کتاب روایت رئیسی علی بهادری جهرمی + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

معرفی کتاب روایت رئیسی

کتاب الکترونیکی «روایت رئیسی (تأملی در اندیشه‌های حکمرانی شهید رئیسی)» نوشتهٔ علی بهادری جهرمی و کمال کدخدامرادی و منتشرشده توسط «واژه‌پرداز اندیشه»، به بررسی مبانی، اصول و رویکردهای مدیریتی و حکمرانی سید ابراهیم رئیسی در جایگاه ریاست جمهوری ایران می‌پردازد. این اثر با تکیه بر سخنرانی‌ها، پیام‌ها و بیانات شهید رئیسی، الگویی از مدیریت اجرایی و حکمرانی در نظام جمهوری اسلامی ایران ارائه می‌دهد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب روایت رئیسی

این کتاب به تحلیل و تبیین اندیشه‌های مدیریتی و حکمرانی «سید ابراهیم رئیسی» در دوره ریاست جمهوری او می‌پردازد. نویسندگان با رویکردی تحلیلی، تلاش کرده‌اند تا از خلال سخنرانی‌ها، پیام‌ها و تصمیمات اجرایی رئیسی، الگویی از مدیریت اجرایی در نظام جمهوری اسلامی ایران ترسیم کنند. کتاب در سه بخش اصلی تنظیم شده است: مبانی و بنیان‌های مدیریتی، اصول مدیریتی و رویکردهای مدیریتی شهید رئیسی. هر بخش به یکی از ابعاد کلیدی سبک حکمرانی او می‌پردازد؛ از خدامحوری و دین‌مداری تا عدالت‌محوری، مردم‌مداری و قانون‌محوری. اثر حاضر در فضایی نگاشته شده که دولت سیزدهم با چالش‌های متعددی در عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی و سیاسی روبه‌رو بود و تلاش دارد نشان دهد که چگونه رئیسی با تکیه بر ارزش‌های انقلاب اسلامی و توصیه‌های رهبری، مسیر مدیریت کشور را پیش برد. کتاب همچنین به جایگاه ویژه قوه مجریه و نقش رئیس‌جمهور در ساختار جمهوری اسلامی ایران اشاره می‌کند و با استناد به بیانات مقام معظم رهبری، رئیسی را به عنوان الگویی برای مدیران و مسئولان کشور معرفی می‌کند.

خلاصه کتاب روایت رئیسی

این کتاب با محوریت بررسی سبک حکمرانی و مدیریتی «سید ابراهیم رئیسی»، به واکاوی مبانی فکری و اعتقادی او در مدیریت اجرایی کشور می‌پردازد. نویسندگان ابتدا به خدامحوری و دین‌مداری به عنوان بنیان‌های اصلی اندیشه رئیسی اشاره می‌کنند؛ جایی که خدمت‌گزاری به مردم، توکل بر خدا و اخلاص در عمل، محوریت دارد. سپس به ولایت‌مداری و پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری پرداخته می‌شود و تأکید می‌گردد که بیانات رهبری برای دولت، صرفاً توصیه نیست بلکه باید به عنوان دستورالعمل اجرایی تلقی شود. عدالت‌محوری، یکی دیگر از ارکان اندیشه رئیسی است که در آن اجرای قانون، تهیه پیوست عدالت برای مصوبات و تضمین دسترسی عادلانه به امکانات برای همه اقشار جامعه مورد توجه قرار می‌گیرد. مردم‌مداری نیز جایگاه ویژه‌ای دارد؛ مشارکت مردم در امور کشور، شنیدن صدای مردم و حضور در میان آن‌ها، از شاخصه‌های اصلی مدیریت رئیسی معرفی شده است. در نهایت، قانون‌محوری و اهتمام به اجرای قوانین، به عنوان لازمه تحقق عدالت و پیشرفت کشور مطرح می‌شود. کتاب تلاش دارد با تحلیل سخنان و اقدامات رئیسی، الگویی از حکمرانی مبتنی بر ارزش‌های اسلامی و انقلابی ارائه دهد که در آن، خدمت به مردم، عدالت، قانون‌مداری و ولایت‌پذیری در هم تنیده‌اند.

چرا باید کتاب روایت رئیسی را خواند؟

این کتاب برای کسانی که به دنبال شناخت دقیق‌تر سبک مدیریتی و حکمرانی در جمهوری اسلامی ایران هستند، منبعی تحلیلی و مستند فراهم می‌کند. با تمرکز بر بیانات و عملکرد «سید ابراهیم رئیسی»، خواننده با الگویی از مدیریت اجرایی آشنا می‌شود که بر اصول دینی، عدالت، مردم‌مداری و ولایت‌پذیری استوار است. مطالعه این اثر می‌تواند به مدیران، پژوهشگران و علاقه‌مندان به سیاست و مدیریت دولتی کمک کند تا با رویکردها و دغدغه‌های مدیریتی در سطح کلان کشور آشنا شوند و از تجربه‌های اجرایی یک رئیس‌جمهور در مواجهه با چالش‌های مختلف بهره ببرند.

خواندن کتاب روایت رئیسی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای مدیران و مسئولان اجرایی، دانشجویان و پژوهشگران حوزه مدیریت، علوم سیاسی و مطالعات حکمرانی، و همچنین علاقه‌مندان به شناخت الگوهای مدیریتی در نظام جمهوری اسلامی ایران مناسب است. همچنین برای کسانی که دغدغه عدالت، مردم‌مداری و کارآمدی در مدیریت کشور را دارند، مطالعه این اثر مفید خواهد بود.

فهرست کتاب روایت رئیسی

- بخش اول: مبانی و بنیان‌های مدیریتی شهید رئیسی - فصل اول: خدامحوری؛ اهمیت توکل بر خداوند، اخلاص در عمل و پیوند مدیریت با ارزش‌های الهی. - فصل دوم: دین‌مداری؛ نقش آموزه‌های دینی در اداره جامعه و اجتهاد تمدن‌ساز. - فصل سوم: ولایت‌مداری؛ عملیاتی‌سازی رهنمودهای رهبری و الزامی بودن بیانات ایشان برای دولت. - فصل چهارم: عدالت‌محوری؛ اجرای قانون به عنوان معیار عدالت، تهیه پیوست عدالت برای مصوبات و تضمین دسترسی عادلانه به امکانات. - فصل پنجم: مردم‌مداری؛ مشارکت مردم در امور کشور، شنیدن صدای مردم، و نقش مردم در ارزیابی عملکرد دولت. - فصل ششم: قانون‌محوری؛ اهتمام به اجرای قوانین و پایبندی به قانون در همه سطوح اجرایی. - بخش دوم: اصول مدیریتی شهید رئیسی - انضباط اداری، فسادستیزی، ارزشیابی، انتقادپذیری و پاسخگویی. - تحول‌گرایی؛ شایسته‌سالاری، جوان‌گرایی، چابک‌سازی اداری و خودباوری. - امانت‌داری و کرامت‌مندی؛ توجه به اخلاق حرفه‌ای و روابط انسانی در مدیریت. - بخش سوم: رویکردهای مدیریتی شهید رئیسی - مدیریت راهبردی و استراتژیک؛ تدوین برنامه‌های تحولی و استفاده از ظرفیت‌های داخلی. - مدیریت جهادی و انقلابی؛ پیگیری فعال، سرعت عمل و تحقق وعده‌ها. - مدیریت مشارکتی و تعاملی؛ تعامل با مردم، تشکل‌های مردمی و همکاری بین دستگاه‌ها و سطوح مختلف کشور.

بخشی از کتاب روایت رئیسی

«یکی از بنیان‌هایی که منطق مدیریتی شهید رئیسی با اتکاء بر آن قوام یافته بود «خدامحوری» بود. شهید رئیسی دائماً خود را در نسبت با الطاف الهی می‌دیدند و جلوه‌های گوناگون این نگاه را در موقعیت‌های مختلف به منصه ظهور می‌رساندند. به عنوان مثال، ایشان در نخستین جلسه رسمی هیئت دولت، تصدی مسئولیت را امانتی از جانب خداوند قلمداد می‌کردند که ریشه در انحصار حاکمیت به خداوند متعال دارد و درعین حال شکرگزاری امانت الهی را در گرو تلاش حداکثری به منظور جبران برخی عقب‌افتادگی‌ها می‌دانستند. «لازم است که به وزرای محترمی که موفق شدند اعتماد مجلس شورای اسلامی را کسب کنند و بحمدالله با آرای قابل توجهی از سوی مجلس شورای اسلامی و اعتماد مجلس به عنوان وزیر در دولت مشغول به کار شدند، به همه شماها تبریک عرض بکنم و این امانتی که ملت به ما، به بنده و شماها سپرده برای اینکه بتوانیم کشور را اداره بکنیم، شکر این امانتداری آن است که در جایی که رضای خداست، استفاده کنیم. اولین مسیر شکر آن است که نعمت را خوب بشناسیم و بعد بدانیم که این نعمت از جانب خداست و بعد بدانیم کجا از این نعمت باید استفاده کنیم و بعد برای اینکه هم نعمت را شناختیم؛ هم دانستیم که از طرف خداوند متعال است و هم در جای خودش استفاده کردیم حقیقتاً از سودای دل شاکر خدا باشیم و از خدا متشکر باشیم. این مراحل سپاسگزاری از حضرت حق است. این امانت‌داری و این نعمتی که خداوند متعال امروز به این دولت مرحمت کرده از جانب ملت، شکرگزاریش به این است که همکاران ما شب و روز نشناسند، با همه وجود نیروهای خوب و ارزشمند و کارآمد را بکار بگیرند و برخی عقب‌ماندگی‌ها را در حوزه‌های مختلف ما جبران بکنیم.»