کتاب ساخت هویت در دنیای سینما و انیمیشن
یک بررسی جامع
معرفی کتاب ساخت هویت در دنیای سینما و انیمیشن
کتاب ساخت هویت در دنیای سینما و انیمیشن (یک بررسی جامع) نوشته محمدعلی عبدالهی، اثری پژوهشی و تحلیلی دربارهی نقش رسانهها، بهویژه فیلم و انیمیشن، در شکلگیری هویت فردی و اجتماعی است و با رویکردی میانرشتهای، موضوعاتی چون بازنمایی، کلیشهسازی، شخصیتپردازی، هویت جنسیتی، هویت ملی و تاریخی و تأثیر رسانهها بر هدفگذاری و موفقیت را بررسی کرده است. این کتاب به ابعاد مختلف هویت و نقش رسانهها در آن میپردازد و با مثالهایی از فیلمها و انیمیشنهای مشهور، مفاهیم را ملموستر میکند. نشر معارف این پژوهش را منتشر کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ساخت هویت در دنیای سینما و انیمیشن
کتاب ساخت هویت در دنیای سینما و انیمیشن نوشتهی محمدعلی عبدالهی، اثری تحلیلی است که به بررسی تأثیر رسانهها، بهویژه سینما و انیمیشن، بر شکلگیری هویت فردی و جمعی میپردازد. کتاب با نگاهی انتقادی و تحلیلی، نقش روایتهای رسانهای را در ساخت نگرشها، ارزشها و حتی انتخابهای روزمره افراد بررسی کرده است.
ساختار کتاب به صورت فصلبندیشده و موضوعمحور است؛ هر فصل به یکی از جنبههای هویت مانند هویت فردی، جنسیتی، تاریخی، ملی و اجتماعی اختصاص یافته و با مثالهایی از آثار سینمایی و انیمیشنهای مطرح، موضوعات را قابل لمستر میکند. محمدعلی عبدالهی تلاش کرده ضمن ارائهی نظریهها و مفاهیم کلیدی، خواننده را به تفکر انتقادی دربارهی محتوای رسانهای و نقش آن در زندگی روزمره دعوت کند. کتاب همچنین به موضوعاتی چون کلیشهسازی، بازنمایی، الگوهای موفقیت و نقش رسانهها در هدفگذاری و سبک زندگی پرداخته است.
کتاب ساخت هویت در دنیای سینما و انیمیشن برای کسانی که به مطالعات رسانه، جامعهشناسی، روانشناسی و نقد فرهنگی علاقه دارند، منبعی غنی و قابل تأمل به شمار میآید.
خلاصه کتاب ساخت هویت در دنیای سینما و انیمیشن
کتاب ساخت هویت در دنیای سینما و انیمیشن با طرح این پرسش آغاز میشود که رسانهها چگونه بر شکلگیری هویت افراد تأثیر میگذارند. نویسنده ابتدا به نقش روایتهای رسانهای در انتقال ارزشها و نگرشها اشاره کرده و توضیح داده که چگونه فیلمها و انیمیشنها میتوانند احساسات، باورها و حتی انتخابهای ما را تحتتأثیر قرار دهند. در بخشهای ابتدایی، مفاهیمی مانند بازنمایی، کلیشهسازی و شخصیتپردازی در رسانهها بررسی شده و با مثالهایی از فیلمها و انیمیشنهای مشهور، نشان داده شده که چگونه این عناصر میتوانند نگرش ما نسبت به خود و دیگران را شکل دهند.
کتاب سپس به موضوع هویت فردی و اجتماعی میپردازد و توضیح میدهد که هویت نهتنها از طریق خانواده و آموزش، بلکه به شکل گستردهای از طریق رسانهها ساخته میشود. در فصلهای مربوط به هویت جنسیتی، نویسنده سه نگاه رایج به زنان را در تاریخ و رسانهها بررسی و نقش کلیشهها و بازنماییهای رسانهای را در شکلگیری تصورات جنسیتی تحلیل کرده است. همچنین به موضوعاتی مانند فمینیسم، آزادی جنسی و تأثیر رسانهها بر معیارهای زیبایی و بدن پرداخته شده است.
در بخشهای دیگر، کتاب به نقش رسانهها در هدفگذاری، موفقیت و سبک زندگی میپردازد و نشان میدهد که چگونه رسانهها میتوانند الگوهای موفقیت را تعریف یا تحریف کنند. نویسنده با معرفی مدلهایی مانند ایکیگای، به اهمیت یافتن معنا و هدف شخصی در زندگی اشاره کرده و هشدار داده که موفقیت رسانهایشده همیشه با واقعیت زندگی افراد منطبق نیست.
چرا باید کتاب ساخت هویت در دنیای سینما و انیمیشن را بخوانیم؟
این کتاب با رویکردی تحلیلی و میانرشتهای، به یکی از مهمترین دغدغههای عصر حاضر یعنی تأثیر رسانهها بر هویت فردی و اجتماعی میپردازد. ویژگی آن، استفاده از مثالهای متنوع از فیلمها و انیمیشنهای شناختهشده برای توضیح مفاهیم پیچیده است که باعث میشود مطالب کتاب ملموس و کاربردی به نظر برسد. همچنین، نویسنده تلاش کرده تا خواننده را به تفکر انتقادی دربارهی محتوای رسانهای و نقش آن در زندگی روزمره تشویق کند. پرداختن به موضوعاتی مانند کلیشهسازی، بازنمایی، هویت جنسیتی و الگوهای موفقیت، این اثر را به منبعی مناسب برای کسانی تبدیل کرده که به دنبال درک عمیقتر نقش رسانهها در شکلگیری نگرشها و ارزشهای خود هستند. علاوهبر این، کتاب ابزارهایی برای مدیریت مصرف رسانهای و هدفگذاری آگاهانه ارائه داده که میتواند برای نوجوانان، جوانان و حتی والدین و مربیان مفید باشد.
خواندن کتاب ساخت هویت در دنیای سینما و انیمیشن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب ساخت هویت در دنیای سینما و انیمیشن به دانشجویان و علاقهمندان به مطالعات رسانه، جامعهشناسی، روانشناسی و نقد فرهنگی پیشنهاد میشود. همچنین این کتاب به کسانی که دغدغهی هویتیابی، مدیریت مصرف رسانهای، یا بررسی نقش فیلم و انیمیشن در شکلگیری نگرشها و ارزشها را دارند، توصیه میشود. نوجوانان و جوانانی که در مسیر شناخت خود و انتخاب سبک زندگی هستند نیز میتوانند از مطالب این راهنما بهرهمند شوند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ساخت هویت در دنیای سینما و انیمیشن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | ساخت هویت در دنیای سینما و انیمیشن |
| شابک | ۹۷۸۶۰۰۴۴۱۶۷۶۴ |
| تعداد صفحهها | ۲۰۰ صفحه |
| قیمت کتاب | ۷۵۰۰۰ تومان |
| برچسب | فارسی |
باسلام کتابی که خریدم رافقط را گوشی مجوز مطالعه می دهید و من کی خواهم در لب تاپ بخوانم که خوب ببینم ولی چنین مجوزی نیست متأسفانه
من تبلت ویندوزیه حالا چکار کنم،