کتاب می توانم برایت بازش کنم شینسوکه یوشی تکه + دانلود نمونه رایگان

کتاب می توانم برایت بازش کنم

انتشارات:نشر افق
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب می توانم برایت بازش کنم

کتاب الکترونیکی «می‌توانم برایت بازش کنم» با عنوان اصلی «(I can open it for you (2023» نوشتهٔ شینسوکه یوشی‌تکه و ترجمهٔ رضی هیرمندی است و توسط نشر افق منتشر شده است. این اثر مصور و کودکانه، جلد هفتم از مجموعهٔ فیلسوف کوچک است که با زبانی ساده و تصاویری رنگی، به دنیای ذهنی و خیال‌پردازی کودکان می‌پردازد. این کتاب تلاش دارد از زاویه‌ای متفاوت به موضوع رشد و استقلال کودک نگاه کند. نسخه‌ٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب می توانم برایت بازش کنم

«می‌توانم برایت بازش کنم» اثری تصویری و داستانی است که به دغدغه‌های روزمره و خواسته‌های سادهٔ کودکان می‌پردازد. نویسنده و تصویرگر، شینسوکه یوشی‌تکه، با نگاهی ظریف و طنزآمیز، تجربهٔ کودک‌بودن و تلاش برای مستقل‌شدن را به تصویر کشیده است. این کتاب با روایت یک کودک خردسال که آرزو دارد بتواند همه‌چیز را خودش باز کند، به موضوعاتی مانند رشد، استقلال، نیاز به کمک‌گرفتن و رابطهٔ کودک با والدین می‌پردازد. ساختار کتاب بر پایهٔ تصویر و متن کوتاه استوار است و هر صفحه با تصویرگری‌های جذاب و روایت ساده، کودک را به دنیای خیال و آرزوهایش می‌برد. این کتاب بخشی از مجموعه‌ای با عنوان «فیلسوف کوچک» است که به پرسش‌ها و دغدغه‌های فلسفی کودکان می‌پردازد و تلاش می‌کند به‌گونه‌ای ملموس و قابل لمس، مفاهیم پیچیده را برای گروه سنی الف بیان کند.

خلاصه کتاب می توانم برایت بازش کنم

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان «می‌توانم برایت بازش کنم» با کودکی آغاز می‌شود که در بازکردن اشیای مختلف به مشکل برمی‌خورد و از مادرش کمک می‌خواهد. او آرزو دارد روزی بتواند همه‌چیز را خودش باز کند و حتی برای دیگران هم این کار را انجام دهد. کودک در خیال خود تصور می‌کند که با بزرگ‌ترشدن، قادر خواهد بود هر دری، هر بسته‌ای و هر چیزی را باز کند و دیگر نیازی به کمک کسی نداشته باشد. اما به‌تدریج متوجه می‌شود که حتی بزرگ‌ترها هم گاهی در بازکردن چیزها به مشکل برمی‌خورند و همیشه همه‌چیز به‌سادگی باز نمی‌شود. در ادامه، رابطهٔ کودک با پدرش نیز به تصویر کشیده می‌شود؛ جایی که پدر با خوشحالی به کودک کمک می‌کند و به او اطمینان می‌دهد که روزی خودش می‌تواند همه‌چیز را باز کند. داستان با لحنی صمیمانه و کودکانه، به اهمیت کمک‌گرفتن، صبر و رشد تدریجی اشاره دارد و درنهایت، کودک با شوخی و بازی، به این نتیجه می‌رسد که حتی می‌تواند دهان پدرش را باز کند تا کلوچه بخورد.

چرا باید کتاب می توانم برایت بازش کنم را بخوانیم؟

این کتاب با تصویرگری‌های خلاقانه و روایت ساده، به موضوع استقلال و رشد کودکان می‌پردازد و به والدین و کودکان کمک می‌کند تا بهتر با احساسات و نیازهای یکدیگر آشنا شوند. «می‌توانم برایت بازش کنم» نه‌تنها به کودکان اعتمادبه‌نفس می‌دهد، بلکه والدین را نیز به اهمیت همراهی و حمایت در مسیر رشد فرزندشان آگاه می‌کند. این اثر می‌تواند به‌عنوان نقطهٔ شروعی برای گفت‌وگو دربارهٔ استقلال، کمک‌گرفتن و پذیرش محدودیت‌ها در جمع خانواده باشد.

مطالعهٔ این کتاب برای کودکان گروه سنی الف، والدینی که به‌دنبال تقویت حس استقلال و خودباوری در فرزندشان هستند و مربیان کودکستان‌ها مناسب است. همچنین به خانواده‌هایی که می‌خواهند دربارهٔ رشد و نیاز به کمک‌گرفتن با فرزندانشان صحبت کنند، پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب می توانم برایت بازش کنم

«نشد... می‌خواهم خودم بلد باشم هرچیزی را خوب باز کنم، عین مامان. وقتی کمی بزرگ‌تر بشوم، مثلا همین فردا یا پس‌فردا، می‌توانم هرچیزی را باز کنم.»

۲۰%