کتاب با اقتدار بلند شو
کتابی در مورد چگونگی پشت سر گذاشتن شکستها و بازگشت با اقتدار به وضعیتی مطلوب
معرفی کتاب با اقتدار بلند شو
کتاب با اقتدار بلند شو نوشتهی برنی براون و با ترجمهی مریم حیدری، اثری است که انتشارات کتاب مرو آن را منتشر کرده است. این کتاب به موضوع شکست، زمینخوردنهای عاطفی و حرفهای و چگونگی برخاستن دوباره با عزتنفس و تعهد میپردازد. نویسنده با ترکیب روایتهای شخصی، تجربههای پژوهشی و مثالهای واقعی از زندگی افراد مختلف، فرایند مواجهه با آسیبپذیری، شرم و ترس را واکاوی کرده است. تمرکز اصلی آن کتاب بر این است که چگونه میتوان بعد از ضربهها و ناکامیها، نهتنها به وضعیت قبلی برگشت، بلکه رابطهای عمیقتر با خود، دیگران و ارزشهای شخصی ساخت. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب با اقتدار بلند شو
کتاب با اقتدار بلند شو اثری از برنی براون است که بر محور سهگانهی فکری او شکل گرفته: موهبتهای ناقص بودن، جرأت داشتن و در نهایت مقتدرانه برخاستن. نویسنده در آن کتاب توضیح داده است که چرا آسیبپذیری، شرم، دلشکستگی و شکست، بخش جدانشدنی زندگی شجاعانه هستند و چگونه میتوان از دل همین تجربهها، احترام به خود و تعهد درونی را ساخت. او از مصاحبهها، دادههای پژوهشی و مواجهه با رهبران، والدین، معلمان و زوجها استفاده کرده است تا نشان دهد انسانهایی که روابط عمیق و زندگی معنادار دارند، از روبهرو شدن با احساسات دشوار فرار نمیکنند. در ادامهی کتاب با اقتدار بلند شو، ساختار اثر حول ایدهی «فیزیک آسیبپذیری» و «تئوری مقتدرانه برخاستن» شکل گرفته است. فصلهایی مانند فیزیک آسیبپذیری، تمدن در آبخط ۱ تمام میشود و بخشهایی که به شجاعت کاذب، چغر بودن، فرهنگ شکست و نقش داستانگویی میپردازند، نشان میدهند که برخاستن بعد از افتادن یک فرایند عاطفی، شناختی و رفتاری پیچیده است نه یک نسخهی ساده. برنی براون در آن کتاب هم از داستانهای شخصی خود، مانند تجربهی دریاچهی تراویس و گفتوگو با همسرش، و هم از نمونههای سازمانی و اجتماعی استفاده کرده است تا نشان دهد چگونه میتوان شکست را به منبع آگاهی، ارتباط و رشد تبدیل کرد.
خلاصه کتاب با اقتدار بلند شو
کتاب با اقتدار بلند شو بر محور این ایده بنا شده است که زندگی شجاعانه بدون زمین خوردن ممکن نیست و هر بار افتادن، دعوتی است به شناخت عمیقتر خود و ارزشها. نویسنده ابتدا مفهوم آسیبپذیری را توضیح میدهد و نشان میدهد که چرا انتخاب شجاعت، بهمعنای پذیرفتن احتمال شکست است. سپس با طرح «فیزیک عاطفی» و اصولی مانند اینکه شجاعت ساختار درونی انسان را تغییر میدهد، به سراغ این سؤال میرود که بعد از افتادن چه اتفاقی در ذهن و احساس رخ میدهد. در آن کتاب، برنی براون از داستانهای شخصی، روابط خانوادگی، تجربههای حرفهای و نمونههای فرهنگی استفاده کرده است تا فرایند مقتدرانه برخاستن را ترسیم کند: مواجهه با شرم و روایتهای درونی، درخواست کمک، پذیرفتن معنویت بهعنوان حس پیوند با دیگران و تبدیل دانش به عمل از راه خلاقیت. پیام اصلی این است که شکست، اگر با صداقت و کنجکاوی عاطفی همراه شود، میتواند به منبع قدرت، ارتباط و معنا تبدیل شود.
چرا باید کتاب با اقتدار بلند شو را بخوانیم؟
این کتاب نشان میدهد پشت صحنهی شکستها و دلشکستگیها چه میگذرد و چگونه روایتهایی که در ذهن ساخته میشوند، احساس ارزشمندی را شکل میدهند یا تخریب میکنند. خواننده با مفاهیمی مانند فیزیک آسیبپذیری، شجاعت کاذب، چغر بودن و نقش داستانگویی آشنا میشود و میبیند چگونه میتوان از دل تجربههای سخت، رابطهای صادقانهتر با خود و دیگران ساخت.
خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد میشود که با شکست، دلشکستگی، تغییرهای سخت شغلی یا خانوادگی درگیر هستند و میخواهند بفهمند در سطح عاطفی و ذهنی چه بر آنها میگذرد. همچنین به علاقهمندان مباحث خودشناسی، روابط عاطفی، رهبری و کسانی که با شرم و ترس از قضاوت دستوپنجه نرم میکنند پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب با اقتدار بلند شو
«هدف من از نوشتن این کتاب، کم کردن سرعت فرایندهای افتادن و برخاستن است: میخواهم تمام گزینههایی را که طی این لحظات ناراحتی و عذاب کشیدن در مقابل ما مطرح میشوند، واکاوی کنم و پیامدها و نتایج این گزینهها را کشف کنم. مثل سایر کتابهایم، از تحقیق و داستانگویی برای بیان آنچه آموختهام استفاده میکنم. تنها تفاوت و اختلافی که اینجا وجود دارد این است که در این کتاب تعداد بسیار بیشتری از داستانهای شخصیام را با شما در میان میگذارم. این داستانها نهتنها کمکم میکنند تا برای آنچه روی صحنه نمایش داده میشود در ردیف اول سینما بنشینم؛ بلکه به من کمک میکنند تا به افکار، احساسات و رفتارهایی که در پشت صحنه جریان دارند دسترسی داشته باشم. در مراحل نهایی تدوین تئوری «مقتدرانه برخاستن»، با گروه کوچکی از افراد آشنا با کارم ملاقات کردم تا یافتههایم را با آنها در میان بگذارم و بازخورد برداشتهایشان را دربارهٔ متناسب و مرتبط بودن این تئوری جمعآوری کنم. اینکه آیا مسیرم را درست طی میکردم؟ بعداً دو تن از شرکتکنندههای این جلسات دستشان را بلند کردند تا از تجربیات خود دربارهٔ اجرای فرایند «مقتدرانه برخاستن» در زندگیشان صحبت کنند. واقعاً از آنچه گفتند شوکه شدم و از آنها اجازه گرفتم تا این تجربیات را در کتاب خودم بگنجانم. هر دوی آنها قبول کردند و من از این بابت قدردانشان هستم. داستانهای آنها نمونههای قدرتمندی از برخاستن و ایستادن هستند. در یک سطح فرهنگی، فکر میکنم نبود گفتوگوی صادقانه دربارهٔ سختکوشیای که ما را از افتادن روی میدان تا مقتدرانه برخاستن پیش میبرد، به پیامدی خطرناک منجر شده است: تمایل به داشتن شجاعت کاذب و نقص چغر بودن.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب با اقتدار بلند شو و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | با اقتدار بلند شو |
| عنوان دیگر | کتابی در مورد چگونگی پشت سر گذاشتن شکستها و بازگشت با اقتدار به وضعیتی مطلوب |
| موضوع | موفقیت و خودیاری، روانشناسی عمومی |
| نویسنده | برنی براون |