کتاب رویای ۷ ساله
معرفی کتاب رویای ۷ ساله
کتاب رویای ۷ ساله نوشتهٔ «کوثر فواضل» با همکاری انتشارات حسن رسولی، روایتی داستانی از زندگی زنی است که با چالشهای جدایی، مادری و از دستدادن فرزند روبهرو میشود. این اثر با نگاهی به روابط خانوادگی، فقدان و امید، به دغدغههای مادران و زنان در جامعۀ امروز میپردازد. نسخۀ الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب رویای ۷ ساله
کتاب «رؤیای ۷ ساله» داستانی معاصر است که در بستر زندگی یک زن جوان به نام «تمنا» روایت میشود. کتاب در فضایی شهری و خانوادگی میگذرد و به موضوعاتی مانند طلاق، حضانت فرزند، روابط مادر و دختر و نقش دوستان و خانواده در عبور از بحرانهای عاطفی میپردازد. روایت کتاب از زاویه دید اولشخص و با تمرکز بر احساسات و دغدغههای شخصیت اصلی پیش میرود. در کنار روایت زندگی تمنا، داستان زندگی دوست نزدیکش «نگین» نیز بازگو میشود که او هم با فقدان فرزند و جدایی دستوپنجه نرم میکند.
«رؤیای ۷ ساله» در سال ۱۴۰۲ منتشر شده و با نثری ساده و بیپیرایه، تجربههای مشترک بسیاری از زنان و مادران را بازتاب میدهد. فضای کتاب سرشار از حسرت، امید، دلتنگی و تلاش برای ساختن خاطرات ماندگار در روزهای پایانی یک رابطه است. نویسنده، «کوثر فواضل» با پرداختن به جزئیات زندگی روزمره، مخاطب را به دنیای شخصیتها نزدیک میکند و تصویری ملموس از رنجها و امیدهای آنان ارائه میدهد.
خلاصه کتاب رویای ۷ ساله
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
داستان با زندگی «تمنا»، زنی جوان و مادر دختری به نام «رؤیا» آغاز میشود. تمنا پس از جدایی از همسرش «رضا»، حضانت رؤیا را تا هفتسالگی بر عهده دارد. با نزدیکشدن تولد هفتسالگی رؤیا، اضطراب و نگرانی تمنا از جدایی قریبالوقوع از دخترش شدت میگیرد. پیامکهایی ناشناس که شمارش معکوس تا روز جدایی را نشان میدهند، فضای داستان را پرتنش میکنند. در این میان، «نگین» دوست صمیمی تمنا، نقش تکیهگاه و مشاور را دارد و خودش نیز با غم از دستدادن فرزندش «پارسا» و جدایی از همسرش دستوپنجه نرم میکند. روایت کتاب در رفتوبرگشت میان خاطرات گذشته و حال، بهتدریج لایههای عمیقتری از روابط خانوادگی، حسرتها و امیدهای شخصیتها را آشکار میکند. تمنا تلاش میکند در روزهای باقیمانده، خاطراتی خوش برای رؤیا بسازد و به کمک نگین و مادرش با واقعیت تلخ جدایی روبهرو شود. داستان با تأکید بر اهمیت دوستی، حمایت خانواده و پذیرش فقدان، پیش میرود و مخاطب را با احساسات متناقض مادرانه، دلتنگی و امید همراه میکند.
چرا باید کتاب رویای ۷ ساله را خواند؟
این کتاب با پرداختن به موضوعات حساسی مانند جدایی، حضانت فرزند و فقدان، تصویری واقعی و ملموس از نگرانیهای مادران و زنان در جامعۀ امروز ارائه میدهد. روایت صمیمی آن، خواننده را به دل تجربههای شخصیتها میبرد و فرصتی برای همدلی با احساسات پیچیده و تصمیمهای دشوار فراهم میکند. «رؤیای ۷ ساله» میتواند برای کسانی که با چالشهای خانوادگی و عاطفی روبهرو هستند، دریچهای برای درک بهتر خود و دیگران باشد.
خواندن کتاب رویای ۷ ساله را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای مادران، زنان و افرادی که با موضوعاتی مانند جدایی، حضانت فرزند یا فقدان عزیزان دستوپنجه نرم میکنند، مناسب است. همچنین به دوستداران داستانهای خانوادگی و اجتماعی که بهدنبال روایتهایی واقعگرایانه و احساسی هستند، پیشنهاد میشود.
کتاب خیلی خوب و رووون بود؛💞🌹
کتاب عالی. متن روون. و داستان جذاب و تأثیر گذار توصیه میکنم حتما بخونید:)
داستان جالبی داره حس خیلی از مادرا رو این کتاب قشنگ به تصویر کشیده .من که خوشم اومد پیشنهاد میکنم شما هم بخونید..
بسیار عالی دوست عزیز موفق باشید
رمان زیاد خوندم ولی رمانی که براساس واقعیت باشه یه جیز دیگه اس 🌱👏🏻👏🏻توصیه میکنم حتما بخونید عاشقش میشید
کتاب خوبیه و تجربه خوبی رو منتقل میکنه و بخصوص شخصیت مظلوم نگین😒
کتاب زیبایی بود..وقتی کتاب رو میخوندم گریه میکردم..واقعا آفرین به نویسنده
اولین کتابی بود ک خوندم هرچقد میخوندم دوست داشتم بیشتر بخونم 🌹 نویسنده ای قوی و عالی داره این کتاب
باسلام ؛ کتاب بسیار خوبی است واز خواندن آن لذت بردم.
کتابی که به نظرم درگیر کننده و بعنوان فردی که سالیان ساله با خانم فواضل کار کرده این کارو توصیه می کنم