کتاب ۳۶۵ روز بدون تو
معرفی کتاب ۳۶۵ روز بدون تو
کتاب الکترونیکی «۳۶۵ روز بدون تو» نوشتهٔ «آکیرا» و با ترجمهٔ «کیمیا عرفانی» توسط نشر لیلا منتشر شده است. این اثر در قالب مجموعهای از نوشتههای کوتاه و احساسی، به تجربهٔ فقدان، دلتنگی و سوگواری برای عشقی ازدسترفته میپردازد. مخاطب در این کتاب با روایتهایی مواجه میشود که هرکدام بهنوعی بازتابی از روزهای پس از جدایی و تلاش برای کنارآمدن با غم فراق هستند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ۳۶۵ روز بدون تو
«۳۶۵ روز بدون تو» اثری در قالب ناداستان و مجموعهای از یادداشتهای روزانه یا قطعات کوتاه ادبی است که بهصورت پیوسته اما مستقل از هم، تجربهٔ زیستن با فقدان و دلتنگی را روایت میکند. نویسنده، «آکیرا»، با زبانی موجز و صمیمانه، احساسات و افکار خود را در طول یک سال پس از جدایی با مخاطب در میان میگذارد. هر یادداشت، بازتابی از یک روز خاص و حالوهوای نویسنده در مواجهه با خاطرات، امیدها، حسرتها و تلاش برای رهایی از گذشته است. ساختار کتاب بهگونهای است که هر قطعه میتواند بهتنهایی خوانده شود و درعینحال، مجموعهٔ آنها تصویری کلی از فرایند سوگواری و پذیرش فقدان را شکل میدهد. این کتاب در دستهٔ آثار احساسی و عاشقانه قرار میگیرد و با تمرکز بر تجربهٔ شخصی، به دغدغههایی چون جدایی، دلتنگی، امید و پذیرش میپردازد.
خلاصه کتاب ۳۶۵ روز بدون تو
در «۳۶۵ روز بدون تو»، نویسنده با روایتهایی کوتاه و گاه شاعرانه، روزهای پس از جدایی را به تصویر میکشد. هر یادداشت، بازتابی از یک احساس یا خاطره است؛ از لحظههای تلخ خداحافظی تا امیدهای خاموش و آرزوهای برآوردهنشده. نویسنده بهصراحت از دلتنگی، خشم، حسرت و حتی لحظات کوتاه خوشی یاد میکند و در میان این فرازونشیبها، تلاش دارد معنای عشق ازدسترفته و تأثیر آن بر زندگی را دریابد. کتاب، سفری است از انکار و اندوه بهسوی پذیرش و رهایی، هرچند که زخمها و خاطرات همچنان باقی میمانند. دغدغهٔ اصلی اثر، مواجهه با سوگواری برای کسی است که هنوز زنده است اما دیگر در زندگی حضور ندارد؛ تجربهای که با تکرار خاطرات، مرور پیامها و گفتوگوهای ذهنی، و امید به بازگشت یا حتی فقط یک پیام کوتاه، بهتصویر کشیده شده است. نویسنده در این مسیر، با خود و احساساتش صادق است و بیپرده از ضعفها، آرزوها و ترسهایش مینویسد. درنهایت، کتاب به این پرسش میپردازد که چگونه میتوان با فقدان کنار آمد و آیا ممکن است روزی دوباره امید و آرامش به زندگی بازگردد.
چرا باید کتاب ۳۶۵ روز بدون تو را بخوانیم؟
این کتاب با قطعات کوتاه و صریح، تجربهٔ سوگواری و دلتنگی پس از جدایی را بهگونهای روایت میکند که بسیاری از خوانندگان میتوانند با آن همذاتپنداری کنند. «۳۶۵ روز بدون تو» فرصتی فراهم میآورد تا مخاطب با احساسات پیچیدهٔ پس از پایان یک رابطهٔ عاطفی روبهرو شود و شاید در میان واژهها، تسلی یا درکی تازه بیابد. این اثر برای کسانی که به دنبال بازتابی از احساسات خود در ادبیات هستند یا میخواهند با تجربهٔ فقدان و رهایی بیشتر آشنا شوند، میتواند الهامبخش و آرامشبخش باشد.
مطالعهٔ این کتاب به علاقهمندان ادبیات احساسی و عاشقانه، کسانی که تجربهٔ جدایی یا سوگواری عاطفی داشتهاند، و افرادی که به دنبال همدلی و درک عمیقتری از احساسات پس از فقدان هستند، پیشنهاد میشود. همچنین برای کسانی که دوست دارند با روایتهای کوتاه و روزنگارگونه مواجه شوند، این اثر انتخاب مناسبی است.
بخشی از کتاب ۳۶۵ روز بدون تو
«چگونه میشود با کسی که روحت را لمس کرده، غریبه شد؟ حالوروز خوشی ندارم اما همین که تو خوب باشی کافیست. تنها این مهم است. نمیدانم چه رازی در تو نهفته است، اما حاضر نیستم هیچ گاه از دستش بدهم. زیرا میدانم در هیچ کس دیگر آن را نخواهم یافت. اگر میدانستم این گونه عذابآور است آرزو میکردم هیچگاه تو را نمیدیدم. سختترین قسمت ترک کردنت این است که میدانم به دنبالم نمیآیی. میدانم که عشق زندگیت نیستم اما تو تا ابد عشق زندگی من میمانی. اگر دست من بود، میخواستم کسی باشم که تو عاشقش هستی. میدانم که منحصربهفرد نبودم، اما تو به من حس خاص بودن میبخشیدی.»