کتاب ازدواج آمریکایی تیاری جونز + دانلود نمونه رایگان

کتاب ازدواج آمریکایی

نویسنده:تیاری جونز
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب ازدواج آمریکایی

کتاب «ازدواج آمریکایی» نوشتهٔ تیاری جونز و با ترجمهٔ نازیلا محبی، توسط نشر کتاب مرو منتشر شده است. این رمان داستانی است دربارهٔ روابط انسانی، ازدواج، هویت و چالش‌های اجتماعی که زوجی جوان را در بستر جامعهٔ معاصر آمریکا به تصویر می‌کشد. نویسنده با روایتی چندلایه، زندگی شخصیت‌های اصلی را در مواجهه با بحران‌ها و انتخاب‌های دشوار دنبال می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ازدواج آمریکایی

«ازدواج آمریکایی» اثری داستانی است که در قالب رمان، زندگی یک زوج سیاه‌پوست آمریکایی را در بستر جامعه‌ای پر از تبعیض، انتظارات خانوادگی و فشارهای اجتماعی روایت می‌کند. تیاری جونز در این کتاب، با تمرکز بر روابط خانوادگی و زناشویی، به موضوعاتی چون وفاداری، اعتماد، هویت فردی و جمعی و تأثیر ساختارهای اجتماعی بر زندگی خصوصی افراد می‌پردازد. روایت کتاب از زاویه دید شخصیت‌های مختلف پیش می‌رود و با استفاده از نامه‌نگاری و روایت‌های درونی، لایه‌های پنهان احساسات و دغدغه‌های شخصیت‌ها را آشکار می‌کند. این رمان در فضایی معاصر و با نگاهی به طبقه متوسط سیاه‌پوستان آمریکا، تصویری از فرازونشیب‌های زندگی مشترک و تأثیر رویدادهای ناگهانی بر سرنوشت افراد ارائه می‌دهد. ساختار کتاب بر پایهٔ روایت‌های متقاطع و بازگشت به گذشته شکل گرفته و خواننده را با چالش‌های اخلاقی و عاطفی شخصیت‌ها همراه می‌کند.

خلاصه داستان ازدواج آمریکایی

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان «ازدواج آمریکایی» با روایت زندگی «ری» و «سلسچل»، زوجی جوان و سیاه‌پوست آغاز می‌شود که پس از یک سال و نیم زندگی مشترک، خود را درگیر چالش‌هایی عمیق می‌بینند. ری، مردی است که از کودکی در خانواده‌ای متوسط در لوییزیانا بزرگ شده و پس از ورود به کالج، زندگی جدیدی را در آتلانتا آغاز می‌کند. سلسچل، همسر او، هنرمندی بااستعداد و مستقل است که گذشته و خانواده‌ای متفاوت دارد. رابطهٔ این دو، میان عشق، تفاوت‌های خانوادگی و انتظارات اجتماعی در نوسان است. در جریان سفری به زادگاه ری، اختلافات خانوادگی و فشارهای بیرونی بر رابطهٔ آن‌ها سایه می‌اندازد. گذشتهٔ هر دو شخصیت، رازها و ناگفته‌هایی دارد که به تدریج آشکار می‌شود و بر اعتماد میانشان تأثیر می‌گذارد. روایت کتاب با بازگشت به خاطرات کودکی، نامه‌نگاری‌ها و گفت‌وگوهای صمیمانه، لایه‌های مختلف شخصیت‌ها را باز می‌کند. بحران اصلی زمانی رخ می‌دهد که حادثه‌ای غیرمنتظره، زندگی این زوج را به‌کلی دگرگون می‌کند و آن‌ها را وادار می‌سازد تا با معنای واقعی وفاداری، بخشش و هویت فردی روبه‌رو شوند. داستان، بدون افشای پایان، بر این پرسش متمرکز است که عشق و تعهد تا کجا می‌تواند در برابر فشارهای بیرونی و زخم‌های گذشته دوام بیاورد.

چرا باید کتاب ازدواج آمریکایی را بخوانیم؟

این کتاب با پرداختن به موضوعات پیچیده‌ای مانند هویت، نژاد، وفاداری و تأثیر ساختارهای اجتماعی بر زندگی فردی، فرصتی برای تأمل دربارهٔ روابط انسانی و چالش‌های ازدواج در دنیای معاصر فراهم می‌کند. روایت چندصدایی و استفاده از نامه‌نگاری، به خواننده امکان می‌دهد تا از زوایای مختلف به ماجرا نگاه کند و با احساسات و تردیدهای شخصیت‌ها هم‌ذات‌پنداری کند. «ازدواج آمریکایی» نه‌تنها داستانی دربارهٔ یک رابطهٔ عاشقانه، بلکه بازتابی از جامعه‌ای است که در آن گذشته، خانواده و جامعه نقش پررنگی در سرنوشت افراد ایفا می‌کنند. این اثر برای کسانی که به دنبال رمانی با دغدغه‌های اجتماعی و روان‌شناختی هستند، تجربه‌ای متفاوت رقم می‌زند.

مطالعهٔ این کتاب برای علاقه‌مندان به رمان‌های معاصر، داستان‌های خانوادگی و آثاری با محوریت روابط انسانی و مسائل اجتماعی مناسب است. همچنین کسانی که دغدغه‌هایی دربارهٔ هویت، نژاد، وفاداری و تأثیر گذشته بر زندگی امروز دارند، می‌توانند با این اثر ارتباط برقرار کنند.

بخشی از کتاب ازدواج آمریکایی

«دو دسته آدم در دنیا داریم؛ آن‌ها که خانه را ترک می‌کنند و کسانی که آن را ترک نمی‌کنند. من یکی از افراد مغرور دسته‌ی اول هستم. همسرم سلسچل همیشه می‌گفت که هر کاری کنم، باز بچه‌دهاتی هستم؛ اما من هرگز به آن لقب اهمیتی نمی‌دادم. فینفسه، از نظر کسی دهاتی نیستم. الوی دهکده‌ای کوچک در لوییزیاناست. اسم «دهات» آدم را به یاد کشت محصولات بسته‌بندی علوفه و شیردوشی می‌اندازد. من در تمام عمرم حتی یک قوزه‌ی پنبه را هم نچیده‌ام؛ هرچند پدرم چیده باشد. هرگز به اسب بز پا خوک دست نزده‌ام و نخواسته‌ام هم که دست بزنم. سلسچل می‌خندید و توضیح می‌داد که نمی‌خواسته است بگوید من کشاورزم؛ بلکه فقط دهاتی‌ام. او اهل آتلانتاست و گذشته‌ای داشت که نتیجه می‌گرفتی او هم دهاتی است. اما بگذارید بگوید که «زنی جنوبی» است و نباید او را با «حوشگل جنوبی» اشتباه بگیرند. از جهتی «هلوی جورجیا» برازنده‌ی اوست و او برازنده‌ی من؛ به همین سادگی.»

۲۵%