معرفی کتاب دستگاه اف - ام اوتو
کتاب الکترونیکی «دستگاه اف-ام اوتو» نوشتهٔ لیندا هاتسل مانینگ و ترجمهٔ گیتا موللی را نشر رشد فرهنگ منتشر کرده است. این کتاب داستانی کودکانه است که به موضوع شنوایی ناقص در کودکان و تجربههای ناشنوایان میپردازد. «دستگاه اف-ام اوتو» با روایت ماجرای یک کودک کمشنوا، تلاش میکند تا دنیای متفاوت این کودکان را به تصویر بکشد و به مخاطبان خردسال و والدین آنها کمک کند تا با چالشها و احساسات ناشنوایان آشنا شوند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب دستگاه اف - ام اوتو
«دستگاه اف-ام اوتو» اثری داستانی و تصویری برای کودکان است که با محوریت موضوع کمشنوایی و ناشنوایی نوشته شده است. نویسنده، لیندا هاتسل مانینگ، با بهرهگیری از زبان کودکانه و تصاویر رنگی، دنیای کودکی به نام «اوتو» را روایت میکند که با چالشهای شنوایی روبهرو است. این کتاب در قالب داستانی کوتاه و مصور، به معرفی دستگاه اف-ام و نقش آن در زندگی کودکان کمشنوا میپردازد. ساختار کتاب بهگونهای است که هم برای کودکان و هم برای والدین و مربیان قابل استفاده است و میتواند بهعنوان ابزاری آموزشی برای آشنایی با مشکلات شنوایی و راهکارهای ارتباطی مورد استفاده قرار گیرد. «دستگاه اف-ام اوتو» با تصویرگری جذاب و روایت ساده، تلاش کرده است تا همدلی و درک بهتری نسبت به کودکان کمشنوا ایجاد کند و بهویژه برای گروه سنی ب و ج مناسب است.
خلاصه کتاب دستگاه اف - ام اوتو
«هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!» داستان «دستگاه اف-ام اوتو» دربارهٔ پسربچهای به نام «اوتو» است که کمشنواست و برای شنیدن بهتر در کلاس درس از دستگاه اف-ام استفاده میکند. اوتو با این دستگاه میتواند صدای معلم و همکلاسیهایش را واضحتر بشنود و در فعالیتهای گروهی شرکت کند. با این حال، اوتو گاهی احساس میکند متفاوت است و نگرانیهایی دربارهٔ واکنش دیگران نسبت به دستگاهش دارد. در طول داستان، اوتو با موقعیتهایی روبهرو میشود که باید بر احساس خجالت و نگرانی خود غلبه کند و یاد میگیرد که با کمک دستگاه اف-ام، میتواند بهتر با دیگران ارتباط برقرار کند و در جمع دوستانش حضور فعالتری داشته باشد. داستان با تمرکز بر احساسات، دغدغهها و تجربههای اوتو، تلاش میکند تا دنیای کودکان کمشنوا را به تصویر بکشد و به اهمیت پذیرش تفاوتها و حمایت از یکدیگر اشاره کند.
چرا باید کتاب دستگاه اف - ام اوتو را بخوانیم؟
این کتاب با روایت داستانی ساده و تصاویر رنگی، به موضوع مهم کمشنوایی در کودکان میپردازد و تجربههای یک کودک کمشنوا را بهتصویر میکشد. «دستگاه اف-ام اوتو» نهتنها به کودکان کمشنوا کمک میکند تا با احساسات و چالشهای خود کنار بیایند، بلکه برای کودکان شنوا نیز فرصتی فراهم میکند تا با دنیای متفاوت همسالان خود آشنا شوند و همدلی بیشتری نسبت به آنها پیدا کنند. این کتاب میتواند به والدین، معلمان و مربیان کمک کند تا بهتر با نیازهای کودکان کمشنوا آشنا شوند و راههای حمایت از آنها را بیاموزند.
مطالعهٔ این کتاب برای کودکان گروه سنی ب و ج، والدین، معلمان، مربیان و هر کسی که با کودکان کمشنوا یا ناشنوا در ارتباط است، مناسب است. همچنین برای کودکانی که با تفاوتها و چالشهای همسالان خود روبهرو هستند، میتواند آموزنده باشد.
بخشی از کتاب دستگاه اف - ام اوتو
«اوتو قایقتش را کف کلاس گذاشت. معلم گفت: «اوتو، قایقت را به ما نشان میدهی؟» اوتو قایق را برداشت و به سمت میز معلم رفت. معلم میکروفون دستگاه اف-ام را به یقهاش وصل کرد و گفت: «حالا همه میتوانیم صدای اوتو را بهتر بشنویم.» اوتو کمی خجالت کشید اما وقتی دوستانش با دقت به حرفهایش گوش دادند، لبخند زد. او گفت: «این قایق را با پدرم ساختم. وقتی باران میبارد، آن را توی جوی آب میاندازیم و با هم مسابقه میدهیم.» یکی از بچهها پرسید: «اوتو، دستگاهت چطور کار میکند؟» اوتو گفت: «این دستگاه کمک میکند صدای معلم و شما را بهتر بشنوم. مثل یک گوش جادویی است.» معلم گفت: «همهٔ ما چیزهایی داریم که به ما کمک میکنند بهتر یاد بگیریم. دستگاه اوتو هم یکی از آنهاست.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب دستگاه اف - ام اوتو و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | دستگاه اف - ام اوتو |
| عنوان انگلیسی: | Otto discovers FM |