دانلود و خرید کتاب کوکولوژی: بازی‌های جذاب و سرگرم‌کننده خودشناسی تاداهیاکو ناگاوو ترجمه شاهین دهقان
تصویر جلد کتاب کوکولوژی: بازی‌های جذاب و سرگرم‌کننده خودشناسی

کتاب کوکولوژی: بازی‌های جذاب و سرگرم‌کننده خودشناسی

انتشارات:باد
امتیاز:
۳.۷از ۱۰ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب کوکولوژی: بازی‌های جذاب و سرگرم‌کننده خودشناسی

«کوکولوژی: بازی‌های جذاب و سرگرم‌کننده خودشناسی» نوشته تاداهیاکو ناگاوو و ایسامو سایتو استاد روانشناسی دانشگاه ریشو ژاپن است. بازی‌های این کتاب به افراد کمک می‌کنند به شناختی از روان خود بیابند و به عبارتی این بازی‌ها، نوعی آزمون خودشناسی هستند.

در بخشی از مقدمه کتاب می‌خوانیم:

انفجار رسانه‌ای در سال‌های اخیر، حجم عظیمی از اطلاعات را به وجود آورده، که به راستی انسان از هضم و درک این حجم عظیم از اطلاعات ناتوان است. اما از طرفی دیگر، تعداد رسانه‌هایی که بتوانند به انسان شناخت و آگاهی بیشتری نسبت به دنیای درون بدهند، بسیار اندک‌اند. بازی‌های روان‌شناسی چنین رسانه‌ای هستند که، چشم درون را تواناتر و قدرت دید آن را افزایش می‌دهند. علم روان‌شناسی به انسان اجازه می‌دهد تا به مطالعه و درک ذهن بپردازد، اما این کار مانند علوم دیگر مستلزم صرف وقت فراوان، کار طاقت‌فرسا، تعهد و استفاده از واژه‌های تخصصی است، که باعث می‌شود علم روان‌شناسی خارج از دسترس عموم قرار گیرد. کوکولوژی یک بازی طبق اصول علم روان‌شناسی است که با، شیوایی و جذابیت، کمک می‌کند هر فردی بتواند به راحتی دنیای ذهن را مطالعه و تجربه کند.

می‌توان از کوکولوژی به‌عنوان یک وسیله‌ی ارتباطی استفاده کرد. برای بسیاری از مردم تست روان‌شناسی موضوعی مبهم و هراس‌آور است. حتّا خود من هم به‌عنوان یک روان‌شناس دوست ندارم تست روان‌شناسی بدهم. اما بازی‌های روان‌شناسی همین کار را جالب و جذاب می‌کنند، و مردم هم از این که فقط به یک بازی می‌پردازند دلهره‌ی کمتری خواهند داشت. این بازی کمک می‌کند تا شکاف ارتباطی میان دوستان و عشّاق کمتر شود، می‌توانید بیشتر به یکدیگر نزدیک شوید و همدیگر را بهتر بفهمید، هم‌چنین می‌توانید راجع به موضوعات دشوار، حساس و ممنوعه صحبت کنید. سعی کرده‌ام تا حد امکان کوکولوژی جالب و جذاب باشد و در عین حال بر اصول علم روان‌شناسی استوار بماند.

وحید
۱۳۹۶/۰۵/۲۷

خیلی جالب‌ه.

۱۴۰۱/۰۵/۰۱

کتاب خیلی خوب و مفیدیه پیشنهاد میکنم مطالعه کنید و اینکه این کتاب رو در بی نهایت قرار بدید