کتاب چگونه نقاط ضعفم را به نقاط قوت تبدیل کنم؟
خواندن نظراتمعرفی کتاب چگونه نقاط ضعفم را به نقاط قوت تبدیل کنم؟
«چگونه نقاط ضعفم را به نقاط قوت تبدیل کنم؟» به قلم نویسندگان، هارولد. اچ. بلوم فیلد و لئونارد فلدر کتابی است که به خواننده کمک میکند تا نقاط ضعف خود را شناسایی کند، به اصطلاح پاشنه آشیل خود را بشناسد و در صدد اصلاح آنها و در نهایت تبدیل آنها به نقطه قوت برآید:
همهی ما حداقل یک پاشنهی آشیل، یک نقطهی ضعف یا موردی برای احساس ناامنی یا آسیبپذیری داریم که پیوسته ما را به اشتباه میاندازد و اغلب حالت یا مشکل روان شناختی عمیقی هم نیست. در واقع، آدمهایی که اصرار دارند نقطه ضعف ندارند، به احتمال قوی کسانی هستند که پاشنهی آشیلشان این است که خیال میکنند باید کامل و بدون نقص باشند! این کتاب درباره کامل بودن نیست. تنها باید با آن خصوصیاتی که به شکلی مداوم در مسیرمان قرار میگیرند، مقابله کنیم....
افکارتان را تغییر دهید تا زندگیتان تغییر کند
نظام مدیریت زندگیآنتونی رابینز
اعتماد به نفس برای همهکنت سایره
گنج پنهان درونجولی مورگنسترن
شما که هستید؟ پرسشهایی که زندگیتان را دگرگون میسازندمایکل کروگرس
مرکز توجه: با ساده کردن زندگی، بهرهوری خود را دو برابر کنید و به همه هدفهایتان برسیدبرایان تریسی
۵ گام آسان تا متخصص شدنپل جی شمپ
۱۱ باور شگفت انگیزپری عبادی
اناگرامگینکر لپید بوقدا
پنج دقیقهی خوب؛ صد تمرین صبحگاهی که به شما کمک می کند در طول روز آرام و متمرکز باشیدجفری برنتلی
پنج دقیقه خوب شبانگاهیجفری برنتلی
ابهام را در آغوش بگیرسوزان جفرز
حقیقت راستین موفقیت؛ آنچه یک درصد برتر آدمها انجام میدهند و به شما نمیگویندگریسن وین
هوش هیجانی خود را بسنجیدفیلیپ کارتر
۲۳,۹۷۰۷۰%
اولش بنظر خوب میومد اما بعدش خراب کرد این سه ستاره رو بخاطره یکی دو فصل اولش میدم