (شرح حالی از بنیانگذار نایکی)
خواندن نظراتمعرفی کتاب کفش فروش پیر (شرح حالی از بنیانگذار نایکی)
«کفشفروش پیر (شرح حالی از بنیانگذار نایکی)» را فیل نایت (-۱۹۳۸) به رشته تحریر درآورده و حامد رحمانیان ترجمه کردهاست. این کتاب سال شمار زندگی بنیانگذار شرکت نایکی است.
در وقایع سال ۱۹۶۲ کتاب میخوانید:
یکی از آخرین کلاسهایم بود، سمیناری دربارهی کارآفرینی. من دربارهی کفش یک مقاله تحقیقاتی نوشته بودم. این مقاله از یک کار معمولی شروع میشد و به یک وسواس فکری تمام عیار میرسید. چون یک دونده بودم، چیزهایی دربارهی کفشهای دوندگی میدانستم. چون خورهی کسبوکار بودم، میدانستم که دوربینهای عکاسی ژاپنی کاملا بازار دوربینها را که زمانی کاملا دستِ شرکتهای آلمانی بود، اشغال کرده بودند. بنابراین در مقالهی خودم توضیح داده بودم که شاید همین اتفاق برای کفشهای دوندگی نیز بیفتد. این ایده مرا علاقمند کرد، بعد به من الهام داد و سپس مرا تسخیر کرد. این ایده به نظر بسیار شفاف، بسیار ساده و به طور بالقوهای بسیار عظیم بود.
هفتهها و هفتهها بر روی آن مقاله کار کرده بودم. میرفتم به کتابخانه و هرچیزی را که میتوانستم دربارهی واردات و صادرات و دربارهی تأسیس یک شرکت پیدا کنم، با ولع تمام میخواندم. در نهایت، چون اجباری بود، مقالهام را برای بچههای کلاس ارائه دادم؛ واکنش آنها رسما دلزدگی بود. هیچ کسی حتی یک سؤال هم نپرسید. آنها با آه کشیدنهای عمیق و نگاههایی مبهم، از شور و اشتیاق من استقبال کردند.
مدیریت و رهبری به سبک شیخ محمد
مهارت های فروشفردریک اکلوند
برنامه بازاریابی یک صفحهایآلن دیپ
کسب درآمد فوریکریستوفر هوارد
۲,۱۰۰۷۰%
آریایی ب جهان ثابت کرد، برای بردن احتیاجی ب کفش نایک نداره! کله ی بازیکن تیم حریف هم کافیه😁
چقدر اونها با ما فرق دارن، چقدر مطالعه و توجه و کنجکاوی به دانستن بیشتر! حتی اونی که از نظر خودش توی یه مکان دورافتاده و نامعروف با انسانهای بی هدف و معمولی زندگی میکرده چقدر هم خودش هم دوروبری
یکی از جذاب ترین زندگینامه ها. جوانی درونگرا و جستجوگر و باانگیزه که برای رسیدن به پیروزی مبارزه می کند و از هیچ، یک امپراطوری می سازد. او چیزی را کاملا با دستان خودش می سازد، چیزی جدید. سماجت او
واقعا عالیه تا تهش خوندم یه داستان واقعی که در دنیای واقعی اتفاق افتاده جدا از تخیالات که اصلا شاید هیچ وقت برای هیچ کسی نیفته یه حس جنگجویی به آدم میده یه حس که بهت میگه به هر چی
عالی بود این کتاب بچه های که به کارآفرینی علاقه دارن حتما مطالعه کنن این کتاب را #12
سلام این کتاب رو چند سال پیش خونده بودم. چالشها و تلاشهای یک مرد رو با کار بی وقفه برای رسیدن به هدف هستش. کتاب خوبیه ولی فکرش رو بکنید زمانی که مرحوم ایروانی شرکت کفش ملی را راه اندازی
تقریبا یک سوم ابتدایی کتابم! بنظرم ترجمه اش خیلی گنگه و اصلا سلیس و روان نیست! مباحث خیلی یهویی و سریع عوض می شوند با اینکه اصلا کتاب کوتاهی نیست و نزدیک به ۱۰۰۰ صفحه است!
به نظرم خوندن این کتاب کمک میکنه به کسانیکه میخوان کسب و کار خودشون رو درست کنن اما میترسن واقعا تحسین برانگیز هست با همه سختیها تولید یک چیز به این بزرگی
خیلی عالی مترجم سالار دمت گرم به توان هزار
به نظرم کتابی هست که واقعا ارزش خوندن و وقت گذاشتن رو داره