کتاب قبله عشق
معرفی کتاب قبله عشق
کتاب قبله عشق نوشته فریده رحمانی توسط نشر متخصصان منتشر شده است. این کتاب با محوریت زندگی زناشویی و روابط انسانی، به روایت فرازونشیبهای یک زن در مواجهه با خیانت همسرش میپردازد. داستان در بستری معاصر و با نگاهی به مسائل اجتماعی و روانشناختی زنان ایرانی شکل گرفته است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب قبله عشق
کتاب قبلهی عشق، اثری در قالب داستان بلند است که به زندگی زنی به نام مینا میپردازد و روایت او از تجربهی خیانت همسرش را بازگو میکند. این کتاب در فضای معاصر ایران و در بستر خانوادهای متوسط روایت میشود و دغدغههای زنان، روابط زناشویی، اعتماد، بخشش و هویت فردی را به تصویر میکشد. نویسنده، فریده رحمانی، با تمرکز بر جزئیات زندگی روزمره و احساسات شخصیت اصلی، تلاش کرده است تا پیچیدگیهای روانی و اجتماعی خیانت را از زاویهای نزدیک و ملموس بررسی کند.
ساختار کتاب حاضر مبتنیبر روایت اولشخص است و خواننده را به درون ذهن و احساسات شخصیت اصلی میبرد. کتاب قبلهی عشق نهتنها داستانی دربارهی یک بحران خانوادگی است، بلکه به پرسشهای عمیقتری دربارهی معنای عشق، اعتماد و تابآوری در زندگی مشترک میپردازد. این کتاب با نگاهی واقعگرایانه و بدون قضاوت، تجربهی زیستهی زنان بسیاری را بازتاب میدهد و بهویژه برای مخاطبانی که با مسائل روابط عاطفی و خانوادگی دستوپنجه نرم میکنند، قابللمس است.
خلاصه داستان قبله عشق
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
داستان قبلهی عشق با تصویر زندگی آرام و عاشقانهی مینا آغاز میشود؛ زنی که در کنار همسرش فرهاد و دو فرزندشان، نوید و ناصر، احساس خوشبختی میکند، اما این آرامش با افشای پیامهایی مشکوک در گوشی فرهاد و اعتراف پسر کوچکتر خانواده به مکالمات پنهانی پدرش با زنی به نام هستی، بهیکباره فرو میریزد. مینا با تردید و اضطراب، به جستوجوی حقیقت میپردازد و در این مسیر با شواهدی از خیانت همسرش روبهرو میشود. او میان خشم، اندوه، ترس و حس انتقام دستوپا میزند و تلاش میکند با بخشش و گفتوگو، زندگی مشترک را حفظ کند. بااینحال، زخم خیانت عمیقتر از آن است که بهسادگی التیام یابد و مینا بارها با تکرار این تجربه و مواجهه با روابط پنهانی فرهاد با زنان دیگر، به مرز فروپاشی روانی میرسد.
داستان با روایت جلسات مشاوره، تلاش برای بازسازی اعتماد و بازنگری در نقش خود و همسرش ادامه مییابد. مینا در این مسیر، با وسواس، اضطراب و تردیدهای مکرر روبهرو میشود و در نهایت، میان ماندن و رفتن، بخشیدن و انتقام و بازسازی یا رهاکردن زندگی مشترک، دست به انتخاب میزند. روایت کتاب، فرازونشیبهای احساسی و روانی شخصیت اصلی را با جزئیات دقیق و صادقانه به تصویر میکشد و خواننده را با چالشهای پیچیدهی روابط انسانی و معنای واقعی عشق و اعتماد روبهرو میکند.
چرا باید کتاب قبله عشق را بخوانیم؟
کتاب قبلهی عشق با روایتی صریح و بیپرده، به یکی از حساسترین و پرچالشترین موضوعات زندگی مشترک یعنی خیانت میپردازد و تجربهی زیستهی یک زن را در مواجهه با بحران اعتماد و فروپاشی عاطفی به تصویر میکشد. کتاب قبلهی عشق نهتنها داستانی دربارهی یک رابطهی زناشویی است، بلکه فرصتی برای تأمل دربارهی تابآوری، بخشش، هویت فردی و نقش زنان در جامعهی معاصر فراهم میکند. خواندن این اثر میتواند به درک بهتر احساسات پیچیدهی ناشی از خیانت، راههای مواجهه با بحرانهای عاطفی و اهمیت گفتوگو و مشاوره در حل مسائل خانوادگی کمک کند؛ همچنین کتاب با پرداختن به جزئیات زندگی روزمره و روابط انسانی، بستری برای همدلی و شناخت عمیقتر نسبت به دغدغههای زنان فراهم میآورد.
مطالعهی این کتاب برای کسانی مناسب است که به داستانهای اجتماعی و خانوادگی علاقه دارند و دغدغههایی مانند روابط زناشویی، اعتماد، بخشش و هویت فردی را دنبال میکنند؛ همچنین افرادی که با بحرانهای عاطفی یا خیانت در زندگی شخصی یا اطرافیان خود روبهرو بودهاند، میتوانند از روایت صادقانه و واقعگرایانهی این اثر بهرهمند شوند.
بخشی از کتاب قبله عشق
«باریکهی نور از پردهی اتاق، چشمانم را نوازش کرد و آرام پلک زدم، رقص انگشتان فرهاد را در گودی پشت و کمرم به خاطر آوردم و آرام به پهلو چرخیدم و جای خالیاش را روی تخت دیدم، دوباره چشمانم را بستم و صدای نفس کشیدن فرهاد را در اتاق نشیمن شنیدم. برای لحظهای خودم را شاهزاده خانم رمیده در پر قو احساس کردم و با لبخندی سرشار از لذت و آرامش، با کشوقوسی در بدن از جا برخاستم. سری به آشپزخانه زدم و سماور را روشن کردم. به اتاق نشیمن رفتم، خم شدم و بوسهای بر پهنای شانهاش زدم. بهسمت اتاق نوید و ناصر رفتم و هردو را در خوابی دلنشین تماشا کردم؛ دلم لبریز از عشق به خانه و زندگیام بود و شکر بودنشان در کنارم. حسی غرورآمیز وجودم را فراگرفته بود و در سن ۳۴ سالگیام با داشتن نوید ۱۶ ساله و ناصر ۸ ساله و همسر ۳۷ سالهام، حس شیرین خوشبختی را زمزمه کردم. میز صبحانه را چیدم، پردهها را کنار زدم تا نور آفتاب، فضای آشپزخانه را روشنتر کند.»