معرفی و دانلود کتاب یک حرف خوب بزن! pdf + خلاصه رایگان

ثروت گوربوز، پریسا برازنده
categoryدسته‌بندی:
موفقیت و خودیاری

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب یک حرف خوب بزن!

«یک حرف خوب بزن!» نوشته‌ی ثروت گوربز و ترجمه‌ی پریسا برازنده است که کلمات قصار ترکی را پیرامون فلسفه‌ی زندگی با زبانی ساده و شیرین بیان می‌کند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب یک حرف خوب بزن! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابیک حرف خوب بزن!
فرمت کتابPDF
شابک۹۷۸-۶۰۰-۶۳۰۴-۶۹-۴

mahoo
۱۴۰۰/۱۰/۲۶

چقدر در عین سادگی جملات کوتاه و تاثیرگذاری داشت که توی ذهن به سرعت ثبت میشن و آدم به فکر می برن

mahdi
۱۳۹۶/۱۰/۱۳

گران است فقط یکسری جملات رو از اینترنت کنار هم چیده

یاد می‌گیرم پس هستم!
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۱۰/۲۷

جملات ساده، قابل فهم و در عین حال بسیار عمیقی در این کتاب آورده شده که به نوجوونا کمک می‌کنه درک بهتری از مسائل زندگی داشته باشن.

هفت پیکر موفقیتتصویر جلد کتاب هفت پیکر موفقیت
ویل ادواردز
توصیه های جادویی برای موفقیتتصویر جلد کتاب توصیه های جادویی برای موفقیت
زیگ زیگلار
مزایای تاب‌آوری (تغییرات برجسته، شکوایی تحت فشار، بازگشت به حالت نرمال، و عبور از موانع و مشکلات)تصویر جلد کتاب مزایای تاب‌آوری (تغییرات برجسته، شکوایی تحت فشار، بازگشت به حالت نرمال، و عبور از موانع و مشکلات)
آل سیبرت
درآمدی بر پایه های شناختی یادگیری مدرسه ایتصویر جلد کتاب درآمدی بر پایه های شناختی یادگیری مدرسه ای
روح‌الله شهابی
دوست یابی هنر است!تصویر جلد کتاب دوست یابی هنر است!
جولیا کوک
بیا یاد بگیریم که نترسیمتصویر جلد کتاب بیا یاد بگیریم که نترسیم
تووا ناوارا
همان ستاره‌ای باش که هستیتصویر جلد کتاب همان ستاره‌ای باش که هستی
سوزان هی‌بور اوکیف
یافتن معناتصویر جلد کتاب یافتن معنا
استیون هاینه
خلاقیت و تغییر؛ خویشتن تازه و خلاق خود را آزاد کنیدتصویر جلد کتاب خلاقیت و تغییر؛ خویشتن تازه و خلاق خود را آزاد کنید
ابوذر کرمی
آموزش مهارت های زندگی؛ تفکر خلاق و تفکر نقادتصویر جلد کتاب آموزش مهارت های زندگی؛ تفکر خلاق و تفکر نقاد
مجید همتی
۱۰۰۱ کاری که بچه‌ها باید ببینند و انجام دهندتصویر جلد کتاب ۱۰۰۱ کاری که بچه‌ها باید ببینند و انجام دهند
هری اچ هریسون
اخلاق خوبتصویر جلد کتاب اخلاق خوب
ژولیت گارشه دجز
افسانه خوشبختیتصویر جلد کتاب افسانه خوشبختی
ویل ادواردز
قانون شادیتصویر جلد کتاب قانون شادی
هنری کلاود
چگونه قدرت یادگیری خود را افزایش دهیمتصویر جلد کتاب چگونه قدرت یادگیری خود را افزایش دهیم
موسسه HTeBooks
خانواده مهم‌تر است؛ راهنمای کودک برای اینکه بداند، خانواده از هر جمعی باارزش‌تر است (مهارت‌های زندگی جلد بیست و سوم)تصویر جلد کتاب خانواده مهم‌تر است؛ راهنمای کودک برای اینکه بداند، خانواده از هر جمعی باارزش‌تر است (مهارت‌های زندگی جلد بیست و سوم)
جی. اس. جکسون
کاهش وزن بی‌خطرتصویر جلد کتاب کاهش وزن بی‌خطر