معرفی و دانلود کتاب تمرین ایجاد آرامش و کاهش فشارهای روانی برای کودکان pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب تمرین ایجاد آرامش و کاهش فشارهای روانی برای کودکانsubscriptionAvailable

کتاب تمرین ایجاد آرامش و کاهش فشارهای روانی برای کودکان

۳.۵ امتیاز(از ۲ رأی)
لورنس شاپیرو، لیلا شریفی
انتشارات:
اندیشه معاصر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب تمرین ایجاد آرامش و کاهش فشارهای روانی برای کودکان

سخن مولف:

«کتاب تمرین ایجاد آرامش و کاهش فشارهای روانی» که به چاپ ششم رسیده، به بیش از 900 هزار نفر کمک کرده است تا بدن و ذهن خود را آرام کنند و کنترل زندگی‌شان را بدست گیرند. تکنیک‌های ایجاد آرامش و مدیریت فشارهای روانی این کتاب که به طور بالینی آزمایش شده و به اثبات رسیده‌اند، به بزرگ‌سالان کمک می‌کنند تا احساسات و افکار پرفشار را کنترل کرده و زمان و ارتباطات خود را با اعتماد به نفس در میان کارهای بسیار دیگر، مدیریت کنند. وقتی سیزده سال پیش کتاب تمرین ایجاد آرامش و کاهش فشارهای روانی را برای اولین بار به چاپ رساندیم، شروع به ایجاد منبعی کردیم تا به گونه‌ای به مردم در ایجاد آرامش کمک کند که بتوانند با آن‌چه برایشان اتفاق می‌افتد بیش‌تر مدارا کنند.

آن‌چه در این کتاب به اعتقاد من بسیار با ارزش است روش‌های شاد و خلاقانه‌ای است که تکنیک‌های ثابت شده را در سطح فهم کودکان آورده و با آن‌ها هماهنگ کرده است و تنها در ده یا پانزده دقیقه از روز، شما و فرزندتان مهارت‌هایی را برای تمام طول زندگی‌تان می‌آموزید.

فشار روانی همیشه وجود دارد، اما این کتاب به شما نشان می‌دهد که راه‌های سالمی برای مدیریت و خارج کردن آن از زندگی وجود دارد. مهارت‌های این کتاب به شما و فرزندتان کمک می‌کند تا «اکنون» حال بهتری پیدا کنید

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تمرین ایجاد آرامش و کاهش فشارهای روانی برای کودکان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابتمرین ایجاد آرامش و کاهش فشارهای روانی برای کودکان
فرمت کتابPDF
شابک۹۷۸-۶۰۰-۵۹۹۶-۰۵-۰

sadeghi
۱۳۹۷/۰۷/۱۰

همانطور که از نام کتاب مشخص است سعی بران شده بود که راهکارها وتمریناتی را برای کاهش فشار روانی وایجاد ارامش برای کودکان ارایه دهد،اگر چه درفصلهای ابتدایی کتاب خیلی خوب به تحلیل وبررسی این موضوع پرداخت وتمرینات خوبی را...بیشتر