کتاب برای تو و من اعظم پورنیاکان + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب برای تو و من

کتاب برای تو و من

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب برای تو و من

کتاب برای تو و من نوشته‌ی اعظم پورنیاکان با ویراستاری نرگس مولوی مجموعه‌ای از سروده‌ها و دلنوشته‌ها درباره‌ی عشق، دلتنگی، هجران، امید و گفت‌وگو با خداست. در این مجموعه شعر، شاعر از تجربه‌های عاطفی شخصی، تنهایی، فقدان پدر، خاطرات عاشقانه و لحظه‌های نیایش سخن گفته است. لحن سروده‌ها میان زبان امروز و حال‌وهوای کلاسیک در نوسان است و از تصویرهایی چون دریا، موج، طوفان، ساحل، پرستو و خزان برای بیان احساسات استفاده شده است. نشر متخصصان آن را منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب برای تو و من

کتاب برای تو و من مجموعه‌ای از شعرها و متن‌های شاعرانه‌ی اعظم پورنیاکان است که در قالب دفتر کوچکی از اعتراف‌های عاطفی و نجواهای درونی شکل گرفته است. شاعر در پیش‌گفتار توضیح داده است که این سروده‌ها در لحظه‌هایی نوشته شده‌اند که دل یا از شوق لبریز بوده یا از غم سرریز؛ گاهی کنار پنجره‌ای رو به باران و گاهی در آغوش دعایی برای خدا. در همین مقدمه گفته شده که عشق زمینی و عشق آسمانی در این دفتر به هم گره خورده‌اند و هجران در کنار امید نشسته است. در کتاب برای تو و من شعرهایی با محوریت دلتنگی، فاصله، فراق، تنهایی، انتظار و هجران دیده می‌شود که در آن‌ها معشوق گاهی انسانی نزدیک است و گاهی حضوری قدسی. متن‌هایی مانند «دلنوشته برای خدا» و سروده‌هایی که خطاب به پدر از دست‌رفته نوشته شده‌اند، وجه معنوی و خانوادگی این دفتر را پررنگ کرده‌اند. در بخش‌هایی دیگر، شاعر از موج، دریا، طوفان، ساحل دور، پرستو، خزان و بید لرزان برای تصویرکردن آشوب درونی، امید به وصال و ترس از جدایی استفاده کرده است. کتاب برای تو و من در کنار شعرهای عاشقانه، قطعه‌ای با عنوان «مولا علی» نیز دارد که در آن، شاعر با زبانی عاطفی به ستایش عدالت و ولایت علی پرداخته است. ترکیب سوگ، نیایش، عشق رمانتیک و یاد پدر، این دفتر را به نوعی دفتر خاطرات احساسی تبدیل کرده است که در آن، شاعر بی‌پرده از رنج‌ها، رؤیاها و تمنای آرامش سخن گفته است.

خلاصه کتاب برای تو و من

در کتاب برای تو و من اعظم پورنیاکان دل‌آشوبی‌های خود را در قالب شعر و نثر شاعرانه روایت کرده است. محور اصلی این دفتر عشق است؛ عشقی که هم به چهره‌ی انسانی معشوق ظاهر می‌شود و هم در قالب گفت‌وگو با خدا و یاد پدر. دلتنگی، فراق، فاصله، تنهایی، حسرت و امید، مضمون‌های تکرارشونده‌ی این سروده‌ها هستند. شاعر از دل زخمی، اشک‌های فروخورده، شب‌های بی‌خواب و طوفان احساسات می‌گوید و در کنار آن از نور پنهانی حرف می‌زند که در لابه‌لای سطرها می‌درخشد. در کتاب برای تو و من تصویرهایی مانند موج خیال، ساحل دور، پرستوی مهاجر، بید لرزان و خزان، زبان احساسات درونی شده‌اند. در پایان دفتر، شعر «مولا علی» پیوندی میان عشق شخصی و عشق دینی برقرار کرده است.

چرا باید کتاب برای تو و من را بخوانیم؟

کتاب برای تو و من تجربه‌ی فشرده‌ای از دلتنگی، عشق، هجران و نیایش را در قالب شعر و دلنوشته کنار هم آورده است. این دفتر می‌تواند برای کسی که درگیر فقدان، تنهایی یا عشق ناتمام است آینه‌ای احساسی باشد تا عواطف خود را در واژه‌های دیگری بازشناسد و در میان این غم‌ها رگه‌هایی از امید و گفت‌وگو با خدا را ببیند.

خواندن این کتاب به دوست‌داران شعرهای عاشقانه و عاطفی، کسانی که به دلنوشته‌های صمیمی درباره‌ی دلتنگی، هجران و یاد عزیزان از‌دست‌رفته علاقه دارند و همچنین به مخاطبانی که در پی متنی احساسی با اشاره‌هایی به نیایش و معنویت هستند پیشنهاد می‌شود.

۲۵%