کتاب انقلاب قندی جسی اینچاسپه + دانلود نمونه رایگان

کتاب انقلاب قندی

انتشارات:نشر دیوار
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب انقلاب قندی

کتاب انقلاب قندی (Glucose revolution) نوشته جسی اینچاسپه و ترجمه علی مجتهدزاده، اثری است که نشر دیوار آن را در سال ۱۴۰۳ منتشر کرده است. این کتاب نقش قند خون در سلامت جسمی و روانی را بررسی کرده و کوشیده باتکیه‌بر یافته‌های علمی و تجربیات شخصی نویسنده، راهکارهایی ساده و عملی برای کنترل سطح قند خون ارائه دهد. نویسنده با پیشینه‌ای در بیوشیمی و ریاضیات و تجربه‌ی کار در حوزه‌ی ژنتیک به این نتیجه رسیده که عادت‌های غذایی تأثیر بیشتری از ژنتیک بر سلامت دارد. کتاب با زبانی قابل‌فهم و رویکردی علمی به مخاطب نشان می‌دهد که چگونه می‌توان با تغییرات کوچک در سبک زندگی، وزن را کاهش داد، انرژی را بازگرداند و بدون حذف خوراکی‌های دلخواهْ هوس‌ها را مهار کرد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب انقلاب قندی اثر جسی اینچاسپه

کتاب انقلاب قندی (کاهش وزن، مهار هوس، بازگردانی انرژی و خوردن خوراکی‌های دلخواه؛ قدرت دگرگون‌کننده‌ی موازنه‌ی قند خون) به قلم جسی اینچاسپه، اثری است که به موضوعاتی مانند تأثیر قند خون بر جنبه‌های مختلف سلامت پرداخته است. نویسنده با بهره‌گیری از دانش بیوشیمی و تجربیات شخصی، به بررسی این موضوع پرداخته که چگونه نوسانات قند خون می‌تواند بر وزن، خلق‌وخو، انرژی، باروری، پوست و عملکرد شناختی اثر بگذارد. ساختار کتاب به سه بخش تقسیم شده است. بخش اول به تعریف گلوکز و اهمیت آن در بدن می‌پردازد. بخش دوم به پیامدهای نوسان قند خون و خطرات جهش‌های گلوکزی اشاره کرده و بخش سوم راهکارهایی ساده و قابل‌اجرا برای کنترل این نوسانات ارائه داده است.

جسی اینچاسپه با روایت داستان‌های واقعی از دنبال‌کنندگان صفحه‌ی «الاهه‌ی گلوکز» و تجربیات شخصی، تلاش کرده است تا مفاهیم علمی را با زبانی ساده و ملموس بیان کند. کتاب انقلاب قندی نه‌تنها به افراد مبتلا به دیابت، بلکه به همه‌ی کسانی که به‌دنبال بهبود کیفیت زندگی و سلامت خود هستند، پیشنهاد شده است. عنوان کامل این اثر در زبان مبدأ عبارت است از Glucose revolution : the life-changing power of balancing your blood sugar؛ همچنین عنوان کتاب حاضر در زبان اصلی برابر است با Faites votre glucose révolution: La formule scientifique efficace pour.

خلاصه کتاب انقلاب قندی

کتاب بر پایه‌ی این ایده بنا شده که نوسانات قند خون عامل پنهان بسیاری از مشکلات جسمی و روانی روزمره است. نویسنده با شرح تجربیات خود و دیگران نشان داده که جهش‌های قند خون می‌تواند باعث افزایش وزن، هوس‌های غذایی، خستگی، مشکلات پوستی، اختلالات خواب، ناباروری و بیماری‌های مزمن شود. نویسنده توضیح داده گلوکز چیست، چگونه در بدن تولید و مصرف می‌شود و چرا تنظیم آن اهمیت دارد. بخش دوم به این می‌پردازد که جهش‌های قند خون چگونه به‌طور کوتاه‌مدت و بلندمدت بر بدن اثر می‌گذارد و چه بیماری‌هایی را به‌دنبال دارد. در بخش سوم، ده راهکار ساده و علمی برای کنترل قند خون معرفی شده؛ راهکارهایی که نیاز به رژیم‌های سخت یا حذف کامل خوراکی‌های دلخواه ندارد. نویسنده تأکید کرده که با تغییرات کوچک در ترتیب و ترکیب وعده‌های غذایی، افزایش تحرک و توجه به سیگنال‌های بدن می‌توان منحنی قند خون را تخت و بهبود چشمگیری در سلامت و کیفیت زندگی ایجاد کرد. روایت‌های واقعی از افراد مختلف، این پیام را تقویت کرده که کنترل قند خون نه‌تنها برای بیماران دیابتی، بلکه برای همه‌ی افراد اهمیت دارد.

چرا باید کتاب انقلاب قندی را بخوانیم؟

کتاب انقلاب قندی با ارائه‌ی توضیحات علمی و مثال‌های ملموس به مخاطب کمک می‌کند تا ارتباط میان تغذیه، قند خون و سلامت را بهتر درک کند. ویژگی شاخص این کتاب، تبدیل مفاهیم پیچیده‌ی بیوشیمی به راهکارهای ساده و قابل‌اجرا در زندگی روزمره است. خواننده با مطالعه‌ی این اثر می‌تواند یاد بگیرد که چگونه بدون حذف کامل خوراکی‌های موردعلاقه، هوس‌ها را مهار کند، انرژی بیشتری داشته باشد و حتی وزن خود را کاهش دهد. همچنین این کتاب به موضوعاتی مانند تأثیر قند خون بر خلق‌وخو، خواب، باروری و سلامت پوست پرداخته و نشان داده که کنترل قند خون می‌تواند کیفیت زندگی را در ابعاد مختلف بهبود بخشد. روایت‌های واقعی از افراد با شرایط متفاوت، انگیزه و امید را برای ایجاد تغییرات مثبت در سبک زندگی افزایش می‌دهد.

خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد می‌شود که با مشکلاتی مانند اضافه‌وزن، هوس‌های غذایی، خستگی مزمن، اختلالات خواب، مشکلات پوستی، ناباروری، دیابت نوع یک یا دو یا نوسانات خلقی دست‌وپنجه نرم می‌کنند. همچنین این اثر به علاقه‌مندان به تغذیه‌ی سالم، افرادی که به‌دنبال بهبود انرژی و کیفیت زندگی هستند و کسانی که می‌خواهند بدون رژیم‌های سخت، سبک زندگی سالم‌تری داشته باشند، توصیه می‌شود.

درباره جسی اینچاسپه

جسی اینچاسپه (Jessie Inchauspé) زاده‌ی سال ۱۹۹۲‏ میلادی در بیاریتزِ فرانسه، نویسنده‌ی پرفروش نیویورک تایمز و مروجی علمی است که با نام Glucose Goddess شناخته می‌شود. او دارای مدرک کارشناسی ریاضیات از کالج کینگ لندن و کارشناسی‌ارشد بیوشیمی از دانشگاه جرج‌تاون بوده و سابقه‌ی پژوهش در آمار، بیوشیمی و ارتباط رژیم غذایی با سلامت را داشته است. این نویسنده فعالیت حرفه‌ای خود را در سال ۲۰۱۵ میلادی به‌عنوان مدیر محصول در شرکت ژنتیکی 23andMe آغاز کرد و در همین دوره، تجربه‌ی استفاده از پایشگر مداوم گلوکز، علاقه‌ی او را به موضوع تنظیم قند خون برانگیخت. او با راه‌اندازی حساب اینستاگرامی @glucosegoddess و کانال یوتیوب Glucose Revolution به آموزش عمومی درباره‌ی تأثیر تغذیه بر بدن پرداخت و میلیون‌ها دنبال‌کننده به دست آورد. جسی اینچاسپه نویسنده‌ی کتاب انقلاب قندی (Glucose revolution) است که به مدیریت سطح گلوکز برای بهبود سلامت می‌پردازد. این کتاب بیش از یک میلیون نسخه فروش داشته، به بیش از ۴۰ زبان ترجمه شده و در کشورهای متعدد پرفروش بوده است. جسی اینچاسپه همچنین مفسر رادیوی RTL فرانسه بوده، در برنامه‌های تلویزیونی بین‌المللی حضور داشته و در سال ۲۰۲۵ میلادی مجری برنامه‌ی The Glucose Goddess در شبکه‌ی Channel 4 بریتانیا بوده است.

نظر افراد یا مجله‌های مشهور درباره این کتاب چیست؟

notesbythalia.com: کتاب حاضر قند خون را به‌شکلی بسیار ساده توضیح داده است. جسی اینچاسپه علم پشت نوسانات گلوکز را روشن می‌کند و نشان می‌دهد که چگونه تغییرات کوچکی مثل خوردن غذاها به‌ترتیب درست می‌تواند به‌طور کامل سطح انرژی، هوس‌های غذایی و سلامت ما را متحول کند. این نویسنده یادگیری درباره‌ی نوسانات گلوکز را آسان و راهکارهایی ساده و قابل‌هضم ارائه کرده که اجرای آن‌ها بسیار راحت است.

medium.com: کتاب انقلاب قندی دنیای پیچیده‌ی گلوکز را رمزگشایی می‌کند، به خوانندگان امکان می‌دهد تصمیمات آگاهانه‌تری درباره‌ی رژیم غذایی خود بگیرند و سبک زندگی مبتنی‌بر آگاهی از گلوکز را بپذیرند. این کتاب واقعاً روشنگر بوده است.

چه نسخه‌های دیگری از این کتاب در ایران منتشر شده است؟

کتاب حاضر با عنوان انقلابی در تغذیه: فرمول علمی موثر برای کاهش وزن و بازیابی انرژی، با ترجمه‌ی بیتا زاهدی توسط انتشارات جعفری‏‫ و در سال ۱۴۰۲ منتشر شده است.

بخشی از کتاب انقلاب قندی

«برگه‌های تقلب

چگونه وقتی اوضاع خراب است همچنان خدای گلوکز باشید

در ادامه راهکارهایی را می‌خوانید که در موقعیت‌های خاص به کار می‌آیند: مثلاً وقتی هوس به ما حمله می‌کند یا توی میخانه گیر می‌افتیم یا وقتی می‌رویم بقالی خرید کنیم.

وقتی دچار وسوسه‌اید

گاهی ممکن است، با وجود کاربرد همهٔ کلک‌هایی که گفتم، هوس خوردن قند و شیرینی به جان‌تان بیفتد. در این شرایط می‌توانید از این راه‌ها بر هوس‌تان چیره شوید.

۱. بیست دقیقه به هوس‌تان وقت بدهید تا خودش شما را رها کند. در روزگاری که انسان شکارچی ـ گردآورنده بود، افتادن قند نشان می‌داد زمانی دراز است که هیچ‌چیز نخورده‌ایم. مغز در واکنش به این وضعیت دستور می‌داد غذاهای پرکالری بخوریم. در این روزگار معمولاً گلوکزمان به این دلیل پایین می‌افتد که آخرین خوراکی‌ای که خورده‌ایم یک جهش گلوکزی داشته. در این شرایط مغز همان کاری را می‌کند که در روزگار کهن می‌کرد و به ما دستور می‌دهد یک خوراکی پرکالری بخوریم؛ با این‌که این‌جور مواقع از گرسنگی به حال مرگ نخواهیم افتاد و داخل بدن‌مان کلی انبارهٔ انرژی هست. بعد از افتادن گلوکز، کبد ما به‌سرعت، طی بیست دقیقه، وارد کار می‌شود و گلوکز انبارشده را از انباره‌ها آزاد می‌کند و به خون می‌ریزد و میزان گلوکز را به حالت عادی برمی‌گرداند. در این بین هوس به‌خودی‌خود گم می‌شود. پس دفعهٔ بعد که خواستید کلوچه بخورید زمان‌سنج‌تان را برای بیست دقیقه بعد کوک کنید.»