معرفی و دانلود کتاب بال های پرواز فرزند من pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب بال های پرواز فرزند من

کتاب بال های پرواز فرزند من

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب بال های پرواز فرزند من

کتاب بال‌ های پرواز فرزند من نوشته فهیمه طیبی و علی اصغر طیبی است و انتشارات نگارستان ادب آن را منتشر کرده است. این اثر یکی از دغدغه‌های مهم تربیتی را می‌کاود؛ تفاوت عزت‌نفس و اعتمادبه‌نفس در کودکان و نوجوانان و نقش خانواده، مدرسه، هم‌سالان و احساسات در شکل‌گیری آن‌ها. نویسندگان فقط به تعریف مفاهیم بسنده نکرده‌اند و از نشانه‌ها، موقعیت‌های روزمره و شیوه‌های برخورد والدین هم گفته‌اند تا تصویر روشن‌تری از این فرایند به دست بدهند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بال‌ های پرواز فرزند من اثر فهیمه طیبی و علی اصغر طیبی

کتاب بال‌ های پرواز فرزند من نوشته فهیمه طیبی و علی اصغر طیبی، بر موضوع عزت‌نفس و اعتمادبه‌نفس در کودکان و نوجوانان متمرکز است و آن را از زاویه‌ی تربیت، روابط خانوادگی و تجربه‌های روزمره بررسی می‌کند. متن از همان ابتدا بر این نکته دست می‌گذارد که این دو مفهوم یکسان نیستند؛ اعتمادبه‌نفس بیشتر به احساس توانمندی در انجام کارها مربوط است و عزت نفس به احساس ارزشمندی فرد در نگاه به خود. همین تفکیک پایه‌ی اصلی بحث‌های کتاب را می‌سازد و باعث می‌شود مسیر تربیتی والدین فقط به تشویق ظاهری یا موفقیت‌های مقطعی محدود نماند.

فهیمه طیبی و علی اصغر طیبی کتاب بال‌ های پرواز فرزند من را در چند فصل تنظیم کرده‌اند. کتاب از تعریف مفاهیم آغاز می‌شود، سپس به نقش خانواده، محیط آموزشی، هم‌سالان، رسانه و احساسات می‌رسد. در فصل‌های آغازین، نشانه‌های وجود عزت‌نفس و اعتمادبه‌نفس در سنین مختلف بررسی شده است؛ از نوزادی و کودکی خردسال تا دوره‌ی مدرسه و نوجوانی. بعد از آن، بحث به سمت ارتباط مؤثر با کودک و نوجوان می‌رود؛ موضوع‌هایی مثل گوش‌دادن فعال، تشویق، تمجید، ابراز محبت، استقلال و الگوی مناسب‌بودن در این بخش مطرح شده‌اند. در ادامه نیز احساسات، مدیریت آن‌ها و اثرشان بر روابط و تصویر ذهنی کودک از خود، جای مهمی در کتاب پیدا می‌کند.

کتاب بال‌ های پرواز فرزند من فقط بر بیان مسئله تکیه نکرده و در بخش‌های بعدی سراغ باورها، طرز فکر ثابت و طرز فکر رشد، گفت‌وگوی درونی، احترام، حق انتخاب، وقت کیفی، حمایت پس از اشتباه و کشف استعداد رفته است. فهیمه طیبی و علی اصغر طیبی تلاش کرده‌اند موضوع را هم در سطح مفهومی توضیح دهند و هم در سطح رفتارهای روزانه‌ی والدین. فضای اثر بیشتر بر این ایده استوار است که عزت نفس و اعتمادبه‌نفس در خلأ شکل نمی‌گیرند و از دل رابطه، تجربه، بازخورد و نوع نگاه بزرگ‌ترها به کودک رشد می‌کنند.

خلاصه کتاب بال‌ های پرواز فرزند من

کتاب بال‌ های پرواز فرزند من توضیح می‌دهد که عزت‌نفس و اعتمادبه‌نفس، دو پایه‌ی مهم در رشد کودک و نوجوان هستند، اما معنای یکسانی ندارند. فهیمه طیبی و علی اصغر طیبی ابتدا تفاوت این دو را روشن می‌کنند و نشان می‌دهند که یکی به احساس ارزشمندی و دیگری به احساس توانایی مربوط است. سپس سراغ عواملی می‌روند که این دو را تقویت یا تضعیف می‌کنند؛ از تجربه‌های کودکی و روابط خانوادگی گرفته تا مدرسه، هم‌سالان، رسانه و احساسات.

در ادامه، اثر بر رفتارهای والدین مکث می‌کند: نوع تشویق، شیوه‌ی گوش‌دادن، احترام، حدومرز، دادن حق انتخاب، حمایت در زمان اشتباه و آموزش مدیریت احساسات. حرف اصلی کتاب این است که کودک برای رشد سالم، فقط به موفق‌شدن نیاز ندارد؛ باید در کنار آن احساس کند که ارزشمند است، دیده می‌شود و می‌تواند با چالش‌ها روبه‌رو شود.

چرا باید کتاب بال‌ های پرواز فرزند من را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب بال‌ های پرواز فرزند من را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب تفاوت عزت‌نفس و اعتمادبه‌نفس را روشن می‌کند.
  • این اثر نشان می‌دهد که رفتارهای روزمره‌ی والدین چگونه بر احساس ارزشمندی و توانمندی کودک اثر می‌گذارند.
  • خواننده با نشانه‌های عزت نفس و اعتمادبه‌نفس در سنین مختلف آشنا می‌شود و می‌تواند وضعیت کودک را دقیق‌تر بسنجد.
  • کتاب نقش خانواده، مدرسه، هم‌سالان و رسانه را کنار هم می‌گذارد و موضوع را فقط به یک عامل محدود نمی‌کند.
  • بخش مربوط به احساسات کمک می‌کند پیوند میان هیجان‌ها، رفتار کودک و تصویر او از خودش بهتر فهمیده شود.
  • مطالب کتاب برای فکرکردن در مورد تشویق، حدومرز، استقلال و حمایت پس از اشتباه، نکات مشخصی در اختیار می‌گذارد.

خواندن کتاب بال‌ های پرواز فرزند من را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب بال‌ های پرواز فرزند من به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• والدینی که می‌خواهند در مورد عزت‌نفس و اعتمادبه‌نفس کودک و نوجوان شناخت دقیق‌تری به دست آورند.
  • مادران و پدرانی که با مسائلی مثل ترس از شکست، وابستگی، گوشه‌گیری یا تردید فرزندشان روبه‌رو هستند.
  • مربیان و معلمانی که می‌خواهند اثر محیط آموزشی و بازخوردهای روزانه را بر رشد روانی کودک بهتر بفهمند.
  • خوانندگانی که به موضوع ارتباط مؤثر با کودک، مدیریت احساسات و شکل‌گیری باورهای اولیه علاقه دارند.
  • کسانی که به‌دنبال شناخت نقش خانواده و هم‌سالان در شکل‌گیری احساس ارزشمندی و توانمندی فرزند هستند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۷ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بال های پرواز فرزند من و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببال های پرواز فرزند من
موضوعروان‌شناسی کودک و نوجوان
نویسندهفهیمه طیبی، علی اصغر طیبی
انتشاراتانتشارات نگارستان ادب
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۳/۰۱/۰۱
فرمت کتابPDF
برچسبفارسی

نظری برای کتاب ثبت نشده است.