کتاب ۱۰ تعهد مردان تام مسی + دانلود نمونه رایگان

کتاب ۱۰ تعهد مردان

نویسنده:تام مسی
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب ۱۰ تعهد مردان

کتاب ۱۰ تعهد مردان نوشتهٔ «تام مَسی» با ترجمهٔ «مژگان انصاری» و منتشرشده توسط نشر «لیوسا»، اثری در حوزهٔ خودسازی و توسعهٔ فردی است که به بررسی ده اصل کلیدی برای رشد شخصیت و موفقیت مردان می‌پردازد. این کتاب کاربردی به موضوعاتی مانند شناخت خود، تعهد به ارزش‌ها، روابط انسانی، سلامت جسم و ذهن و اهمیت یادگیری مداوم پرداخته است. نویسنده بر این باور استوار است که هر مرد می‌تواند با پذیرش تعهدها، زندگی معنادارتری بسازد. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ۱۰ تعهد مردان

کتاب «۱۰ تعهد مردان» اثری است که در آن نویسنده، «تام مَسی» با بهره‌گیری از داستان‌ها، حکایت‌ها و مثال‌های واقعی به بررسی ده اصل بنیادین برای داشتن زندگی هدفمند و متعادل می‌پردازد. این کتاب در فضایی میان خودیاری و روان‌شناسی کاربردی حرکت می‌کند و تلاش دارد مخاطب را به بازنگری در باورها، عادات و روابطش دعوت کند. دورهٔ نگارش کتاب همزمان با رشد کتاب‌های انگیزشی و خودسازی در جهان بوده و نویسنده با زبانی صریح و بی‌پیرایه، دغدغه‌های مردان در دنیای معاصر را مطرح کرده است. هر فصل با پرسش‌ها و تمرین‌هایی همراه است تا خواننده بتواند مفاهیم را در زندگی روزمره به کار بگیرد. کتاب به‌جای تمرکز صرف بر موفقیت بیرونی، بر رشد درونی و مسئولیت‌پذیری فردی تأکید دارد و به موضوعاتی چون سلامت جسمی، معنویت، روابط خانوادگی و اجتماعی و اهمیت تفریح و یادگیری می‌پردازد. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر تعهد، یک گام عملی برای بهبود کیفیت زندگی معرفی می‌کند و خواننده را به تأمل و اقدام دعوت می‌کند. پیام اصلی کتاب «۱۰ تعهد مردان» حول محور مسئولیت‌پذیری و رشد فردی می‌چرخد.

خلاصه کتاب ۱۰ تعهد مردان

«تام مَسی» با طرح ده تعهد، مردان را به شناخت بهتر خود، تعیین اهداف روشن و پایبندی به ارزش‌های شخصی دعوت می‌کند. تعهد نخست بر خودشناسی و پذیرش هویت فردی تأکید دارد و از خواننده می‌خواهد نقش‌ها و باورهای محدودکننده را کنار بگذارد. تعهد دوم به اهمیت قول و عمل و صداقت در رفتار می‌پردازد و نشان می‌دهد که اعتبار فردی چگونه با پایبندی به کلام و مسئولیت‌پذیری ساخته می‌شود. تعهد سوم به‌دنبال یافتن شور و اشتیاق درونی و حرکت به‌سوی اهداف با تمام وجود است. تعهد چهارم بر کیفیت روابط انسانی، قدردانی از دیگران و ترمیم ارتباطات آسیب‌دیده تمرکز دارد. تعهد پنجم به سلامت جسم و ذهن، تغذیهٔ مناسب، ورزش و عادات سالم می‌پردازد. تعهد ششم بر استقامت، شکرگزاری و پشتکار در مسیر زندگی تأکید می‌کند. تعهد هفتم به زندگی در لحظهٔ حال و رهاکردن پشیمانی‌های گذشته و نگرانی‌های آینده می‌پردازد. تعهد هشتم اهمیت یادگیری مداوم و رشد ذهنی را برجسته می‌کند. تعهد نهم به نقش تفریح، خنده و سبکبالی در افزایش بازدهی و خلاقیت اشاره دارد. نهایتاً تعهد دهم بر اثرگذاری مثبت و ایجاد تفاوت در زندگی دیگران تأکید می‌کند. کتاب حاضر با مثال‌ها و تمرین‌های عملی، خواننده را به اقدام و تغییر دعوت می‌کند.

چرا باید کتاب ۱۰ تعهد مردان را خواند؟

این کتاب با رویکردی کاربردی و ملموس، به دغدغه‌های مردان در زمینهٔ هویت، روابط، سلامت و موفقیت می‌پردازد و راه‌هایی برای ایجاد تغییرات مثبت در زندگی ارائه می‌دهد. هر فصل با داستان‌ها و تمرین‌هایی همراه است که به خواننده کمک می‌کند مفاهیم را به زندگی واقعی پیوند بزند. کتاب «۱۰ تعهد مردان» نه‌تنها بر رشد فردی، بلکه بر مسئولیت اجتماعی و نقش مردان در بهبود کیفیت روابط و جامعه تأکید دارد. این کتاب فرصتی برای بازنگری در عادات، باورها و اهداف شخصی فراهم می‌کند و مخاطب را به اقدام عملی و پایبندی به ارزش‌ها دعوت می‌کند.

خواندن کتاب ۱۰ تعهد مردان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای مردانی مناسب است که به‌دنبال رشد فردی، بهبود روابط، افزایش اعتمادبه‌نفس و ایجاد تعادل میان کار و زندگی هستند؛ همچنین برای کسانی که با چالش‌هایی مانند بی‌انگیزگی، ضعف در مدیریت زمان یا مشکلات ارتباطی روبه‌رو هستند، می‌تواند راهگشا باشد. مربیان، مشاوران و افرادی که در حوزهٔ توسعهٔ فردی فعالیت می‌کنند نیز می‌توانند از مطالب کتاب بهره ببرند.

بخشی از کتاب ۱۰ تعهد مردان

«دانش، کلید اصلی موفقیت و اعتبارهای دیرپاست و برای فاضل بودن نیازی به داشتن مدرک دانشگاهی نیست. درواقع، بعضی از باهوش‌ترین کسانی‌که می‌شناسیم هیچ مدرک دانشگاهی ندارند. درعوض، آنان این توانمندی را داشته‌اند که خودآموخته شوند. این نوع آموزش کمک می‌کند درک شما از آنچه به آن اعتقاد دارید و در نظر شما ارزشمند است، در شما نهادینه شود. با خودآموختگی، برخلاف تحصیلات معمول که اغلب برای کسب سوابق و مدرک تحصیلی انجام می‌شود، خودتان برنامهٔ آموزشی را طراحی می‌کنید. خودتان هم معلم هستید و هم دانش‌آموز. تمام دنیا کلاس درستان می‌شود.

به‌تازگی با کسی برخورد کرده‌ام که به‌دلیل تعدیل نیرو و ازدست‌دادن شغلش افسرده بود. او با ناراحتی می‌گفت: «نمی‌دانم باید چه کار کنم. تنها چیزی که می‌دانم همین است.» پرسیدم: «چه مدتی مشغول به این کار بودی؟» او پاسخ داد: «بیست‌وپنج سال.» بیست‌وپنج سال کار کرده بود و تنها چیزی که می‌دانست این بود که نمی‌داند چه کند! در دلم گفتم، در این بیست‌وپنج سال می‌توانست فقط با روزی بیست تا سی دقیقه کار در هر روز، هر کاری دوست داشت یاد بگیرد و تا امروز استاد خودش شود. با همان مقدار کم در هر روز، طی بیست‌وپنج سال بدون احتساب تعطیلات آخر هفته، می‌توانست تقریبا چهارهزار ساعت وقت صرف یادگیری مهارت جدیدش بکند.

نگذارید این اتفاق در زندگی شما هم رخ دهد. همیشه در حال یادگیری باشید. هر روز زمانی را صرف تیز کردن ارهٔ ذهن خود بکنید. آبراهام لینکلن گفته است: «اگر برای بریدن درخت‌ها هشت ساعت وقت داشته باشم، شش ساعتش را صرف تیز کردن اره‌ام می‌کنم.» موفقیت شما به چالاکی ذهنتان بستگی دارد. خودآموز باشید. برای تقویت عضلات مغزتان کتاب بخوانید. اگر فرصت ندارید خورهٔ کتاب شوید، خورهٔ کتاب‌های صوتی شوید! سر راه رفت و برگشت محل کارتان به این قبیل برنامه‌ها گوش کنید.»

فرهنگ توصیفی نقد ادبی
ژاله کهنمویی پور
تحلیل روند قضائی دادگاه‌ ها و دادسراهای اطفال و نوجوانان در جرائم مواد مخدر
شیوا کشاورزی
مهارت طبقه بندی (جلد اول)
داریوش صادقی
هزار تصویر ناتمام
هدا ترخان
دل می نویسد
سحر ارغوان
چیزی به تابستان نمانده
بهاران بنی احمدی
یک گرگ و سه بزغاله (داستان اول)
عذرا جوزدانی
مدیریت جهادی در آموزش و پرورش
نازیلا ابراهیمی
۱۰۱ مکان دیدنی در ایران
هنگامه دولتشاهی
عملیات ضدهوایی نیروی هوایی ایالات متحده (سند دکترین نیروی هوایی)
سید ابوالفضل حسینی نیک
هم پیوندی به زنجیره ارزش جهانی صنعت خودرو
علیرضا مطلب زاده
۵۰ آزمون هوش کلامی پایه هشتم و نهم
امین یزدی زاده
پرسش ها و پاسخ های دانشجویی (جلد هفدهم)
سیدمجتبی حسینی